Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 mk2 müzik tesisat bilgisi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

156vs

arkadaşlar çok aradım ama ya ben bulamadım yada konusu geçmiyor ,standar ses sistemi zayıf kaldıgı için bugün 1 bas ve amfi aldım kabloları vs.. kendim baglayacagım , yanlız aracın orjinalligine zarar vermek istemiyorum şimdi

*power kablosunu aküden alıp bagaj a kdr götürecegim bir yol söyleyin özellikle motor dan içeri girmesi kısmı nereden olabilir

*daha sonra amfi için teyp in otomatik anten çıkışı varmı yani teyp açıldıgımda amfi açılacak şekilde, geçen 3.stop un lambalarını degiştirirken arka pandizotun içinde gri renkli içinde 4 hat ve bir sarmal olan kablo dikkatimi çekti nedir bilemedim öylesine boşda duruyordu bunlardan birisi olabilirmi acaba ? yada o kablo nedir bilen varmı ?

* orjınal teypin amfi çıkışı varmı

bu konularda bilgisi olan arkadaşlardan fikirlerini esirgememelerini rica ediyor saygılarımı sunuyorum  :serefe:

Cuore Sportivo

You are not allowed to view links. Register or Login
arkadaşlar çok aradım ama ya ben bulamadım yada konusu geçmiyor ,standar ses sistemi zayıf kaldıgı için bugün 1 bas ve amfi aldım kabloları vs.. kendim baglayacagım , yanlız aracın orjinalligine zarar vermek istemiyorum şimdi

*power kablosunu aküden alıp bagaj a kdr götürecegim bir yol söyleyin özellikle motor dan içeri girmesi kısmı nereden olabilir

*daha sonra amfi için teyp in otomatik anten çıkışı varmı yani teyp açıldıgımda amfi açılacak şekilde, geçen 3.stop un lambalarını degiştirirken arka pandizotun içinde gri renkli içinde 4 hat ve bir sarmal olan kablo dikkatimi çekti nedir bilemedim öylesine boşda duruyordu bunlardan birisi olabilirmi acaba ? yada o kablo nedir bilen varmı ?

* orjınal teypin amfi çıkışı varmı

bu konularda bilgisi olan arkadaşlardan fikirlerini esirgememelerini rica ediyor saygılarımı sunuyorum  :serefe:

orjinal teypte amfi çıkışı yok çevirici almalısın.
Kabloyu birçok yerden götürebilirsin orjinallik bozulmaz neticede parçalar kaynaklı değil =) sadece sök-tak işlemini dikkatli yapmalısın,tırmak vs. bozmadan.
bas+amfi yeterli olmaz sesi dahada bozarsın mutlaka 1 tk. mid-tiz takımı kullan

156vs

mid ve tiz sesler çok kötü degil aslında ben sadece çok hafif bas ekligi hissediyorum öyle aşırı bir ses zaten sevmem , şu mfi çıkışı olmaması canımı sıktı çeviriciler varmış muhtemelen onlardan alacagım, bugün biraz ugraşalım bakalım sonuçları yazarım  :yukari-ok:
ilgin için teşekkürler  :arkadasim:

156vs

baglantı yapıldı fikir versin ;

fren merkezinin tam arkasında dreksyonun altında bir delik mevcut oradan +12v kablosu çekilebilir kapı eşikleri tırnaklı plastik yukarı dogru asılacaksınız , arka koltuk yatmadıgı için alt oturulan parça alttan 2 vida ile ayrılıyor sonra arka koltugun altından kablolar bagaja geçiyor , şu amfi çıkışı meselesi ise 15 20 liralık bir aparatla hallediliyor şuan gayet yeterli bir ses elde ettim  :yukari-ok: