Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 ve GT için orjinal görünümlü navigasyon destekli head unit.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolga_ozhan

Zaman zaman özel mesaj yoluyla cihazın video performansını soranlar oluyor. Bunun için bir video daha ekliyorum. 720p ve mp4 formatında bir klip. Sizde video'yu youtube'da 720p yapıp izlerseniz gerçek kalitesi hakkında fikir verecektir.

coolistanbul

Bende siparis etmeyi dusunuyorum Tolga, Navigasyon ve Telefon uygulamalari da saglikli calisiyor mu ?
Aşk 3 değil 4 harftir => ALFA
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
1999 2.0 TS GTV Gümüş Gri
2006 2.0 SS GT

tolga_ozhan

Son derece sağlıklı çalışıyor. Zaten navi programı sana kalmış. Aynı şekilde haritanın güncelliğide. SD karta ne atarsan o çalışıyor navi olarak.
Telefonda da bir çok aracın oem sisteminden başarılı. Özellikle mikrofonun built-in olması çok güzel. Yani harici bir mikrofona ihtiyaç yok.

coolistanbul

GT lerde bulunan orjinal ekranli sistemden sanirim daha iyidir ne dersin ? Onlarin Tr icin navi calismiyor diye duydum.
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

tolga_ozhan

GT'de ki orjinal sistemin tek güzelliği görüntüsü ve yol bilgisayarı verilerini o ekrandan da görebiliyor olman. Onun dışında navi ve telefon çalışmıyor.

coolistanbul

Eski orjinal sistemin DVD player, İphone baglanti bluetooth gibi fonksiyonlari da yok sanirim. Peki yeni sistemde direksiyondan kumanda tuslari calisiyor mu ? 
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

tolga_ozhan

Benim aldığım cihaz için bahsediyorsan evet çalışıyor.
Bu konunun en başındaki 10 dk'lık videoyu izlersen orda çok daha detaylı bilgi vermiştim.

coolistanbul

Ok yeterince dikkatli izleyince her seyi anlatmissin zaten. Ayrica İphone ve usb soketi olmasi da cok cok iyi olmus, dugmelerinin arka isik rengini dahi tutturmuslar. Son sorum :  Alibaba da hangi satici oldugunu hatirliyor musun az once baktim ama cok fazla saticisi var.
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

tolga_ozhan

You are not allowed to view links. Register or Login
Ok yeterince dikkatli izleyince her seyi anlatmissin zaten. Ayrica İphone ve usb soketi olmasi da cok cok iyi olmus, dugmelerinin arka isik rengini dahi tutturmuslar. Son sorum :  Alibaba da hangi satici oldugunu hatirliyor musun az once baktim ama cok fazla saticisi var.

Bu adrese mail atarak iletişime geçebilirsin Abi.
Ben Okan Abi, Yılmaz Usta ve bunun dışında 3 kişi daha bu adamlardan aldı.

sales@cartek-tech.com

coolistanbul

1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

burak_unsal

Tolga Bey merhaba,
Uzun süredir navigasyon özellikli multimedia ünitesi araştırırken forumda sizin de konunuzu gördüm. Bahsettiğiniz üründen haberdardım fakat çok orijinal durmasına rağmen ön konsolum koyu renk olan blackline donanım olduğu için rengi uymuyordu..
An itibariyle bu sefer koyu renk tabanlı olduğunu düşündüğüm(fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla) sizinkine çok benzeyen iki ürün bulmuş bulunmaktayım. Acaba yolladığım linklerden bakarak(menüler, işletim sistemi vs.) sizinkiyle aynı olup olmadığını, değilse de gözlemleyebildiğiniz kadarıyla eksi yönlerini yazabilir misiniz?
Teşekkür ederim..
Ürünlerin linki:
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

burak_unsal

Madem kimse yazmadı, bari ben yazayım..
Attığım linklerden ilkindeki üniteyi an itibariyle almış bulunmaktayım.
Ürün Blackline modellerdeki koyu gri renk konsol uyumlu. Satıcı firma her türlü soruma kibar ve ilgili şekilde cevap verdi, müşteri ile olan iletişimleri hoşuma gitti..
Sonuç olarak ben de o ürünüü almakta karar kıldım arkadaşlar. Haftaya elime ulaşır diye tahmin ediyorum. Sormak istediğiniz soru olursa elimden geldiğince yanıtlamaya calışırım..

rain man

Haydi hayırlı olsun üstad. Merak ettiğim tek husus ses kalitesinde bir değişiklik olacak mı?
Yani stok ama ünite ile karşılaştırınca hoparlörlere dokunmadan ne kadar etkili olur ama merak konusu benim için.

