Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 ye dvd teyp baglattım

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

arkadaslar benim 147 xetec dtm 650 dvd teyp baglattım süper oldu aksam resimleri koyucam büyük ekranlı teyp orjinal gibi yaptılar.

teybin özellikleri dvd,tv,navturk türkiye haritası navigasyon var telefon var hepsi çalışır durumda navigasyon süper oldu bütün sokaklar gözüküyor telefon bluetootla baglanıyorsunuz aramayı cevaplamayı teyp üstünden yapıyorsunuz bu teybi 2000 ytl ye aldım çerçevesini 80 ytl ye tv antenini 60 ytl ye baglatmasına 40 ytl verdim.bu arada tv b.düzü b.çekmecede dijiyürk gibi valla süper net yolda giderken biraz görüntü bozuluyor.

murat

e siz arabaya satmaya niyetlisiniz bi süredir yanılmıyorsum ??
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

n/a

satmayı düşünüyordum bir anda fikir degiştirdim teybi baglattım şimdi bide cant yay falan alıcam.arasıra araba arıza çıkartınca kızıyorum satıcam diyorum ama bütün arabalara baktım gene en iyisi alfaromeo.

BARLAS

Hayırlı olsun, iyi seyirler dileyelim size o zaman.. Aman gözünüzü yoldan ayırmayın ama...

n/a

cem bey hayırlı olsun teybiniz güle güle kullanın..Yanlız bana bu taktırmış olduğunuz xetec dvd 'li teybinizin fiyatı çok fazla geldi.Bundan 1 ay önce bir arkadaşım sıfıra yakın bir temizlikteki xetec teybi 1milyara almıştı...Bana sanki biraz fazla vermişsiniz gibi geldi...

n/a

navigasyon yüklü oldugu için pahalı galiba insallah kazık yememişimdir.ama internette baktım hep bu fiyatlarda navigasyon olmayanlar ucuz.

n/a

quote:

Hayırlı olsun, iyi seyirler dileyelim size o zaman.. Aman gözünüzü yoldan ayırmayın ama...

dogru diyorsunuz insan ister istemez gözü teybe gidiyor aslında çok tehlikeli bi teyp ben dün tv kanalı ayarlıyordum bi anda araba sürdügümü unuttugumu farkettim hemen kendimi toparladım.

n/a

birde en hoşuma giden olay benim orjinal teybin soketleri bu teybe uydu hiç kablo kesme biçme olayı olmadı direk soketi taktılar çalıştı bi tek tel mikrofonu tv anteni navigasyonun antenini fitillerden geçirip cama yapıştırdılar.

n/a

akşam resimleri koyucam ama simdilik su linki vereyim işte bu teybi taktırdım.
You are not allowed to view links. Register or Login

BARLAS

quote:

akşam resimleri koyucam ama simdilik su linki vereyim işte bu teybi taktırdım.
You are not allowed to view links. Register or Login

Tekrar güle güle kullanın ama resimleri de mutlaka bekliyoruz..

alfistihrn

Güle güle kullanın.

Alfadanadam

Hayırlı olsun Cem bey

n/a

herkese teşekkür ederim.

Salleen

hayırlı gunlerde kullanmnız dileiyle =)

master

Güle güle kullanın , fiyatı navigasyon olduğu için pahalı olmuş olabilir.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

tughan

Hayırlı olsun...Güle güle kullanın..
Tuğhan.
156 Selespeed

n/a

Register or Login" border=0>

n/a

n/a

n/a

n/a

n/a

n/a

evet buyrun resimleride ekledim çok güzel oldu şimdi sıra arabanın dışına geldi bi yay bi cant tamam.

bado

hayırlı olsun..gerçekten çok güzel durmuş..çerçevede cuk oturmuşş tabiri caizse..

güle güle kullanın..
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

agucba

Güzel olmuş, hayırlı olsun.
Bence yay ve jant alırken yeni paspas da alın.

///////////////