Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 Sol Ön Kapı Açma Kolu Çerçevesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emre_deniz

MRB. ARACIMIN SOL ÖN KAPISININ AÇMA KOLU PLASTİK ÇERÇEVESİ ÇATLAK. ALDIĞIMDAN BERİ GÖZÜMÜ RAHATSIZ EDİYOR. YEDEK PARÇA OLARAK YOK. KOMPLE İÇ DÖŞEME İLE BİRLİKTE GELİYORMUŞ. ÇIKMA OLARAK BULAMADIM. BU KONUDA YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞ VAR MI?

francobaresi

You are not allowed to view links. Register or Login
MRB. ARACIMIN SOL ÖN KAPISININ AÇMA KOLU PLASTİK ÇERÇEVESİ ÇATLAK. ALDIĞIMDAN BERİ GÖZÜMÜ RAHATSIZ EDİYOR. YEDEK PARÇA OLARAK YOK. KOMPLE İÇ DÖŞEME İLE BİRLİKTE GELİYORMUŞ. ÇIKMA OLARAK BULAMADIM. BU KONUDA YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞ VAR MI?
ankarada soft restreasyon var, bu tarz islere bakan, netten bi inceleyin sayfalarini isterseniz

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

emre_deniz

Baktım faydalı olur gibi. Ama gidip yaptırmak gerekir. Malesef izmirdeyim. Tşk ederim yinede

wolkanku

Baktım faydalı olur gibi. Ama gidip yaptırmak gerekir. Malesef izmirdeyim. Tşk ederim yinede

aynı dertten ben de muzdarip'im brera'da. çözümü de şu ;

siparişi verirken parlak siyah olarak veriyorsunuz ve gelen ürün şu oluyor; fotoğraflar You are not allowed to view links. Register or Login 'nın aracındandır, fikir edinmek için kendisinden istemiştim sağolsun göndermişti

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

emre_deniz

Fena durmuyor bulamazsam yapabilirim. En kötü 3D yazıcıların artmasını bekleyip yenisini imal ettircem