Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 vites topuzu ve sis farı hakkında

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

seikocan

Merhabalar,

İsmim Serkan, aranıza yeni katıldım. 2009 model, 1.9, otomatik, siyah 159 sahibiyim. Aracımda beni rahatsız eden noktalar mevcut, bunlar:

1- Vites topuzu ani hızlanmalarım sonrasında park durumuna geçmiyor. İçindeki çentik takılı kalıyor. bunu topuzu yerinden söküp yerine tekrar takmak suretiyle hallediyorum. İşin özü bu durumdan sıkıldım ve yeni vites topuzu bakıyorum.

You are not allowed to view links. Register or Login

Linktekini beğendim ancak fiyatı 300 tl, sizin önerebileceğiniz daha makul bi çözüm var mı ?

2- Sağ sis farım kirli, kötü duruyor. bunun için nereye kime göstermeli ?

Şimdiden teşekkür ederim..

hi_cazz

Vites topuzunun fiyatı o. Bildiğim kadarı ile içindeki tırnaklar kırılıyor ve tamiri yok. Değiştirmek zorundasınız.

Sis farı ise Fiat'ın bir modeli ile aynıydı ve baya ucuz. Hangi model hatırlayamadım. Linea olabilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

rain man

Sorularınız için birşey diyemeyeceğim ancak hayırlı olsun :) En yakında kısa bir elden geçer muhtemelen, sonrasında resim isteriz :)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

sbk0655

Sis fari doblo ile ayni , fiyatida 20 tl idi , arttiysa 25 lira olmustur.

muğlalı

otomatiklerin kronik sıkıntılarında heralde bendede aynı durum var tırnaklar kırık hafif bir oynama var tabii bu durumu arabaya yakıştıramadığım için bende değiştireceğim ama 300 tl fiyat fazla 100-150 deseler mantıklı olurdu.

kemal_live

İçindeki tırnak kırılınca arada takılma yapıyor. O durumda da N ve D viteslerinden başka vitese geçmiyor. Tek çözümü değiştirmek çünkü içi açılan bir parça değil vites topuzu. Fiyatları da söylediğiniz gibi 250-300 arasında değişiyor.

seikocan

Sorularınız için birşey diyemeyeceğim ancak hayırlı olsun :) En yakında kısa bir elden geçer muhtemelen, sonrasında resim isteriz :)

Elden geçer derken bayılacağız 300 tl yenisini alacağız başka yolu yok gibi..ama ciddi anlamda sinir bozucu bi durum, bi yere gittiğimde tüm gözler arabada ancak park etmesi için valeye veriyorum adam abi vites takılı kaldı geçmiyor dediğinde tüm karizma yerle bir oluyor:) Sis farının da pek bişi tutmamasına sevindim doğrusu, cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar sağolun..

rain man

Elden geçer derken bayılacağız 300 tl yenisini alacağız başka yolu yok gibi..ama ciddi anlamda sinir bozucu bi durum, bi yere gittiğimde tüm gözler arabada ancak park etmesi için valeye veriyorum adam abi vites takılı kaldı geçmiyor dediğinde tüm karizma yerle bir oluyor:) Sis farının da pek bişi tutmamasına sevindim doğrusu, cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar sağolun..

Forumdaşlarımızın diliyle; altındaki aslansa yemini vereceksin :)

Masraf elbet olacak, umarız çok olmaz, ayrıca kazasız belasız mutlu sürüşler tecrübe ettikten sonra bunların hiçbirisini hatırlamayabilirsiniz :)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

seikocan

Arkadaşlar merhaba tekrardan,

Bugün A-R serviste sis farını yenilettim. Kirli olanı değiştirdim ancak bu sefer de sağlam olan kötü durdu:) bunun üzerine ikisini de komple yeni taktırdım. Orjinali için tekine 180 tl denildi, yan sanayii için ise 50 tl. Ben de toplam 100 tl ye 2 tanesini de yan sanayi alarak hallettim. Ayrıca öndeki logonun da ücretsiz değişimi yapıldı, burdan tekrardan ordaki arkadaşlara teşekkür ederim. Şu an için tek sorun vites topuzunun çok sık olmamakla birlikte takılı kalması. Araç yenilenen sis farları ve logoyla sanki kendine geldi :)