Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 159 MDX556 Stage 1 Hybrid Turbocharger

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AR159

Arkadaşlar selamlar;

Forumda bulamadım daha önceki konularda. MDX556 Stage 1 Hybrid Turbocharger getirten, kullanan oldu mu acaba?

You are not allowed to view links. Register or Login

OğuzCanAlantor

Kendi turbonuzu hybrid yapabilirsiniz .

Hybrid turbo iki farklı turbonun kombin edilmesi denilebilir.

Orjinal turbonuzun Palleri büyültülür , arkası egzoz girişi ve salyangozlar vs işlem yapılabilir.

Zamanında 159 olan aracımın turbo pallerini büyültmüş güç almıştım. Piston ve portpolish ile 235 hp kadar güç almıştım ve orjinal ic ile eğer ic mi büyültüp basıncı biraz daha fazla açabilseydim daha fazla güç alabilirdim.

Ama aracınız otomatikse şuanki 159 otomatiği fazla torku kaldırmadığından 200-220 hp arası sağlıklı kullanabilirsiniz. Üstü risklidir , kendim servis sahibi olduğum için bu riski göze almıştım.

AR159

Aracım otomatik. Şanzımanın hidrolik ünitesi 510 nm limit gösteriyor. Telefondan anlık değerleri okuduğumda, gaza yüklenme ile birlikte ilk tork 360 nm görüp, sonrasında sabit 320-300 nm aralığına iniyor.
2.4 jtdm nin daha ağır bir araç olup 400 nm tork ürettiği düşünülürse 200 - 220 bhp aralığı bence de ideal. Limitlere yakın olursa da 240 bhp civarını kaldırır ama daha üstü limitörü ve konvertörü zorlar.
Sizin servisiniz nerede? Ankarada ise yanınıza uğramak isterim müsait bir zamanda?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OğuzCanAlantor

You are not allowed to view links. Register or Login
Aracım otomatik. Şanzımanın hidrolik ünitesi 510 nm limit gösteriyor. Telefondan anlık değerleri okuduğumda, gaza yüklenme ile birlikte ilk tork 360 nm görüp, sonrasında sabit 320-300 nm aralığına iniyor.
2.4 jtdm nin daha ağır bir araç olup 400 nm tork ürettiği düşünülürse 200 - 220 bhp aralığı bence de ideal. Limitlere yakın olursa da 240 bhp civarını kaldırır ama daha üstü limitörü ve konvertörü zorlar.
Sizin servisiniz nerede? Ankarada ise yanınıza uğramak isterim müsait bir zamanda?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alfin Servisin sahibiyim her zaman beklerim , benim aracım 400 Torkun üstündeydi , dediğiniz gibi 400 tork civarında sağlıklı yürür araç üstü her zaman risk