Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta İçin Multimedia Ünitesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mythos

You are not allowed to view links. Register or Login
Ben olsam cin mali olayina girmem, markali urunlerde benzer tasarimlar yok mu? Bilindik kaliteli markalar da cinde uretim yaptiriyor ama onlarin kalite ve tasarimi marka garantisi altinda oluyor, ikisi cok farkli seyler. Isinizi gorur mu? Gorur ama arada bir kilitlenmeler yada ekranda tepkisizlik oldugunda sineye cekmeniz gerekecek.

GT 3.2 V6

O da var tabi mali gormeden calistigina emin olmadan bu kadar parayi baglamak da cok mantikli gelmiyor... Da seytan insanin aklini celiyor iste :)
2017 Nissan Navara 4x4 Platinium 2017-...
2016 BMW 320i ED 40th Year Edition 2016-...
2015 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TCT 2015-2017
2009 Infiniti FX50s 2015-2016
2010 Dodge Charger 5.7 Police Edition 2014-2015
2010 Fiat Bravo 1.6 Multijet 2010-2015
2005 Fiat Panda 1.2 Duologic 2005-2010
2001 Fiat Marea 2.0 HLX 2001-2011
1993 Fiat Tempra 2.0 ie 1993-2001

denozor

belki konu dışı ama halihazırda giulietta üzerindeki multimedia ünitesine geri görüş kamerası aparatı mevcutmuş muş.
konu hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
hoş rakamlar fazla ama hani olabiliyor mu ?

videosu

bu da satışı
2014 giulietta 1.4 multiair distinctive tct 170bg

suqunet

beni gecende servis danısmanım aramamıstı bundan istiyor musun diye, 4600 lira civarı demisti

admin

Fiat 500X'dekine bir bakın. Uyum sorunu olmaz ise aynı sistem Fiat'ta 3.000 TL civarı olsa gerek.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

mythos

Servisin ne zaman böyle şeylerle uğraştığını gördük ki? Bu arada benim bildiğim kadarıyla ünite değişince o alttaki usb takılan aparatın da değişmesi lazım. Haritanın bulunduğu SD kartın takılacağı slotlu model olması lazım... O da kim bilir kaç para... Kamera da olmaması cabası tabi...
2017 Nissan Navara 4x4 Platinium 2017-...
2016 BMW 320i ED 40th Year Edition 2016-...
2015 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TCT 2015-2017
2009 Infiniti FX50s 2015-2016
2010 Dodge Charger 5.7 Police Edition 2014-2015
2010 Fiat Bravo 1.6 Multijet 2010-2015
2005 Fiat Panda 1.2 Duologic 2005-2010
2001 Fiat Marea 2.0 HLX 2001-2011
1993 Fiat Tempra 2.0 ie 1993-2001

cAn16

Alpine marka olan bildiğiniz Apple car ürünü.  Telefonu direkt baglayabildiginiz sistem . İPhone u olanlar için mükemmel özellikte. Bildiğiniz telefonu arabada kullanıyorsunuz.  5000 TL değer mi , hayır :)

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2008 Blackline 147 - 1.6 TS 120Hp
2014 Alfa Beyazı Giulietta 1.4 TB TCT 170Hp
2006 Jamara Black 156 1.6 TS Distinctive 120Hp

engin uzun

Başka bir başlıkta paylaşmıştım,burayada yazayım..Su urun olmaz mı acaba. Oldukça işlevsel gibi.

Yeni 7 "IPS 3G Wifi Araba DVR Kamera Android 5.0 GPS Navigasyon Video Kaydedici Bluetooth Çift Lens Kamera Çizgi kam Full HD 1080 P
(from AliExpress Android)
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

kivancbay

Dashboard ekranı ile ilgili bişey yaptıran oldu mu yoksa pes mi edildi konuyu bastan beri okudum heyecanlandım ama sonunda bir şey olmamasına üzüldüm. Bende yeni 2011 giulietta aldım. Teypi yerine takılan çakma ekranlar çok kötü duruyor. Dashboard üzerine takılanlardan bakıyordum. Umarım konuyu devam ettirebiliriz.

Alfadanadam

Başka bir başlıkta paylaşmıştım,burayada yazayım..Su urun olmaz mı acaba. Oldukça işlevsel gibi.

