Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 a yapılacak şeyler dikkat edilmesi gerekenler var mı?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muğlalı

yarın aracı detaylı temizlik ve başka işlemler için dby detailnige vericem temizlik dışında konsol ve vites bölümü piano black,orta kol dayama ve arka klima üfleci yeri  soyulan bölümü boyanacak, plaka ve ayak aydınlatma led, birde iç aydınlatmalar led olacak bunları yaparken dikkat edilmesi gereken şeyler var mı.teşekürler şimdiden inşallah mangal buluşmasına yetiştiririz. :)

wolkanku

koltuklar açık renkse iç aydınlatmayı led yapmayın derim..buz beyaz oluyor ve çok göz yoran bir görüntü oluyor.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

francobaresi

Selamla ne kadara yapiyolar acaba plastik parca boyamayi? Nbende yaptiricam piano blackte dusunuyorum, sorun olmazsa fiyati yazar misin
Cuore sportivo

muğlalı

You are not allowed to view links. Register or Login
koltuklar açık renkse iç aydınlatmayı led yapmayın derim..buz beyaz oluyor ve çok göz yoran bir görüntü oluyor.
iç mekan komple gri göğüs dahil iç lambaları beyaz led yapmassak sırıtmazmı ayak aydınlatma beyaz olacak çünkü.sizinki gibi yapmayı düşünüyorum.

muğlalı

iç mekan komple gri göğüs dahil iç lambaları beyaz led yapmassak sırıtmazmı ayak aydınlatma beyaz olacak çünkü.sizinki gibi yapmayı düşünüyorum.
belli değil hocam toplam bakacaz detayları iş bitimi yazarım.ankarada dby de yapılacak.

francobaresi

selamlar, nasıl bitti mi işlemler? memnuniyet nasıl, bikaç foto atabilirseniz süper olur, piano black bende düşünüyorum bir de iç aksamda boyattığınız plastik parçaların son durumu nedşr dşye merak ettim :)
Cuore sportivo

muğlalı

selamlar, nasıl bitti mi işlemler? memnuniyet nasıl, bikaç foto atabilirseniz süper olur, piano black bende düşünüyorum bir de iç aksamda boyattığınız plastik parçaların son durumu nedşr dşye merak ettim :)
evet bugün itibari ile bitti iç detaylı temizlik çok iyi oldu ancak koltuklarda 10-15 tane sigara yanığı var buna çözüm ise maalesef deri döşeme, yanıkları yapıyorlarmış ancak gerek alfanın kumaşı gerekse sayının fazla oluşu bunu imkansız kılıyor orta konsol bölümünü sökemediğimiz için pek bir yeri boyayamadık zaten boyanan yerlerde ton farkı mevcut yani tekrardan komple sökülüp fırın boya olması lazım, aynı şekilde iç kapı cam açma yerleride buna dahil taban,tavan,direkler ise 0 gibi oldu konsolda kendine geldi plaka ledi yapıldı app plaka yapıldı resimler için tüm işlemleri bitmesi lazım onada çok var ama hepsini kayıtlı tutuyorum paylaşıcam.

francobaresi

evet bugün itibari ile bitti iç detaylı temizlik çok iyi oldu ancak koltuklarda 10-15 tane sigara yanığı var buna çözüm ise maalesef deri döşeme, yanıkları yapıyorlarmış ancak gerek alfanın kumaşı gerekse sayının fazla oluşu bunu imkansız kılıyor orta konsol bölümünü sökemediğimiz için pek bir yeri boyayamadık zaten boyanan yerlerde ton farkı mevcut yani tekrardan komple sökülüp fırın boya olması lazım, aynı şekilde iç kapı cam açma yerleride buna dahil taban,tavan,direkler ise 0 gibi oldu konsolda kendine geldi plaka ledi yapıldı app plaka yapıldı resimler için tüm işlemleri bitmesi lazım onada çok var ama hepsini kayıtlı tutuyorum paylaşıcam.
güle güle kullanın. Benim en büyük sorun o cam açma butonlarının olduğu bölüm. Gerçekten rezalet durumda, bej arabada siyah parça gibi kalmış , o kadar yıpranmış yani. Dby fırın boyaya yollamıyo anlaşılan, bugün bi uğramaya çalışayım eğer çözülmeyecekse dby'de, gidip boyacıları dolaşayım. aslında klips var cam butonlarının orda, sökmesi kolay gibi, benim servis ben sökerim gider boyatırsın demişti. Dby de sökmek sıkıntı olursa öyle yaparım artık.işim çok görünüyo :(
Cuore sportivo

harunk

Ford Focus 1.6ecoboost 180hp
Alfa Romeo 159 1.9jdm  10 HK 757  & Regal Raptor E350-6
Polo 2011 1.6tdi            10 HK 216
A4 2010 1.8tfsi             10 HR 358
A3 2010 1.4tfsi             10 HR 355 & Borelli Ledow 250cc
Golf 6 2011 1.4tsi         34 GT 5151