Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 a body kit takıldı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

Hayırlı olsun

alfa147black

çok güzel olmuş.

tolga_ozhan

10 numara olmuş. Her müdahale çok yakışmış.
Yay konusuna bende katılıyorum. Helede bu tampon ve marşbiyel ile yay istiyorum diye bağırıyor.
Dikkatimi aynalar çekti. Mat siyah mı resimlerde mi öyle çıkmış bana mı öyle geliyor?
Eğer öyle ise onlarında gövde gibi parlak yapılması gerekli.
Bunun dışında egzoz çıkışlarının ordaki tel ızgaraların egzoz için olan delikleri kesilmiş gibi duruyor. Pek iyi durmamış. Buraya şöyle bir çözüm geldi aklıma. Delikler yarım cm kadar büyür fakat daha iyi olabilir. Uç kısımları yani bahsettiğim delikler içeri doğru bükülürse bu kesik kısım gözükmeyecektir.

Hemen hızlı birde edit yapayım. Park ampuleride beyaz olsa hiç fena olmayacak. Arıza ışığı yakıyor diyorsanız. Teknoloji gelişti. Yakmayan led'ler var artık.

Edited by - tolga_ozhan on 09/06/2010  21:47:57

ismail

Hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten çok güzel olmuş.

Modifiye denince apaçiye dönmemesi açısından sizin aracınız çok güzel bir örnek olmuş. Herşey tam kararında.

ozi156

ön tampon ,arka spoiler,jantlar 10 numara,arka tampon iddalı olmuş bence..ses sistemine dinlemeden bisey denilmez..gayet guzel gule gule kullanın nazar değmesin.....yay da kesinlikle daha guzel gostercek bencede...

Borracho

ön güzel, arka kısım bana abartılı geldi , egzos cikislari gözümü tırmaladı... ama tabiki güle güle kullanın...büyük cogunlukla  begenilen bir kit oldu forum üyeleri arasında....

Dentist

Güle güle kullanın.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

nurcan.demir

kazasız sürüşler güle güle kullanın

t_e_m

iç mekanda ekran iç görünüme güzel bir etki yapıyor, performansını bilemem elbette.

ön tampon ve yan kitler hoş, kit seven bir insan değilim ama sade görünmesi hoşuma gitti.

arka difüzör görünümlü tampon ise bana biraz fazla geldi. fazla iddialı, bu kadar iddialı giydirmeleri ancak iddialı motorlarda yakıştırıyorum.

ancak genel olarak zevkli bir çalışma olmuş güle güle kullanın.

Comwolf1980

Merhaba;

Çok şık olmuş. TI jantları çok hoşuma gidiyor doğru bir seçim olmuş. Body kit'de çok hoş duruyor ancak arka tampona 100 üzerinden 80 verebilirim. :) Biraz daha sade olabilirdi. Yay konusunda da forumdaki arkadaşlarla hemfikirim. En kısa zamanda yaylı resim isteriz. ;)
Güle güle kullanın.

erdende

gerçekten çok keyfili bir araç olmuş bende netten bulduğum bir kaç fotoğrafı yüklemek isterim.izninizle tabiki.

birde aracınız çok güzel parlamış.boya koruma falan mı yapıldı yoksa doğal halimi bu.eğer yapıldıysa ne gibi ürünler kullanıldı.?

Register or Login" border=0>

la fortuna

boya korumayı alfaasd de yaptırdım.izmir de.ilgilenen kişi murat..malzeme isimleri onda...by