Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 Sol Ön Kapı Cam ve Ayna Kontrol Paneli

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iskender

Merhaba Arkadaşlar;

Aranıza yeni katıldım. Yardımınıza ihtiyacım var. 147 2008 1.6 aldım.

Sol cam dügmesi calısmıyor bu araclarda kronıkmıs sanırım ama benım sıze sormak ıstedıgım bu panelin tamamını mı degıstırmek gerekıyor yoksa sadece sol cam amca dugmesı bulmam mumkun mudur? Panelin diğer fonksiyonlarında bir sorun yok sadece sol cam amca ve kapama fonksıyonu calısmıyor.

Nereden temın edebılırım? Kendım yapabılır mıyım?

Yardımcı olursanız cok sevınırım

Teşekkürler  :)

master

Cam açma düğmelerinin olduğu kısmı komple değiştirerek çözebilme ihtimaliniz yüksek. En son 90-100 TL gibi bir fiyatı vardı. Herhangi bir serviste vardır diye düşünüyorum.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

iskender

Yanıtınız için teşekkür ederim.

İnternette arastırdım You are not allowed to view links. Register or Login da 650 kusur TL panelin tamamı ve sadece dedıgınız gıbı dugme bulamadım. Eger mumkunse cok ıyı olacak cunku 650 TL butun paneli degıstırırsem cok gereksız bır malıyete gırmıs olacagım

yurt80

Aşağıdaki link ve Tolga bey sorununuzu çözecektir.

You are not allowed to view links. Register or Login

Adalı35

kendinizin kolaylıkla kontrolünü yapabileceğiniz bir işlem. bende de aynı sorunlar vardı. hatta tamamı çalışmıyordu, açtığımda oksitlenme söz konusu idi. sizinkinde de muhtemelen ya düğme tırnakları kırıktır yada içinde küçük pimler eksiktir. boşuna 500-600 tl vermeden önce mutlaka bu kontrolü yapın derim. arkadaşlar gerekli linki zaten vermişler sökme işlemi ile igili.
bu arada hoşgeldiniz  :alkis: :nazar: :alfisti:
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

master

Vermeyin o kadar para :)

Burada düğme seti var.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

halil

bir ara forumda konusu geçmişti.linea'ların ki uyuyor gibiydi.ama aydınlatması çalışmıyormuş.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

vieri

Konu kirliliği olamaması açısından buraya yazıyorum.Arkadaşlar bugün sol ön camın açılmasını yanlışlıkla engellemiş oldum .Daha sonra açıp kapatırken çatır çutur sesler gelmeye başladı.Bende çok zorlamadan kapalı pozisyonda You are not allowed to view links. Register or Login olmuş olabilir sizce. Krikoya mı zarar verdim acaba.Basit bir şeyse buralarda çaresine bakacağım.Malum servis ve parçacı yok burada.Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.Canım sıkıldı bu duruma.

umutesiyok

Hocam bu 88 TL lik parça komple Seti mi içeriyor? Benim pimler kırık sadece de fiyat buysa alalım. Resimler birbirinden farklı 3 ürün de?

Alfadanadam

Ürün seçeneklerinden seçim yaptığınızda aradığınız parçanın fiyatı çıkacaktır. Tüm set fiyatı 88 lira değil elbette.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tughan

Konu kirliliği olamaması açısından buraya yazıyorum.Arkadaşlar bugün sol ön camın açılmasını yanlışlıkla engellemiş oldum .Daha sonra açıp kapatırken çatır çutur sesler gelmeye başladı.Bende çok zorlamadan kapalı pozisyonda You are not allowed to view links. Register or Login olmuş olabilir sizce. Krikoya mı zarar verdim acaba.Basit bir şeyse buralarda çaresine bakacağım.Malum servis ve parçacı yok burada.Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.Canım sıkıldı bu duruma.

Aracınızı ağaç altında bırakmış olabilir misiniz ? Ben zorunlu olarak ne zaman ağaç altına bıraksam 5-6 saat içinde camım ağaç yüzünden nokta nokta yapışkan oluyor. Gözle çok dikkatli bakmak gerekiyor. Güzelce yıkayıp, bir de pasta atarsanız bence düzelir. Sürekli yaşadığım bir sorun çünkü. Temizleyince hiç bir sorun kalmıyor.
Tuğhan.
156 Selespeed