Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 xenon far

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

quote:

Sağolun aydınlandım bayaa.Can zaten mavimtraksa hiç işim olmaz.Zaten volkan kia diyince anladım, Sibel Canın gözleri gibi  masmavi Sorentolarınki.Autoshopun yerinde demo yapıyorlarmış duyduğuma göre.Bu seninkilerden orda varsa bi uğrayıp bakayım oraya.

ya tabi siizin gördüğünüz kia daki belki 6000 dir belki 8000 dir bilemiyorum ama can'in da dediği gibi texon un 6000 i bile başka bir markanin 8000 i gibi yaniyor...mavilik değerleri çok fazla...

n/a

ben geçen sene mayıs ayında cms den texon almıştım montaj dahil vade farksız 12 ay vade ile 500ytl idi..şahsen ben çok memnunum,baya bir mavi yanıyor canın dediği gibi.Bende maviyi sevdiğim için direk gidip texon 6000k aldım şu an için aydınlatma performansı iyi farların yükseklik ayarını da yaptırdım.6aydır kullanıyorum uzun yolda karşıdan gelen hiç kimseninde herhangi bir şikayeti olmadı,göz almak babında...dediğim gibi mavi seviyorsanız guzel bir seçenek,ama beyaz istiyorsanız canınkiler baya bi güzel.can bu işin ehli

BARLAS

Arkadaşlar Bostancı Autostop'ta (minibüs caddesi üzerinde) Mtech 6000 model xenonların demosu yapılıyor. Yolu düşen olursa bakabilir ama biraz fazla fiyat çekiyorlar 470 $ diyorlar, aynısını Autoshop'ta 459 YTL'ye satıyorlar...

n/a

quote:

Arkadaşlar Bostancı Autostop'ta (minibüs caddesi üzerinde) Mtech 6000 model xenonların demosu yapılıyor. Yolu düşen olursa bakabilir ama biraz fazla fiyat çekiyorlar 470 $ diyorlar, aynısını Autoshop'ta 459 YTL'ye satıyorlar...

intec i de anlamıyorum..
bazı yerler 700ytl dio işte autoshop 470ytl ye fln takıyor..
z.kuyu birmot 500 e takıyor falan filan..

autoshop en mantıklısı şuan sanrım..

BARLAS

Evet bir de 7 taksit falan yapıyorlar...

master

Philips dostlar Philips. Ağrısız sancısız yurtdışından burda Kore malı aldığınız fiyata getirtmek mümkün :) Evime kadar geldi gümrüğe takılmadan. Tabii ki her zaman takılma riski var ama ben o riski aldım ve bir şey olmadı.

Philips 4300K Xenon'lardan da acayip memnunum , xenon öncesi felaket olan gece görüşüm bir anda oldukça iyi bir hale geldi , kalite olarak da Philips , Hella ile birlikte piyasadaki en iyi ekipmanları üretiyor.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

anIL(34an623)

ben yaklaşık 1 sene önce cms'de birkaç paketi açıp karşılaştırmıştım. biri de texon'du sanırım. philips'in özellikle parça kalitesi hemen kendini belli ediyor. askerden geldiğimde bi kampanya falan yakalarsam ben de bi 6000K philips kapatmayı çok istiyorum. uzunlara ve sislere de diamondvision koydun mu tadından yenmez walla

n/a

quote:

Philips dostlar Philips. Ağrısız sancısız yurtdışından burda Kore malı aldığınız fiyata getirtmek mümkün :) Evime kadar geldi gümrüğe takılmadan. Tabii ki her zaman takılma riski var ama ben o riski aldım ve bir şey olmadı.

Philips 4300K Xenon'lardan da acayip memnunum , xenon öncesi felaket olan gece görüşüm bir anda oldukça iyi bir hale geldi , kalite olarak da Philips , Hella ile birlikte piyasadaki en iyi ekipmanları üretiyor.

+1 ve şu sıralar yani aralık ayında siparişte takılma olasılığıda iyice az.

buarada PHİLİPS y.dışında böyle KİT ler satmıyor..
Philips BALLAST ve D2R/D2S xenon ampul üretir.
y.dışındakilerden You are not allowed to view links. Register or Login dakiler D2S ampullerin H7 ayaklı hale çevrilmiş hali ama %100 Philips. birde You are not allowed to view links. Register or Login war yada You are not allowed to view links. Register or Login adresi.
birde onlar %100 philips sanırım..
yani philips normalde KİT olarak böyle birşey üretmiyor.
TR dekiler 1000YTL ve ballastlar OK ama ampullerin ingiltereden gelenler gibi philips D2S lerin H7 çevrimimi yoksa uzakdoğu ampul mü bilemicem.

oyüzden philips leri y.dışından TR de garantili Uzakdoğu alma fiyatına alabilirsiniz ama TR den 1000küsür YTL ye almak mantıklı değil bnce..

yok y.dışından almam derseniz işte intec diorum şimdilik 6000K da .

master

Ben Xenondepot'dan almıştım :) Fiyatını da 100 dolar olarak yazdırdım ve hediye şeklinde yollattım , bir sorun olmadı. Yanılmıyorsam 30-50 dolar arası bir kargo ücreti vardı.
Mülayim biriyim.

