Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta D.I.Y Çalışmaları (Resimler 1.Sayfada, Dikkat Kota Düşmanı..)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

You are not allowed to view links. Register or Login
İyi de Başkan direksiyonu söktürmeden dikişletmiş, ben zaten bunu kastediyorum..İğneyi nasıl delikten geçirebildiniz sökülmemiş direksiyonda, hayret ettim..

Deri direksiyonda dikişlerin tamamını değiştirecekseniz sökülmesi gerekir haklısınız. Ancak burada kırmızı dikiş ipleri derinin karşılıklı diğer dikişlerindeki iplerden geçiyor dikkatli bakarsanız. O sebeple direksiyonun sökülmesi gereksiz.

Baskan

Difüzör kulaklarını dremel ile kestim, beğeniye sunulur.

Baskan

Benden habersiz jant takılmış, olmuşmu bu şimdi ne dersiniz? Pisliğe bak arabadaki, altı beyaz üste doğru kızarmış gibi :)

+

ozoozo

Abi konuştuğumuz jant bu değildi sanırım dimi ? Ama güzel olmuş gibi :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Oğuz

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

eminpar

Siyaha boyasan daha iyi durur gibime geldi Başkan ama yinede güzel

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fevkalbeser12

Mustafa abi sana bir sorum olacak ;

Şimdi tablet için fiber yaptırdım o bugün veya yarın geliyor. Bende gözü sökeyim dedim , gözü söktüm çok kolaymış ekmek almaya giderken 2 dk da çıkardım :D ancak kapağıda sökmem gerek onu yapamadım.

Kapağın arkadındaki teli çıkardım artık kapağı bir şey tutmuyor ancak bu kapağı komple sökmem geriye ana kasanın kalması gerek. Bu kapağı menteşelerden nasıl ayırabilirim.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Yalnız Özdemir harbiden ekmek almaya giderken sökmüşsün direk arka planda kahvaltı sofrası:) Birde jantları beğendim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Sercan Keklik

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Tolga033

Baskan

Abi konuştuğumuz jant bu değildi sanırım dimi ? Ama güzel olmuş gibi :D

Yok bu jant o jant değil Özdemir

Siyaha boyasan daha iyi durur gibime geldi Başkan ama yinede güzel

İçleri piano siyahı, sadece dış kollar ayna ve kapı kolları ile aynı tonda. Folyo düşünüyorum aslında deneme amaçlı.

jantlar ufak olmuş gibi başkanım?

Sercan bende anlamadım 18 gibi durmuyor değilmi :) Pazartesi günü 2 cm bastırıcam belki o zaman daha farklı görünebilir.

Baskan

OğuzCanAlantor

Hayırlı olsun  :nazar: Vossen cv3'e benzettim.

Baskan

Bugün hava kapalı malum :-[ Güneş biraz cee dedi hemen giriştim araca. Üstünde hali hazırda Meguiar's Ultimate paste wax vardı, hızlıca bulaşık deterjanı ile yıkadım arabayı sonrasında kil ile daldım ve meg upw'yi söktüm aracın üstünden.

Japon menşei Soft99 Dark Colour wax'ı denedim..
Ürün öncelikle ilk kapağı açınca iç cephe boyası gibi kokuyordu, uygulamaya başladığımda bildiğiniz yağlı boya kokusu kokmaya başladı :-X

Megiuar's upw ile arasında çok bir parlaklık fark'ı göremedim desem yalan olmaz. Aynı mantıkla çalışıyorlar renk'e kontras veriyor, su iticiliği bir tık daha önde meg ultiye göre ayrıca su boncukları daha kaliteli  :p..

Geriye tek kalan dayanım süresi şu durumda, bakalım nekadar sürecek..

Alfadanadam

ozoozo

Maşallah abi , eline sağlık :nazar:

Baskan

Renge bak. :)
Maaşallah  :alkis: :nazar: :alfisti:

Alfa Rosso'nun bakımını yapınca çok baktırıyor kendine :)

Ugur55

2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

berkaykcr

Alfa mı ozledım  :alfisti: Konuyu hep takıpteyim ama orjinal jantlar her zaman 1 adım önde abi .
Smoke Giulietta

Baskan

Yine göze geldik  >:( :'(
Arka sağ sol rulman bilyaları dağılmış  :-X İşin kötü tarafı porya ile komple değişmesi, sadece bilya olsa iş kolaydı..
Kaçtı 285x2  :alfisti: :'( :S

ozoozo

Yine göze geldik  >:( :'(
Arka sağ sol rulman bilyaları dağılmış  :-X İşin kötü tarafı porya ile komple değişmesi, sadece bilya olsa iş kolaydı..
Kaçtı 285x2  :alfisti: :'( :S

Sebebi nedir abi bunun ?

Baskan

O sebebin ne olduğu belli değil. Kamber, spacer, 18 jant vs vs.. her kafadan bir ses çıkıyor. Araba bildiğin uçak gibi ses çıkartıyor :(

ozoozo

O sebebin ne olduğu belli değil. Kamber, spacer, 18 jant vs vs.. her kafadan bir ses çıkıyor. Araba bildiğin uçak gibi ses çıkartıyor :(

Bijonları birebir uymayan jant yapar mı bunu acaba ?

Baskan

Yapacağına ihtimal vermiyorum.. Rulmanın bozulması lastiğin açısı yüzünden içerideki bilyanın yanal çalışarak fazla yüke binmesinden kaynaklanıyor gibime geliyor..
Bu sonuçta kamberin açısının fazla olması yüzünden olduğununu var sayıyorum.

ozoozo

Yapacağına ihtimal vermiyorum.. Rulmanın bozulması lastiğin açısı yüzünden içerideki bilyanın yanal çalışarak fazla yüke binmesinden kaynaklanıyor gibime geliyor..
Bu sonuçta kamberin açısının fazla olması yüzünden olduğununu var sayıyorum.

Geçmiş olsun abi bayram üzeri gitti bebeciklerin harçlıklar :(

Baskan

Sağolasın. İşin kötü tarafı Akdenize kaçıcaktım 10 gün, iş bayramdan sonraya kalıcak, böyle gezmesi sakat allah korusun teker fırlar :(