Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta Multiair Yazılım

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oguzhanyildiz

Merhaba arkadaşlar aracım giulietta 1.4 170 hp . Yazılım yaptırmak istiyorum. Daha önce yaptıran ve uzun süreli kullananların yorumlarını bekliyorum. Kimi multiair ünitesi yüzünden sorun çıkarır başın ağrır gibi yorumlar yapıyor. Evotech firmasından fiyat teklifi aldım stage 1 de 195 hp 300 tork vaadediyorlar fikirleriniz nelerdir ?
01BOY53 170 hp

admin

You are not allowed to view links. Register or Login size bu konuda bilgi verebilecektir.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

fatihmehmet

Evet Oğuzhan, Oğuz Can en bilgili bu konuda yorumu cok değerli olacaktır. Şu profil fotonu da yenile artık :haydi:

Edit: Oğuz Can hazır yazılım yerine Ankara'da araca özel yazılım yaptırmıştı. Benim de tavsiye bu yönde.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

E.Ç.M. (MiTongin)

Gecmis konulari arastirisaniz uzun uzun konusmalari goreceksinizdir
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

OğuzCanAlantor

Mito Qv multiair aracımı epey yazılım mı şekilde kullandım .

Yazılımın artı yönleri yakıt , üst devirlerdeki isteksizliklerinin kaybolması vs olarak etkileri oldu.

Yazılım konusu yaparken biraz zahmetli işin ehlinde yaptırmak lazım .

Ankara'da Race werks Serdar yaptı yazılımımı epeyde memnun oldum . Dp - 60 lık egzoz ve yazılımı ile 205 Hp civarı güç veriyordu .

Yazılım sürecine gelirken uzun sürüyor çünkü her map atıldığında Multiair kurulumu yapmak gerekiyor oda yaklaşık 1 saat sürüyor .

Multiair aslında yazılım yapılmayacak bir model değil sadece az bulunduğu için çoğu firma uğraşmıyor o nedenle yaygın değil . Aklınızda başka sorular varsa yine yanıtlayabilirim .

oguzhanyildiz

Kardeşim yanıtın için çok teşekkürler . Benim isteğim aslında aman aman hp ler değil en önemli şey motora bir zarar gelmemesi aracım biraz daha keyifli hale gelsin yeterli .Stage 1 benim için ideal gibi . Kayseride yaşıyorum burada evotech firmasından fiyat aldım benim aracım için 195 hp 300 tork vaadediyor nekadar doğru bilmiyorum . Bir arkadaşım giulietta 120 hp aracına orada yazılım yaptırdı 150 hp oldu yaklaşık 1 yıldır sorunsuz kullanıyor.
01BOY53 170 hp

alisto

Beklenti yüksek değilse ve motor sağlığı da önemli ise racechip de düşünebilirsin.
novitec veya marelli.

Alternatif olarak aklında bulunsun.

oguzhanyildiz

You are not allowed to view links. Register or Login
Beklenti yüksek değilse ve motor sağlığı da önemli ise racechip de düşünebilirsin.
novitec veya marelli.

Alternatif olarak aklında bulunsun.

Chipde olur benim için fakat araştırdığım kadarıyla sorun yaşayanlar çok gibi . En büyük avantajı söküp tekrar satmak olara görüyorlar. Ama yazılımda tabiki böyle bir şansımız yok . Benim için dediğim gibi en önemlisi sorun yaşamamak.
01BOY53 170 hp