Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 159 Sis Farı Hakkında

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fatihcan

Boy olarak oturuyor ama silikon ile yapıştırdık tam sağlam olsun diye. Malatya'ya yolunuz düşerse canlı görebilirsiniz, çok daha güzel duruyor.   :yukari-ok:
2004 156 1.6 TS Distinctive (2012-2015)
2008 159 1.9 JTDM Distinctive (2015-2022)
2016 Giulietta 1.6 JTDM Super TCT (2022-....)

ArinFırat

You are not allowed to view links. Register or Login
Boy olarak oturuyor ama silikon ile yapıştırdık tam sağlam olsun diye. Malatya'ya yolunuz düşerse canlı görebilirsiniz, çok daha güzel duruyor.   :yukari-ok:
2 ayrı yanma modu mu var? Sanki angel halka var ve ortası mercek far gibi yanılıyormuyum? Şık durduğu için merak saldım zaten,yakışmış güle güle kullan :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fatihcan

Angel Ledler parklara bağlı, gündüz led olarak kullanıyorum. Ortası da mercekli beyaz led sis farı. Teşekkür ederim, sizin 159 a da yakışır bence ;)

ArinFırat

Eveeeet şimdi işin duygusallığına gelelim :) mahsuru yoksa fiyatı nedir acaba?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fatihcan

245 TL çifti. Modacar sitesinde var  ;)

ArinFırat

245 TL çifti. Modacar sitesinde var  ;)
öhm öhm :) pahalıymış.ama değer

Reha

Alfa'da orjinal her zaman iyidir  ;)

ArinFırat

konu hortlayacak ama..tatile çıkacam diye şuan 159un bakımlarını yaptırıyorum..sis farlarındaki sararma gözüme batmaya ve gün geçtikçe artmaya başladı..yorumlardan feyz alarak çırağı albea sis farı almaya gönderdim :)) taktıktan sonraki halini paylaşırım

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ArinFırat

montajdan ve oturmasından yana sıkıntı yok..son resimde uyumlu olan modeller var..pejo boxer ve jumper dahil sis farları 159a uyuyor gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.. adet fiyatı 40 tl[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ArinFırat

bitmiş hali..%100 olmasa dahi eskisine nazaran daha temiz daha güzel görünüyor.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

alperuzi

Bu da 25 TL tanesi;

Aldım, gelince görüşlerimi yazarım.

ArinFırat

farın alt kısmındaki yuvarlak olmayan düz kısım yüzünden 2-3 mm bir boşluk kalıyor..yakından bakmadıkça belli olmuyor.

alperuzi

Bir güncelleme yapayım, aldığım sisleri Cumartesi taktım, ancak bahsi geçen aralık biraz farklı gibi.

Orjinal sislerin cam şekli şöyle:

Benim aldığım sislerde cam düz, dolayısıyla çerçeve içine tam oturmuyor. Diğer muadiller de bu şekilde mi?

Daha düzgün bir çekerim ama şu fotodan bile kalan aralık belli:

Reha

Evet hepsi içerde kalıyor. Çıkıntılı olan sadece 159da var.