1997 GTV V6 Turbo
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

süpermiş eğer öyle birşey yapıyorlarsa..

murat

En sonunda xenonları taktırdım ve ohh be dünya varmış dedim :)) Zira daha önce resmen körü körüne gidiyomuşum..İntec kesinlikle tavsiye edilir.Autoshopta taktırdım özendiler de baya.Parkları da değiştim haliyle.Ancak takan elemanın gazıyla uzun ampulleri de beyaz inteclerle değiştimse de çok memnun kalmadım.Veya xenonların gücünden farkedilmiyorlar.
Fiyat 469 ytl.(6 taxit yapıyorlar)
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Alfadanadam

Bence fiyat gayet güzel, sen de performansından memnunsan süüper :) Güle güle kullan.
Ben de sislere mi bağlasam ne :)

Tufan

hayırlı olsun murat. güle güle kullan. yalnız merceksiz farlar karşıdan gelenleri çok rahatsız ediyor, bu yüzden far ayarını en düşükte kullanmaya gayret et derim.
bu arada marka intec değil mtec olacak...

n/a

far ayarını endüşükte kullanmak yerine farları 0 da yeniden ayarlamak yada ayarlatmak en mantıklısı.. çnkü aracı yüklediğiniz zaman farlar gene havayı göstericek ve yine göz alıcak ,far ayarıda en düşükte olduğundan daha aşağı alma imkanı olmayacak. ben kendim duvarda ayarladım tam ayarları yapmak için TAM TEKNİK detaylar You are not allowed to view links. Register or Login da mevcut.
servis tede yapabilirler.
ayarlama yerleride biraz uzun boylu yıldız tornavida ile mümkün.

farları ayarlamadan en düşükte kullanmanın tek avantajı şu olur :) böle deli eden taksici vs. leri önünüze aldığınızda ayarı ''0'' a getirerek ''kör etme'' özelliği oluyor..ben şuan  farlar ayarlı olduğundan bitek onu yapamadığım için pişmanım

murat bey dediğiniz uzunları bende gidip sonradan taktım  selektörde falan güzel gelmiyordu sarılar 30ytl ye mi ne almıştm sonradan.
cosmos blue white denilen ler ampul mavi değil ama beyaza yakın ışık veriyor.. ama dediğiniz gibi aydınlatmaları zayıf ben tekrar sarılarımı taksam die düşünmüyor değilim ara sıra :)

Tufan

can gene çözüm değil malesef, ne kadar ayarlatırsan ayarlat, ışık merceksiz olması nedeniyle aşırı kırılım yapıyor ve düzeni dağılıyor. ben xenon'ları ilk taktırdığım günden beri 3'te kullanıyorum buna rağmen nadiren de olsa uyaran çıkıyor.
uzun konusundaki şikayetlerinizden ben de mustaripim, xenonun yanında çok sönük kalıyorlar, sanki hiç selektör yapmıyorsun gibi oluyor. yine de sarı sarı sırıtmasından iyidir derim.

n/a

walla 156 larda bilemicemde tufan abi 147 yle şuan far ayarım ''0'' da ama tabi sonradan ayar yaptıktan sonra 0 da ayarla neredeyse uyaran yok gibi birşey.ama buaralar farlar hep kirli olunca daha çok dağılma oluyor far camı üstünde  oyüzden buara haftada 1-2 defa durduk yere selektör atan oluyor.
ben memnunum bu şekilde,rahatsız olanda yok gibi..

156 facelift le (ki aslında tamamen aynı farlar sadece ön camı farklı,far tası bile mk1 lerle aynı ) 147 facelift in halojende bile aydınlatma performansları çok farklı yanlız.

master

Merceksiz xenonları olanları genelde uyarmıyorum ama içimden saydırıyorum :) Benim gözümü aşırı almıyorlar , ama normal farların uzununa yakın derecede göz alıyorlar , yani biraz ayar yapıldığında aslında karşıdakini aşırı rahatsız etmeyen şekle gelebilir. Yine de mercekli olması daha tercih sebebi tabii..
Mülayim biriyim.

1997 GTV V6 Turbo
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

hayırlı olsun murat güle güle kullan fotolar yokmu :)

murat

Arkadaşlar sağolun :)

Ahmet foto çekicem en kısa zamanda, aylardır yapamadığım bişii :))

Aya konusunda Tufan haklı..Eminim ki rahatsız ediyodur ama şu an sadece önümü görmenin keyfine odaklandım, en kısa zamanda ayarı çekicem tabi.Şapkaları olsa sıkıntı yaratmaz eminim ama yok maalesef..Uzunların varlığı ile yokluğu belli değil ama sarılar da çok fena görünür eminim..Bu yüzden sis farlarım ilk kez kapalı geziyorım trafikte yıllardır...Bir seçim yapmak gerek yani görüntü ve işlevsellik arasında..
Ya bu markayı ben de mtec olarak biliyorum ama kimisi intec diyo benim de kafam karıştı

Bülent sislere de takarsan saalam kapışırsın birileriyle :)
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

n/a

bende mtec mi intec mi bilmiodum..
xenonların kutusunun içinde ingilizce montaj şemasında adresleri war mtec die geçiolar orda :) yani mtec :)

buarada şapka konusunaysa katılmıyorum :)
bana şapkalı fara takılmış xenonlar daha çok rahatsızlık veriyor..

şapkasız olması göz almasını çok etkileyen bir  faktör değil çnkü farın yapısı ışığı odaklıyor şapka olunca reflektör iiçinde iyice dağılıyor gibi geliyor bana bi ışık topu geliyor gibi oluyor daha çok :) hele far hem büyük hemde şapkalıysa :) leon lar fln ilk aklıma gelen örnek :)