Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 Cam açma düğmesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Adza

İyi akşamlar,

Talihsiz bir olay sonucu ön sağ(şoför paneli değil) camın açma düğmesi elimde kaldı :duvar:. Yapıştırılamayacak şekilde kırık. Önden söktüm arkadakiyle değiştirdim :haydi: :haydi:(arkaya çok binen olmuyor :D )

İnternette hep panel var. Bana sadece düğme lazım. Çıkma falan fark etmez, açıp kapatsın camı yeter
önereceğiniz bi yer var mı? Ya da elinde fazla olan  :))

fatihmehmet

Forumda 147-156 için tamir başlığı var ama aynı teknikle 159'a da uygulanır mı bilmiyorum. Olmazsa ortak parça varsa ona yönelin derim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

hi_cazz

Kardeşim aslında sadece düğme olan kısım mevcut. Alttaki resimdeki 6 numaralı parça.
Parça numarası da : 71744265 Fiyatı : 185 TL

Adza

Hocam 185Tl nedir ya. Plastik parçası. 147 ye albea nin uyuyor diye biliyorum. Bizde de o tarz bisey yok mu ya.
Tesekkur ederim bilgi için

Adza

You are not allowed to view links. Register or Login
Forumda 147-156 için tamir başlığı var ama aynı teknikle 159'a da uygulanır mı bilmiyorum. Olmazsa ortak parça varsa ona yönelin derim.

Katılıyorum, ucuz yollu kapatmam lazim bu işi

hi_cazz

Hocam 185Tl nedir ya. Plastik parçası. 147 ye albea nin uyuyor diye biliyorum. Bizde de o tarz bisey yok mu ya.

O plastik parçası tek başına değil işte. Mekanizması ile birlikte. O Yüzden 185tl.

Erkay KAHYA

O plastik parçası tek başına değil işte. Mekanizması ile birlikte. O Yüzden 185tl.

Gecmis olsun.
Yeni cikan kucuk jeep inki ile ayni. Belki onda daha ucuzdur. Ebay da yok mu?