Yeni 7 "IPS 3G Wifi Araba DVR Kamera Android 5.0 GPS Navigasyon Video Kaydedici Bluetooth Çift Lens Kamera Çizgi kam Full HD 1080 P
(from AliExpress Android)

Orjinal 6.5 Uconnect ünite olmasaydı direk sipariş verecektim bunu. Neyse ki gerek kalmadı ama bence gayet te güzel olur. uconnecte geri kamera bağlayamazsam hala alma ihtimalim var gerçi ama :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fatihmehmet

Orjinal 6.5 Uconnect ünite olmasaydı direk sipariş verecektim bunu. Neyse ki gerek kalmadı ama bence gayet te güzel olur. uconnecte geri kamera bağlayamazsam hala alma ihtimalim var gerçi ama :)

Hayırdır

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Alfadanadam

Hayırdır

Yakında :)

besamemucho

Bu cihaz için benim alternatif bir çalışma projem var.  bu aparatı alıp da  geri vites kamera seçeneğini aktif hale getirdiğinizde  şöy birşey kullanma imkanı olabilmekte.  geri vites kamerası çıkışına kamera takmıyorsunuz.  HDM to av dönüştürücü takıyorsunuz. sonrasında mı. sonrasında eğlence başlıyor işte.   Av ucunu HDMİa döndürdükten sonra 
You are not allowed to view links. Register or Login şu ürünü hdm girişine bağlıyorsunuz. tabi bu dönüşüm ve bağlantılar göz önüde olmayan mesela koltuk altında bir yerlerde olacak. Sonrasında cep telefonunuzun screen mirror özelliği ile ekran görüntüsünü 5,5 inş konsol ekranına kablosuz olarak aktarıyorsunuz. cep telefonundan açmış olduğunuz herhangi bir navigasyon programını ( tercihen ben yandex veya internet gereksinimi olmadan igo kullanıyorum) ekranda izleyebiliyorsunuz. tabiki ekranın dokunmatik özellikleri çalışmıyor. sadece görüntü ama o bile yeter. bu arada AV girişini aktif etmek için  küçük bir o of düğmesi gerekiyor. ya da manuel ekran üzerinden açılır mı bilemiyorum. belki menü de vardır.

belki konu dışı ama halihazırda giulietta üzerindeki multimedia ünitesine geri görüş kamerası aparatı mevcutmuş muş.
konu hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
hoş rakamlar fazla ama hani olabiliyor mu ?

bu da satışı

besamemucho

Biraz daa araştırınca yukarıda bahseettiğim konuyu da satışa çıkartmışlar. ancak biraz pahalı geldi bana.  türkiyedeki standart hdmi miracastlarla daha ucuza mal olacaktır.

CengoCenk

2016 kasım da sıfır giuliettamı aldığımdan beri araştırıyorum multimedia ünitesi. Carcoval dan ümitliydim. Sebebi adamlar sırf bu işi yapıyorlar. Marka model özelinde çalışıyorlar. Ancak Giulietta maalesef orda yok. Bir iki yer ile görüştüm ancak çok güvenilir gelmedi. Aslında ekran çerçevesi satılıyor 300-350 tl civarında. Sonrasında çerçeve içine istenilen ekran yerleştirilebiliyor ancak o durumda da direksiyon kumandaları vs riske giriyor. Tam orjinale yakın olur mu olmaz mı soru işareti.

Geçenlerde bir yer ile görüşmüştüm, 5 inç lik orjinal uconnect e carplay/android auto için bir aparat takabildiklerini söylediler. Fiyat yanlış hatırlamıyorsam 1750 tl civarıydı. Cep ekranını 5 inç te göreceğime telefonu mıknatıs arkası ile ızgaraya sabitlemeyi tercih ederim diyerek bıraktım o seçeneği de.

Şöyle adam akıllı bu işi yaptırmış kullanmış tavsiye edebilecek bir arkadaş var mıdır aramızda?

engin uzun

2016 kasım da sıfır giuliettamı aldığımdan beri araştırıyorum multimedia ünitesi. Carcoval dan ümitliydim. Sebebi adamlar sırf bu işi yapıyorlar. Marka model özelinde çalışıyorlar. Ancak Giulietta maalesef orda yok. Bir iki yer ile görüştüm ancak çok güvenilir gelmedi. Aslında ekran çerçevesi satılıyor 300-350 tl civarında. Sonrasında çerçeve içine istenilen ekran yerleştirilebiliyor ancak o durumda da direksiyon kumandaları vs riske giriyor. Tam orjinale yakın olur mu olmaz mı soru işareti.

Geçenlerde bir yer ile görüşmüştüm, 5 inç lik orjinal uconnect e carplay/android auto için bir aparat takabildiklerini söylediler. Fiyat yanlış hatırlamıyorsam 1750 tl civarıydı. Cep ekranını 5 inç te göreceğime telefonu mıknatıs arkası ile ızgaraya sabitlemeyi tercih ederim diyerek bıraktım o seçeneği de.

Şöyle adam akıllı bu işi yaptırmış kullanmış tavsiye edebilecek bir arkadaş var mıdır aramızda?
Bakın ne buldum

Tam giulietta nin üst kapaklı yerine göre sanki. Yada ufak bir tadilatta olabilir gibi. En azından motor, ekran tam üst.kapak için
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

Ceyhun

Merhabalar. You are not allowed to view links. Register or Login'da şu şekilde bir ilan buldum. Bu 6.5inç boyutundaki Uconnect Giulietta'lara sonradan takılabiliyor mu? Aracımızda 5inç olan Uconnect ekran bulunuyor. 1500 liraya bırakıyor satan kişi. Alsak montajı nasıl yapılır? Uyum sorunu meydana gelir mi?

