Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 tey çerçevesi acil yardım lütfen

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ismail

Merhaba

Orijinal teybi sonunda değiştirmeye karar verdim ve bir teyp aldım.
İstanbul Aktepe Sound dan 147 için çerçeve getirdim fakat, orijinal dedikleri çerçevenin ne ölçüsü tuttu nede rengi. Sağından solundan eğeleyerek bir şekilde oturttuk ama renginin dashboard ile yakından uzaktan alakası yok. Soba boyası ile boyanmış gibi parlak bir gri yapmışlar.

Bugün elif tuningten almayı düşünüyorum yeni bir tane. Sizin tavsiye edeceğiniz, güvenilir başka bir yer varmı. Çerçevenin tam oturması ve grisinin dashboard ile tutması lazım. Renk tutturamıyorlarsa siyah almayıda düşünebilirim.

Bugün sipariş vermek istiyorum ki haftasonuna kadar elimde olsun.

Yardımlarınız için teşekkürler

Alfadanadam

İsmail bey öncelikle Aktepe ile iletişime geçerek iade ya da uygun olanı ile değiştirmeyi deneyin bence. Aktepe benim gördüğüm kadarıyla müşteri memnuniyeti konusunda kötü bir yer değil.

ismail

Aslında sizin söylediğiniz en doğrusu Bülent bey ama biz çerçevenin fazla gelen yerlerini eğelemek zorunda kaldık. Bu durumda geri alacaklarını sanmıyorum. Birde geri göndermesi, onlardan yenisinin gelmesi süreç alacak. Fiyatıda uygun olduğu için elimdekini çöpe atmayı dert etmiyorum.

Bütün mesele şimdi sorunsuz bir çerçeve bulabilmekte