Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 Çift Egzos Çıkışı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

driftking11

Arkadaslar aracımda krom olan son susturucudan bulunmuyor.. Oraya bi egzos ucu takmak istiyorum ama bunu yaparken arka difüzörde hazır bulunan 2. Egzos cıkısına da baglantı yapmak istiyorum..malum orda kapak var ve yeri hazır.. Sadece goruntu olsun istemiyorum onunda egzosa baglanmasını istiyorum.. Bunun için boru falan cekılmesı gerekiyor herhalde.. Yapılacak işlemler ve maliyetleri hakkında bilgilendirirseniz cok sevinirim...
2009 Mito 1.4 155 hp distinctive
2006 159  1.9 jtdm distinctive plus

ES53

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaslar aracımda krom olan son susturucudan bulunmuyor.. Oraya bi egzos ucu takmak istiyorum ama bunu yaparken arka difüzörde hazır bulunan 2. Egzos cıkısına da baglantı yapmak istiyorum..malum orda kapak var ve yeri hazır.. Sadece goruntu olsun istemiyorum onunda egzosa baglanmasını istiyorum.. Bunun için boru falan cekılmesı gerekiyor herhalde.. Yapılacak işlemler ve maliyetleri hakkında bilgilendirirseniz cok sevinirim...

Ben kartal oto sanayide adem ustada yaptirdim benim arkadasin giuyuda orda yaptirdik cok memnunum.Son kat iptal edildi ondan sonra oraya boru cekti cift cikis icin kafalari ben sectim suan ikiside faal biraz tok guzel bir seste verdi.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk

ES53

Ben kartal oto sanayide adem ustada yaptirdim benim arkadasin giuyuda orda yaptirdik cok memnunum.Son kat iptal edildi ondan sonra oraya boru cekti cift cikis icin kafalari ben sectim suan ikiside faal biraz tok guzel bir seste verdi.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

350 tl ye yaptirdim

erdinc147

Güzel başarılı ve hoş olmuş araba kaslı ve sedan olunca çift çıkış egzoz uçları bir başka duruyor /

ES53

Güzel başarılı ve hoş olmuş araba kaslı ve sedan olunca çift çıkış egzoz uçları bir başka duruyor /

Tesekkur ederim.Uç secimi cok onemli bunlarda bilindik yuvarlak uc gibi gozukuyor ama alt taraftan uste dogru / bu sekilde normal yuvarlaklara gore daha hos duruyor.Difuzor cok buyuk olmadigi icin tam yuvarlak cok bos duruyor altta kaliyor

francobaresi

Cok guzel secim yapmissin

Cuore sportivo

ES53

Cok guzel secim yapmissin

Tesekkur ederim :)

alperuzi

Yapılalı 5 dakika oldu, taze taze :)

bu da takılan uç:

fevkalbeser12

Yapılalı 5 dakika oldu, taze taze :)

bu da takılan uç:

Plakalı görünce içim bi garip oldu:) Yakışmış. 159a olmazsa olmaz bi hareket.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

francobaresi

Iyi olmus ,  cift egzos gorsel olarak oldukca arti katiyo, gule gule kullan:)

Cuore sportivo

erdinc147

Tesekkur ederim.Uç secimi cok onemli bunlarda bilindik yuvarlak uc gibi gozukuyor ama alt taraftan uste dogru / bu sekilde normal yuvarlaklara gore daha hos duruyor.Difuzor cok buyuk olmadigi icin tam yuvarlak cok bos duruyor altta kaliyor

Tabi ki hafif oval tarzı olması çok daha hoş ve güzel gösteriyor hayırlı olsun seçim başarılı Alfa'cı işini bilir :)

driftking11

Bnmde tercıhım oval sekilde olan olacak.. Cıft cıkıs arabanın arkasına super bı hava katıyor.. İnternette oval ucların tanesı 50 lira civarı ıkısı 100 lira desek 350 lira maliyet etcek zor bı ıslemmı kı bu?

ES53

Bnmde tercıhım oval sekilde olan olacak.. Cıft cıkıs arabanın arkasına super bı hava katıyor.. İnternette oval ucların tanesı 50 lira civarı ıkısı 100 lira desek 350 lira maliyet etcek zor bı ıslemmı kı bu?

Uclari gormeden almayin derim yaptircaginiz egzostcuda mutlaka isteyeceginiz sekilde egzost ucu vardir bende tanesi 80 di.cift 160 liraya geldi.200 de boru ve iscilik.Giuda daha kolay boruyu cekmek arkadasa 300 e yapmisti ama bizim aracra biraz daha ugrastirici

driftking11

Peki son kat iptali yapmak zorundamıyız yoksa bu senın tercıhınmıydı?

ES53

Peki son kat iptali yapmak zorundamıyız yoksa bu senın tercıhınmıydı?

Zorundayiz :)

driftking11

Madem ole iyi bi egzoscu bulup bu işe gırıyım ben:) cok saol:)