Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta İçin Multimedia Ünitesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CengoCenk

You are not allowed to view links. Register or Login
YouTube'da videosu olanı bilmiyorum açıkçası. Benim numarasını verdiğim kişinin  (serviste karşılaştık, tanımıyorum şahsen) aracı makyajsızdı.

Sizin için bir fiyat alıp yazacağım bugün.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben dün bir fiyat aldım kendilerinden o yüzden sizden de teyid alayim demiştim. Eğer ararsanız o fiyat üzerinden referansınız ile indirim yapabiliyorlar mi diye sorabilirseniz super olur. Şimdiden çok teşekkürler.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ysbilgin

Ben dün bir fiyat aldım kendilerinden o yüzden sizden de teyid alayim demiştim. Eğer ararsanız o fiyat üzerinden referansınız ile indirim yapabiliyorlar mi diye sorabilirseniz super olur. Şimdiden çok teşekkürler.

Konuştum şimdi, dövizden dolayı fiyatlar değişmiş. Bugün itibariyle 4.000 TL diyorlar.

O ayar menüsünü çalıştıracak modül de kalmamış ellerinde, bir-iki haftaya ulaşırmış.
Hayat sıkıcı otomobillere binmek için çok kısa!

CengoCenk

Konuştum şimdi, dövizden dolayı fiyatlar değişmiş. Bugün itibariyle 4.000 TL diyorlar.

O ayar menüsünü çalıştıracak modül de kalmamış ellerinde, bir-iki haftaya ulaşırmış.
Çok teşekkürler ilginiz için. Benim için efor sarf ettiniz. Sagolun varolun.

ysbilgin

Çok teşekkürler ilginiz için. Benim için efor sarf ettiniz. Sagolun varolun.

Rica ederim. Ben taktırmadan önce hiç bilgi bulamadım internette. Taktırmayı düşünenlere yardımcı olur bu bilgiler.
Hayat sıkıcı otomobillere binmek için çok kısa!

Mfcirak

Herkese merhaba. Bende 2012 giulietta ma multimedya cihazı arayanlardanim. Internette çok da bu konuyla ilgili zaman geçirdim. Geçen satılık ilanlara bakarken mk1 giulietta göğüs üzerinde multimedya li bir ilana denk geldim.
Sahibi Ankarada yaptırdığını söyledi. Bu yada buna benzer göğüs üstü navigasyon kullanan var mi aramızda yada bu uygulama hakkında fikri olan varsa yardımlarını bekliyorum.

admin

Herkese merhaba. Bende 2012 giulietta ma multimedya cihazı arayanlardanim. Internette çok da bu konuyla ilgili zaman geçirdim. Geçen satılık ilanlara bakarken mk1 giulietta göğüs üzerinde multimedya li bir ilana denk geldim.
Sahibi Ankarada yaptırdığını söyledi. Bu yada buna benzer göğüs üstü navigasyon kullanan var mi aramızda yada bu uygulama hakkında fikri olan varsa yardımlarını bekliyorum.

Renault'tan devşirme bir sisteme benziyor! Sadece tahmin.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Mfcirak

Muhtemelen cihaz araştırırken istanbulda bi yer göğüs üstüne takıyoruz demisti ama mesafe çok olduğu için ilgilenemedim. Sanırım fluence yada megane icin kullanılanlardan olabilir. Navimex in megane 3 ler için android 8 li bir  cihazına bakmıştım özellik olarak iyi gibi duruyordu. Zaten amacım navigasyondan ziyade cihazın multimedya özelliklerini kullanmak. Aracın orjinal radyosunu seviyorum o yüzden bozulmasını istemiyorum:)
Bu yada buna benzer çözümlere de acigim

Negna Nidro

Naviasyonlu bir cihaz fakat bizim araçta navigasyon anteni yok. Bunu alıp taksak bile navi nasıl çalışacak.

Ayrıca resimdeki ürün de fena değil[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese selamlar,konuyu tekrar hortlatmis olucam ama resimdeki multimedya ekranini izmirde bulabilme sansimiz var midir?Var mi bilgisi olan

Yasin.ert

Üst göğüs tarafına bende taktırmayı düşünüyorum taktıran varsa nerede taktırdığını ürünü neren aldığını bilgi amaçlı paylaşa bilirmi teşkkürler

alfisti133

You are not allowed to view links. Register or Login 'ın taktırdığı ünite çok başarılı duruyor konu bir kaç kez gündeme gelip tıkanmış kalmış. Bu konuda şahsi fikrim göğüse takılmasındansa ilk olarak navigasyon ekran yeri olarak tasarlanan bölüme ekran koyabilmek hatta bunu katlanır ve mevcut blu&me modülü soketi kullanılarak yapılırsa tadından yenmez. Bu konuya ciddi zaman harcamadan fazladan para vermeden kavuşabilme noktasında herkesin bilgi birikim ve tecrübelerinden faydalanmak isterim...

Acı

Selamlar aranızı yeni katıldım. 2013 Giu sahibiyim. Aracım kesilmeden biçilmeden double din taktırmam mümkün mü ?