Hayırlı olsun şimdiden. Ben de arabayı çalıştırabilirsem bugün yarın taktırmaya çalışacağım
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

burak_unsal

Haydi hayırlı olsun üstad. Merak ettiğim tek husus ses kalitesinde bir değişiklik olacak mı?
Yani stok ama ünite ile karşılaştırınca hoparlörlere dokunmadan ne kadar etkili olur ama merak konusu benim için.
Hayırlı olsun şimdiden. Ben de arabayı çalıştırabilirsem bugün yarın taktırmaya çalışacağım
Teşekkür ederim Veysel :)
Ses konusunu ben de merak ediyorum açıkçası. Ürün elime bi ulaşsın takmadan önce ve sonra olmak üzere deneme yapmaya çalışacağım. Kayda değer bi farklılık olursa zaten aracı kullanırken de hissederim diye düşünüyorum.

halitziyaşayan

Madem kimse yazmadı, bari ben yazayım..
Attığım linklerden ilkindeki üniteyi an itibariyle almış bulunmaktayım.
Ürün Blackline modellerdeki koyu gri renk konsol uyumlu. Satıcı firma her türlü soruma kibar ve ilgili şekilde cevap verdi, müşteri ile olan iletişimleri hoşuma gitti..
Sonuç olarak ben de o ürünüü almakta karar kıldım arkadaşlar. Haftaya elime ulaşır diye tahmin ediyorum. Sormak istediğiniz soru olursa elimden geldiğince yanıtlamaya calışırım..

Burak bey konudaki cihaz şuan bende. Tolga beyin arabayı sattığı arkadaştan cihazı satın adım yaklaşık 8 ay önce. Konuyu şimdi gördüm. Sizin cihazıda merak ettim benimde yardımcı olabileceğim birşey olursa elimden ne gelirse  :yukari-ok: cihaz takıldı ve çalışıyorsa bi görüntü gönderirseniz görelim canavarı  :arkadasim:

cem meric

Konuyu hortlatalım  :haydi:

Bana bu cihazdan lazım nasıl ve nereden temin edebilirim yardımcı olabilecek birisi var mıdır ?

Ali express e güvenemiyorum daha önce bu şekilde büyük bir alışverişim olmadı.

Birde burada var ürün.

500 dolar'a geliyor kargo ile birlikte.  :asagi-ok:

Dolar kuru yüzünden  >:(
156 2.5 v6 24v.
BMW 318Tİ.
MİNİ COOPER S R53.
GT Q2 1.9 JTD.
166 3.0 v6 24v.

Kaan

Konuyu hortlatalım  :haydi:

Bana bu cihazdan lazım nasıl ve nereden temin edebilirim yardımcı olabilecek birisi var mıdır ?

Ali express e güvenemiyorum daha önce bu şekilde büyük bir alışverişim olmadı.

Birde burada var ürün.

500 dolar'a geliyor kargo ile birlikte.  :asagi-ok:

Dolar kuru yüzünden  >:(

Aynı ürünmü inceleme şansım olmadı geçenlerde rast gele görmüştüm ama biraz pazarlık ile daha uygun bir fiyata alınabilir.
1 hayal
5 duyu
6.his

cem meric

Aynı ürünmü inceleme şansım olmadı geçenlerde rast gele görmüştüm ama biraz pazarlık ile daha uygun bir fiyata alınabilir.
Teşekkür ederim ilan için aradım kendisini sipariş ile getiriyorum diyor elinde yok galiba.
156 2.5 v6 24v.
BMW 318Tİ.
MİNİ COOPER S R53.
GT Q2 1.9 JTD.
166 3.0 v6 24v.

cem meric

156 2.5 v6 24v.
BMW 318Tİ.
MİNİ COOPER S R53.
GT Q2 1.9 JTD.
166 3.0 v6 24v.

Kaan

Kendi sitesinde 1750  :D

İlla ki bir oluru vardır :)
1 hayal
5 duyu
6.his

cem meric

İlla ki bir oluru vardır :)
Bakalım ne imiş oluru :)
156 2.5 v6 24v.
BMW 318Tİ.
MİNİ COOPER S R53.
GT Q2 1.9 JTD.
166 3.0 v6 24v.

Bachelor

2 tane olursa ne olur acaba? Düşünmüyor değilim. Orjinali bulmak  imkansız gibi
2008 GT SS

cem meric

2 tane olursa ne olur acaba? Düşünmüyor değilim. Orjinali bulmak  imkansız gibi
Birlikte konuşalım 2 adet için bana uyar 1.500 e  alırım valla ben :) size uyar mı  ?
156 2.5 v6 24v.
BMW 318Tİ.
MİNİ COOPER S R53.
GT Q2 1.9 JTD.
166 3.0 v6 24v.

devirsever

Beyler bende var bu cihazdan.

Artilari: orjinal gibi duruyor, direksiyon kumanda aktif,  bahsedilen fonksiyonlar calisiyor gps, mp3ve bluetooth gibi, telefonla konusma sesi cok net...

Eksikleri: geceleri cok goz aliyor ekran, kisma ayarini bulamadim, tam olarak kapanmiyor hicbir zaman yani cihaz en kotu alfa logosu veriyor ekrana, anca anahtari kontaktan alinca kapaniyor. Ekran dokunmatigi rezistif ve kotu, cihaz arada kitleniyor bazen kendi kendine duzeliyor bazen reset butonuna basilmasi gerekiyor.

Gecen gun ekran dokunmatik ayari bozuldu,  mesela ortaya basiyorum ekranin en sagindaki buton aktif hale geliyor.

Cogunlukla geceleri uzun yol yaptigim icin parlaklik nedeni ile zaten sokecektim bu yuzden gecen sene orjinal mp3 destekli 937 teyp ve bardaklik almistim, onu takacagim, bluetooth icinde bir aparat getirtiyorum. Ben dokunmatiktense dugmeli sistemleri tercih ederim.

Neyse, cihaz sokulunce ekranina baktiracagim yapilinca satisa koyarim. Ama acikcasi bu cin mali cigazlara boyle paralar vermeyin arkadaslar,  hadi android falan olsa tamamda 😀 2-3 gunde bir kilitlensin sikinti degil derseniz tek butona basip 9-10sn bekleyince kendine geliyor

Bende bose sisteme bagli, geri donus kamerasi taktirmadim ama girisi mevcut, arkadan usb soketi var, onde sd kart var... Kullanisli bir cihaz ama bahsi gecen paralara neler neler alinir, bose yoksa alin bir tane sony mex xb100bt 4x100w ohh babalar gibi kalan parayada aktif 1 bass mesela 147 icin alpinenin 20cm swe 815 aktif sub. Kapilarada 4 tane sony 1621c komponent... Bose varsa mex n4100bt yada n5100bt 4x45w.
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6 (Güncel)

cem meric

Beyler bende var bu cihazdan.

Artilari: orjinal gibi duruyor, direksiyon kumanda aktif,  bahsedilen fonksiyonlar calisiyor gps, mp3ve bluetooth gibi, telefonla konusma sesi cok net...

Eksikleri: geceleri cok goz aliyor ekran, kisma ayarini bulamadim, tam olarak kapanmiyor hicbir zaman yani cihaz en kotu alfa logosu veriyor ekrana, anca anahtari kontaktan alinca kapaniyor. Ekran dokunmatigi rezistif ve kotu, cihaz arada kitleniyor bazen kendi kendine duzeliyor bazen reset butonuna basilmasi gerekiyor.

Gecen gun ekran dokunmatik ayari bozuldu,  mesela ortaya basiyorum ekranin en sagindaki buton aktif hale geliyor.

Cogunlukla geceleri uzun yol yaptigim icin parlaklik nedeni ile zaten sokecektim bu yuzden gecen sene orjinal mp3 destekli 937 teyp ve bardaklik almistim, onu takacagim, bluetooth icinde bir aparat getirtiyorum. Ben dokunmatiktense dugmeli sistemleri tercih ederim.

Neyse, cihaz sokulunce ekranina baktiracagim yapilinca satisa koyarim. Ama acikcasi bu cin mali cigazlara boyle paralar vermeyin arkadaslar,  hadi android falan olsa tamamda 😀 2-3 gunde bir kilitlensin sikinti degil derseniz tek butona basip 9-10sn bekleyince kendine geliyor

Bende bose sisteme bagli, geri donus kamerasi taktirmadim ama girisi mevcut, arkadan usb soketi var, onde sd kart var... Kullanisli bir cihaz ama bahsi gecen paralara neler neler alinir, bose yoksa alin bir tane sony mex xb100bt 4x100w ohh babalar gibi kalan parayada aktif 1 bass mesela 147 icin alpinenin 20cm swe 815 aktif sub. Kapilarada 4 tane sony 1621c komponent... Bose varsa mex n4100bt yada n5100bt 4x45w.
Ben şuan Çin malı olandan vazgeçtim,

Okuduklarım bana cihazin uymadığını gösterdi,

Değerli yorum için teşekkür ederim.

Ben orjinali alma yoluna giriyorum uygun fiyatlı denk gelirse orjinal alacağım.

Görüntü ve ses olarak iyileştirme olur Bose de.

Navi varsın çalışmasın.
156 2.5 v6 24v.
BMW 318Tİ.
MİNİ COOPER S R53.
GT Q2 1.9 JTD.
166 3.0 v6 24v.