Admin ---> [url="//ceyhunungaraji.com"]Ceyhunungaraji.com[/url]
Editör---> Otohaber Dergisi

agucba

Ben de uzun zaman araştırdım, hatta yurtdışında sordum ama tatmin edecek bir cevap alamamıştım. Hatta FCA Almanya'ya sordum, benden şasi numarası istediklerinde "Evet, galiba sonuca ulaşacağım" diye düşünürken, aracın Türkiye'de satılmış olması sebebi ile beni AR Türkiye'ye yonlendirdiler.

Fiat 500X'in UConnet'inin uyup uymadığını bile bulmaya çalıştım.

Edindiğim tek tük bilgilere göre 5" olanı 6,5" ile değiştirmek mümkün ama 6,5" fonksiyonlarını yükleyebilmek mümkün değil. Çünkü sistem takılırken tamamen aracın kendi özelliklerine göre ayarlanıyormuş. Tabi bunun doğru olup olmadığı konusunda bir bilgi sahibi değilim.

Alınıp denenebilir.

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

///////////////

Dellobaltino

Merhabalar. You are not allowed to view links. Register or Login'da şu şekilde bir ilan buldum. Bu 6.5inç boyutundaki Uconnect Giulietta'lara sonradan takılabiliyor mu? Aracımızda 5inç olan Uconnect ekran bulunuyor. 1500 liraya bırakıyor satan kişi. Alsak montajı nasıl yapılır? Uyum sorunu meydana gelir mi?

Ilandaki ürün de zaten 5.5 inc

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alfadanadam

İki ünitenin de arka bağlantılarını incelemek gerek. Pin out diyagramı olsa anlaşılır kolayca. Fiziken montaj olamaması için bir sebep göremiyorum.
After market ürün olması farketmez derseniz bir sürü android ünite var piyasada. Apple car play ve android mirror link destekliyor geneli ki bence bu saatten sonra en kullanışlı özellik odur.

Öte yandan Giulietta'ma androidli bir ğnite adapte etmiştim. Bence oldukça da şık olmuştu. Multimedya olarak kullanımı başarılı değil ama geri kamera özelliği ve navigasyon iyiydi.
Alfadan adam diye aratırsanız bulursunuz konusunu.

Ceyhun

Ilandaki ürün de zaten 5.5 inc

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Navigasyonu olduğu için 6.5 inç zannediyordum. Navigasyona birlikte 5.5 inç olanların olduğun öğrenmiş oldum sagolun  :)

admin

Alpine ILX-700 ünitesine bir bakılabilir. Alfa Romeo logolu çerçevesi ile çok başarılı görünüyor, ancak fiyat anlamında biraz yüksek kalabilir.

Ceyhun

İki ünitenin de arka bağlantılarını incelemek gerek. Pin out diyagramı olsa anlaşılır kolayca. Fiziken montaj olamaması için bir sebep göremiyorum.
After market ürün olması farketmez derseniz bir sürü android ünite var piyasada. Apple car play ve android mirror link destekliyor geneli ki bence bu saatten sonra en kullanışlı özellik odur.

Öte yandan Giulietta'ma androidli bir ğnite adapte etmiştim. Bence oldukça da şık olmuştu. Multimedya olarak kullanımı başarılı değil ama geri kamera özelliği ve navigasyon iyiydi.

Açıkçası aftermarket bir ünite kullanmak istemiyorum. Ondan dolayı 6.5 inçlik ekranı arıyorum ve inceliyorum. Geçtiğimiz günlerde Alfa Romeo Youtube sayfasında şöyle bir videoya rastladım.
Videoda sanki Alfa Romeo yurtdışında apple car play için aftermarket ekran sunuyormuş gibi geldi. Aftermarket ekranların tasarımını beğenmediğim ve eğreti durduğunu düşündüğüm için pek düşünmüyorum.

Foxy

admin

Açıkçası aftermarket bir ünite kullanmak istemiyorum. Ondan dolayı 6.5 inçlik ekranı arıyorum ve inceliyorum. Geçtiğimiz günlerde Alfa Romeo Youtube sayfasında şöyle bir videoya rastladım.
Videoda sanki Alfa Romeo yurtdışında apple car play için aftermarket ekran sunuyormuş gibi geldi. Aftermarket ekranların tasarımını beğenmediğim ve eğreti durduğunu düşündüğüm için pek düşünmüyorum.

Bu da Alpine ILX-702 modeli. Alpine Türkiye sayfasında 1300 EUR gibi bir etiketi var.

Alfadanadam

Navigasyonu olduğu için 6.5 inç zannediyordum. Navigasyona birlikte 5.5 inç olanların olduğun öğrenmiş oldum sagolun  :)

Tuş dizilimi 6.5" ile aynı. İlan bilgilerinde 5" yazdığına bakmayın, bence 6,5"lik bir ünite bu. Uyum konusunu daha önce yazdığım gibi bilemiyorum. Alfa romeo sayısı az olunca bu tür örnekler de az oluyor maalesef.