Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 Ön Panjur Parçası

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aktugoksuz

Arkadaşlar selamlar,

Dün sabah işe giderken araçta tuhaf bir ses duydum ve hatta nerden çıktı bu ses şimdi diye söylendim bir miktar. Bi 5dk sonra ses kesildi, araç soğuk olduğu için ortaya çıkan bir ses olduğunu düşündüm, geçtim.

Akşam iş çıkışı arabaya binerken fark ettim, yaşadığım şoku tarif edemem sanırım  :)) Ön panjurun, sağ tarafının ortasındaki parça birbirine geçen iki parçadan oluşuyormuş ve üstteki parça sanırım sabah ses yapan parçaymış ve uçtuğu için ses kesilmiş. 40 yıl düşünsem o parçanın geçme bir parça olduğu aklıma gelmezdi.  :lol:

Bu parçayı bulmama yardım edebilirseniz çok sevinirim. Çünkü nereden ve nasıl bulabilir ilgili parçayı bilemiyorum. Çıkmacılara ve AlfaRomeo servislerine soracağım ancak sizlerden de yardım istiyorum.

İlginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

156 - 1.6 TwinSpark  - 2002
Mito - 1.4T Distintive - 2010
Fiesta - 1.0 Red Edition - 2015

coyote

Ben o parçayı boyamak için kendim sökmek istediğimde bile oldukça uğraşmak zorunda kalmıştım. Tırnakları kırık değilse, kendiliğinden gevşeyip düşmesi imkansız. Bence birisi sökmüştür ve sizin sabah duyduğunuz ses bambaşka bir şeye aittir. Ne yazık ki bulunması çok kolay değil. Sahibinden'de, sizin kayıp olan taraftaki panjur tek olarak 200 TL'ye var. Ancak aranırsa daha ucuza bulunabilir diye düşünüyorum.

You are not allowed to view links. Register or Login

admin

Yurtdışı ikinci el sitelerine de bakabilirsiniz. Belki 156'sını parçalayan birileri vardır.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.