Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

alfa romeo 147 1.6 120 hp aracımın performansını arttırmak istiyorum.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ndiali

merhabalar arkadaşlarım abilerim. chip tuning işine girmek istemiyorum daha kolay yolla yani hava filtresi egzos değişimi felan ile yapmak istiyorum nasıl yapayım nerde yaptırayım yada yaptırmalımıyım bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum hepinize iyi forumlar :alfisti:

Alfadanadam

Hakir gördüğümü sanmayın ancak 1.6 motor zaten o yılların teknolojisiyle yapabileceğinin maksimumunu yapmış ve 120 beygir vermiş. Mevcut haline yapılacak "kapsamlı olmayan" yatırımlar sadece psikolojik iyileştirmeler olarak size geri dönecektir.
Psikolojik iyileşmelere razıysanız buyrun başlayın paranızı harcamaya. Egzoz, spor hava filtresi, kat.iptali.......

147BLACK

Daha geçen hafta aynı başlığı başka kullanıcı açmıştı. Onu bulursanız gerekli açıklamalar var. Okuyun...
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

Yiğit Doğukan

Madem performans istiyorsunuz 2.0 alın kurtulun derim :) Kaldı ki 147 için 1.6 TS 120 BG motoru ben yeterli ve tatmin edici buluyorum.

dnr1

Arkadasimin 147 sini arasira kullaniyorum..bencede yeterli performansi var..arkadaslarin dedigi gibi ne yapsak verim,alamiyoruz..bosa giden para ve emek oluyor..anca ata arkadasimizin yaptigi gibi chip+egsoz+filitre+baski balata ile bir yerlere gelebilirsin..alacagin gucte harcadigin para sana cok gelebilir...arkadaslar son sozu soylemisler git 2000cc al diye..iste sozun ozu bu hocam.. :alfisti:
[url="http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg"]http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg[/url]

Gouki

Benim 147'mde Supersprint 4-1 egzoz manifoldu, Supersprint son susturucu, açık hava filtresi ve yazılım vardı. Dyno'da 126 beygir çıkmıştı. Sizin yerinizde olsam en fazla açık hava filtresi takardım.

ndiali

bu kadar laftan sonra sanırım bi açık hava filtresi ile yetinicem :-X