Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo Mito Pedal Ölçüleri

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MuRaT34

Herkese Merhaba ;

İnternette araçtım ancak bulamadım sizin bilgileriniz var diye sizden destek almak istedim.Konuyu inşallah yanlış yere açmamışımdır :)

Mito ma pedal yaptırıcam ebay de buldum pedalları aslında ama 48 euro gibi bir fiyatı var.Arkadaşım bu işlerden anlıyo beraber girişip kendi pedalımızı kendimiz yapıcaz.Satıcıya sordum ölçülerini ama herhangi bir dönüş yapmadı.Gaz , debriyaj ve fren ölçüleri ne olmalıdır bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
:alfisti:

agucba

Madem kendiniz yapacaksınız, mevcut pedalları ölçüp kendi isteğinize göre yenilerini yapabilirsiniz. Bunun ölçüye gerek olacağını sanmıyorum.

///////////////

MuRaT34

You are not allowed to view links. Register or Login
Madem kendiniz yapacaksınız, mevcut pedalları ölçüp kendi isteğinize göre yenilerini yapabilirsiniz. Bunun ölçüye gerek olacağını sanmıyorum.

şöyle bir durum var bende olan görselde biraz daha büyük aslında direk orjinal pedalların üzerine gelicek şekilde yapılmış.Orjinal ölçülerde yapsam sorun olur mu ?

Fatihob

Serkan abinin dediğin gibi, kendiniz ölçü alıp yapın. Orijan ölçülere çok yakın ölçülerde yapmanız sinin yararınıza olur. Daha büyük yaparsanız fren-debriyaj arası azalırsa sıkıntı yaşatabilir. Aşşağı doğru uzatırsanız, tam gazda paspasa daha önce değebilir, tam gaz - tam fren yapamayabilirsiniz. Tabi bunlar aklıma gelen varsayımlar, belkide böyle bişi olmaz, aralarında pay çoktur.
..

MuRaT34

Serkan abinin dediğin gibi, kendiniz ölçü alıp yapın. Orijan ölçülere çok yakın ölçülerde yapmanız sinin yararınıza olur. Daha büyük yaparsanız fren-debriyaj arası azalırsa sıkıntı yaşatabilir. Aşşağı doğru uzatırsanız, tam gazda paspasa daha önce değebilir, tam gaz - tam fren yapamayabilirsiniz. Tabi bunlar aklıma gelen varsayımlar, belkide böyle bişi olmaz, aralarında pay çoktur.

aslında daha mantıklı ama genelde gördüklerim sanki orjinal ölçülerin daha büyüğü olduğu yönünde.Bende bilmediğim için size danıştım eğer orjinal ölçüler gibi daha iyi olursa ona yakın bir şekilde yaparım.

hderin4069

güzel bişey ortaya çıkar inşallah da biz de nasipleniriz :D
147 mk2
Sari Mito
Mito QV
Giulietta

MuRaT34

güzel bişey ortaya çıkar inşallah da biz de nasipleniriz :D

:) ürünün resmi burda bi deneyelimde isteyen olursa yardımcı olurum tabikide

sifyan

Bunu Mito değilde Alfanın tamamına yayabilirsiniz çok güzel olur. İnşallah başarırsınız.

ES53

Ortaya guzel bi sonuc cikarsa burdan bende dahil cok isteyen cikar.Ben 159 icin bayadir dusunuyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

MuRaT34

bu hafta sonu işim vardı bakamadık.Önümüzdeki hafta sonu gidip deneyeceğiz umarım güzel bişeyler çıkar ortaya herkes faydalanır. :alfisti: