Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa romeo 156 koltuk dayamayı kapladım

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

semreko

Sizce nasıl olmuş, direksiyonu da deneyeceğim[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

qrkmtp

Valla bence cok guzel olmus eline saglik.Benim 147 komple kumas benimde boyle bir uygulamaya ihtiyacim var aslinda ama deri cok siritir :(

HUAWEI CRR-UL00 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

semreko

Benim koltuklar da kötü durumda, aynı kombinasyonla koltukları da kaplatmayı düşünüyorum.

crackher

siyahta güzel olmuş ama açık renkte hiç güzeldurmaz gibi 

Erkay KAHYA

Kol dayama gayet güzel görünüyor.  :yukari-ok:
Döşenen yerin alt kısmını yapıştırarak ya da kenarlarını dikişle yapmadıysanız uzun vade dayanmıyor.
Bence direksiyon işine girmeyin. Çünkü iç kısımda kalan dikiş yerleri zor işçilik istiyor.
Döşemeciler yaklaşık 200 TL ye yapıyorlar.
Hatta kırmızı dikişli vs. el freni, vites kısımlarını takım olarak da yaptırabilirsiniz.

rst

Yapılan iş güzel olmuş elinize sağlık ama sıcakta kullanışlı olur mu bilemedim.
'08 Honda Civic
'05 Honda Crv
'05 Ford Fiesta
'99 Ford Focus
'00 Ford Focus
'10 Ford Fiesta
'13 Chevrolet Cruze
'12 Peugeot 308
'11 Fiat Punto Evo
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm Distinctive
'17 Seat İbiza

Cihan82

2003 Azzurro Gabbiano 156 Mk 1.5 SS
1998 Laguna 2.0 RXE
2015 Ford Tourneo Courier
2009 Fiat Bravo 1.4 T-Jet Emotion
2001 Ford Focus Sport Trend

semreko

Herkese teşekkürler. Vites kolunu da kapladım bugün. Ama çok istediğim gibi olmadı. Ama bu şekliyle biraz kullanıp, sonra yenileyeceğim. Üşendim şimdi[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]. Resimler aşağıda.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sonery1

Elinize sağlık. Valla çok iyi olmuş 👍👍

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi