Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 147 Varyatör

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kaan

You are not allowed to view links. Register or Login
Aslında burada amacım kimseyi zan altında bırakmak değil, burada bazı spesifik parçaların gereğinden çok pahalı olduğunu dile getirmekti ve ucuz pahalı konuştuğum tüm satıcılar ürüne en fazla 3 ay garanti verdi şimdiye kadar ( varyatör için konuşuyorum ) kimse 2 yıl garanti vermedi. Bu sözünüzle birlikte aklıma iki soru takıldı; Bu ürünlerin garantisi için bir belge var mı? Ürünün garanti koşulları neler? Örn. ürünü aldım, aracıma CARIUM'da taktırdım, motor yağını da yeniledim, düzgün bir işçilik ile ama ürün 3 ay sonra aynı sorunu verdi. Burada siz kullanıcı hatası mı diyeceksiniz yoksa farklı birşey mi çünkü bu parçaya kullanıcının müdahale edip bozabileceği pek bir fırsatı olmaz.

Ps. : Yazdıklarım yargılama yada beni kazıklıyorsunuz gibi anlaşılmasın, araç parça piyasasında bu tür sorunların nasıl çözüldüğü hakkında bilgi almaya çalışıyorum.

Aklınızda olsun Carium haklı olarak kendi satmadığı parçaya garanti vermez.  ;)
1 hayal
5 duyu
6.his

djbuzy

Aklınızda olsun Carium haklı olarak kendi satmadığı parçaya garanti vermez.  ;)

Bunu carium için değil normal bir parçacı için söyledim, o konuda haklısınız zaten bende olsan satmadığım parçaya garanti vermem.

Sercan Keklik

Kendi satıp kendi taksın gene 2 yıl garanti vermez. Ucuz etin yahnisi deniliyor işte bu işe.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Alsift140

Varyatöre birşey demem ama yağ soğutucusu gereksiz pahalı gibi geldi bana, diğer fiat araçlarında 200 tl olan parça 156 da neden bin küsür lira nasıl bir fark var bilen varmıdır??

HTC One M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sercan Keklik

Arkadaşlar kısa özet net olarak yazıyorum;

Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla olarak..

Parça fiyatlarını eş dost, akraba, kullanıcı, satıcı vermiyor. TOFAŞ veriyor. Tofaş ise italyaya göre veriyor.

Yani o parça 150 lira bizde niye bu para diye sormanın anlamı yok. Kimsede kimseyi kazıklamıyor.

Bi parça 500 lira ise siz bunu 250 ye alıyosanız, 400 e alıyorsanız garanti vermezler sizde 100 lira kardayım diye garantinizden olursunuz. Faturalı sıfır ürünlerin garantisi olmak zorunda ürününe göre 1yıl veya 2 yıl.

Şimdi garantisiz ürün ne vardır? Bilya çeşitleri, Elektronik ürünler bunların garantisi yoktur.

Ürün fiyatını nasıl bulursunuz? Arayın yetkili servisi verin şasenizi söylesinler.

Yani regal reklamı gibi bişey degil alfa ya yedek parça bulmak. Ucuza buldum akıllıyım zekiyim diyede övünmeyin. 750 Liraya varyatör alırsınız. bozulduğunda bi 750 daha harcarsınız.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

umitkilic

Arkadaşlar kısa özet net olarak yazıyorum;

Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla olarak..

Parça fiyatlarını eş dost, akraba, kullanıcı, satıcı vermiyor. TOFAŞ veriyor. Tofaş ise italyaya göre veriyor.

Yani o parça 150 lira bizde niye bu para diye sormanın anlamı yok. Kimsede kimseyi kazıklamıyor.

Bi parça 500 lira ise siz bunu 250 ye alıyosanız, 400 e alıyorsanız garanti vermezler sizde 100 lira kardayım diye garantinizden olursunuz. Faturalı sıfır ürünlerin garantisi olmak zorunda ürününe göre 1yıl veya 2 yıl.

Şimdi garantisiz ürün ne vardır? Bilya çeşitleri, Elektronik ürünler bunların garantisi yoktur.

Ürün fiyatını nasıl bulursunuz? Arayın yetkili servisi verin şasenizi söylesinler.

Yani regal reklamı gibi bişey degil alfa ya yedek parça bulmak. Ucuza buldum akıllıyım zekiyim diyede övünmeyin. 750 Liraya varyatör alırsınız. bozulduğunda bi 750 daha harcarsınız.
Bunun en güzel örneği 159 ların salıncakları.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi