Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 156 2.0 Egzoz Tavsiyesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ogzhnkymc

Merhaba arkadaşlar. 156 2.0 TS 2000 model bir aracımız var. Motor sesi gerçekten mükemmel. Alfama uygun hangi egzozu önerirsiniz ? Daha önce hiç denk gelmedim.Maliyeti ne olur ? Performans konusunda bir fikri olan var mı ?
( sol arka stop arıyorum temiz çıkma da olur )

Gouki

Supersprint gayet uygun olacaktır. Performans konusunda ise fark edilebilecek bir değişiklik olacağını sanmıyorum. Aklınızdaki diğer sorular için forumun arama fonksiyonunu kullanabilirsiniz.

martini_lancia

Supersprint bence de uygun olacaktır.Rölantide homurdanmayan rahatsız etmeyen yapısı nedeni ile tercih edilebilir.

Ülkemize bu markayı getiren Maslak Btg'den gerek 156 için üretilen,gerekse üniversal susturucular için fiyat alabilirsiniz.

Fiyatlar biraz pahalıdır ama orijinal ürün almış olursunuz.Ben daha önce alışveriş yaptığım için memnun kaldım kendilerinden.
2002 Cosmo Blu manual 156 2,0ts.

kaan_ist

Ben sebring xt-1 kullaniyorum gayet guzel sesi var. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi