Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 İçin Dokunmatik Multimedia Önerisi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurmart

Arkadaşlar merhaba,
159 dizel, manuel alfam var. Üzerinde fabrika çıkışı kendi radyosu var. Dokunmatik ekranlı güzel bir multimedia ile değiştirmek istiyorum. izmirde bu işi yapabilecek yer ve multimedia önerisi  :alfisti:

Erkay KAHYA

159 için olan çerçeveden temin edip, herhangi bir doubledin ünite taktırabilirsiniz.
Görünüm ve özellik olarak çin malı androidli üzeri tuşlu ürünler daha güzel.  :yukari-ok:

coyote

Bence de tercihinizi, android işletim sistemli bir double din'den yana kullanın. Ek olarak, android sürümü en yeni, ram miktarı en yüksek ve ekran çözünürlüğü en yüksek modeli bulmaya çalışın.

alperuzi

Android ve aliexpress bakmanız lazım bence.

onurmart

şöyle bi ürün buldum

You are not allowed to view links. Register or Login

yorumunuz ne olur

coyote

Windows mobile, düşük çözünürlük, ram bile yazmamışlar, hiç düşünmeyin.  :asagi-ok:

ysbilgin

Android yerine Pioneer, Alpine gibi cihazları tavsiye ederim. Hem CarPlay de çalışır.
Hayat sıkıcı otomobillere binmek için çok kısa!

onurmart

Windows mobile, düşük çözünürlük, ram bile yazmamışlar, hiç düşünmeyin.  :asagi-ok:
önerebileceğin özellikte bir cihazın linkini atabilirmisin tabi fiyatınıda çok yüksek tutmayalım :D

Kılıç Kalkan

crown063 aratın