Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Plakalık Kamera

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

savasy

Kamera plastik plakalığın üzerine montajlı, açısı ayarlanabiliyor, geri vites dışında da çalışıyor.

Register or Login" border=0>

Edited by - savasy on 01/01/2011  14:17:25

ycl58

Eski 147imde bir gün dar bir aradan çıkmak için geri geri gittiğim sırada, arkayada baktığım halde park sensörüm ötmeye başladı. Ancak arkamda herhangi bir şey yoktu, ama sensör ötmeye devam ediyordu. Bende bunun üzerine arçatan indim arkaya baktığımda ne göreyim. Bir çocuk bisikletiyle beraber arabamın arkasına düşmüş yatıyor. O an allah razı olsun dedim bu sensörü bulandan.
147imde sensörleri reflektörlerin yanlarına sağlı sollu taktırmıştım ve araçta siyah olunca arka görüntüyü bozmamıştı.156ımı alıncada ilk iş park sensörü taktırmaya gittim ancak içim hiçte elvermedi güzelim arka görüntüsünü bozmaya ve servisten taktırmadan çıktım.
Bu tip bir alet arka görüntüyü bozmamak açısından iyi gözüktü gözüme.
Öğrenmek  istediğim ise fiyatı ne civarda ve görme açısı yeterlimi, kör noktalar varmı.

Anıl

Ebay'de yığınla modeli var,bir bakın derim.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Tuncay Nergis

Benim de merak ettiğim şey, bu teybin içinden çıkan ekranların yukarı değil de aşağıya doğru açılan modelleri var mı? Bende mk1 156 var ve ekran yukarı çıkınca göstergeleri kapatır diye istemiyorum. Ama bu kamera işi gerçekten çok iyi. Ben de sensörün görüntüyü bozduğunu düşünüyorum, ama ekran da nerede olacak sorunu var..

savasy

You are not allowed to view links. Register or Login
138,20 TL (12 x 11,52 TL)
Ben aksesuarcıdan 120' ye aldım.

savasy

quote:

Benim de merak ettiğim şey, bu teybin içinden çıkan ekranların yukarı değil de aşağıya doğru açılan modelleri var mı? Bende mk1 156 var ve ekran yukarı çıkınca göstergeleri kapatır diye istemiyorum. Ama bu kamera işi gerçekten çok iyi. Ben de sensörün görüntüyü bozduğunu düşünüyorum, ama ekran da nerede olacak sorunu var..

Ekran Dikiz Aynasında olabilir mi?

tolga_ozhan

quote:

Arka kamera için illaki 2 din'e gerek yok. Ekran epey küçük olacaktır ama sadece park ederken işimi görsün diyorsanız güzel çözünürliklere sahip tek din'lerde var piyasada.
Mesela örnek bir model.

Edited by - tolga_ozhan on 02/01/2011  22:43:07

Tuncay Nergis

Teybimi araçla birlikte yeni aldığım için değiştirmeye şimdilik gerek duymuyorum, ama hani şu içinden ekran çıkıp da yukarı kalkan ekranlar için sormuştum onu. Yoksa bu 2 din olmayanlar çok küçük ekran olarak. Kapağı aşağı açılanlar olsa teybi bunun için değiştirmeyi düşünebilirdim.

Aynaya asılan modelleri duydum, çok da ilgimi çekti. Fakat nette araştırmama rağmen çok da bilgi bulamadım bu konuda. Sanırım ön yüzeyleri normalde ayna, geri vitese takınca ekran açılıyor. Çok güzel bişey tabi ekran geç açılmıyorsa

Fiyatları 120 lirayla 500 lira arasında değişiyor. Kiminde bluetooth desteği falan da var. Araç kiti olarak kullanılabiliyormuş. Beni şaşırtan şey araç elektroniği üreten, bilinen markaların bu işe el atmamış olması. Ya da ben duymadım. Heralde büyük markaların böyle ürünleri olsa haberimiz olurdu. Benim nette gördüklerim hep uzakdoğudan import. (Doğubanktan teyp almış biri diyor bunu )

Alfadanadam

Deal extreme'de bol çeşit mevcut. Ama bu şekilde olanını ilk defa gördüm ve çok beğendim.