Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Body 156 eski kasa

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

Register or Login" border=0>

Alfadanadam

Alfadanadam

Onur

3 yıldır tek bir yatırımın yapılmadıgı izmir yollarında bu arabayı kullanamazsın

Alfadanadam

ön tampon alien'ın ağzına benziyor, fazla abartı ama arka tampon fena değil..ona uygun bir ön tampon da ayarlanırsa güzel durur gibime geliyor..

master

Olmamış olmamış olmamış... 156'ya böyle abartılı modifiye olmaz , Walter De Silva'nın (satıcıdır kendisi biraz ama olsun :) ) o müthiş çizgilerini bu şekilde bozmamak lazım...

Ayrıca Onur haksızlık ediyorsun. 3 şeritli olan okul yolunu 2 şerite indirmek gibi dahiyane bir fikri görmezden gelmemelisin :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Onur

pardon haklısın Önder haksızlık ettim belediye'ye:)
bu arada aklıma gelmişken sorayım bu tarz hafif aynalı filmlere mi amerikan tarzı film diyorlar ,yoksa bizim sanayinin uydurması mı

n/a

önden fotosu yokmuydu bülent abii...arka tamponları bende begendim çok fazla abartı diil hoş durmuş...

anIL(34an623)

ben de öndere katılıyorum. beğenmedim hiç. alfa böyle modifiyenin arabası değil. al bi hyundai coupe istediğini yap

Alfadanadam

quote:

önden fotosu yokmuydu bülent abii...arka tamponları bende begendim çok fazla abartı diil hoş durmuş...

Ahmet'cim 1.sayfanın sonunda önden görünümü var zaten..