Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Kaliper Kapağı İçin Sticker

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wolkanw

Bari fiyatlarını makul yap biraz. 50Tl kaliper + 15 Tl sticker =65 tl. Alfa stickerli kaliper 150 Tl.

tolga_ozhan

You are not allowed to view links. Register or Login
admin bise satmama karsı oldugundan yaptım artı o sticker  15 yaptırdım allah yukarda  aksam fişini gorsel olrak paylascam kimseyi salak yerine koymaya niyetim yok

Problem fiyatı değil. İstersen 100'e de satabilirsin kimse birşey diyemez.
Salak yerine koymaya çalıştığın kısım da fiyatı değil. "sahibinden de olması lazım" diyorsun. Zaten satıcı sensin.

takahara

admin bise satmama karsı oldugundan yaptım artı o sticker  15 yaptırdım allah yukarda  aksam fişini gorsel olrak paylascam kimseyi salak yerine koymaya niyetim yok

Problem fiyatı değil. İstersen 100'e de satabilirsin kimse birşey diyemez.
Salak yerine koymaya çalıştığın kısım da fiyatı değil. "sahibinden de olması lazım" diyorsun. Zaten satıcı sensin.

+1
:asagi-ok:
2006 147 1.6 distinictive

oguzhansek

Murad bey merhaba, bu kırmızı kaliper kapağını nerden temin ettiniz? Sanırım stickerı sonradan yapıştırdınız. yani boş olsa bile sorun yok stickerı ben halledebilirim. Montajı basit mi? Klasik 156 MK1 15" e uyum sağlayabilir mi?

15" ile kullanamazsınız. Sığmayacaktır.

Pardon arkadaşlar 15 değil 16". Şu an SS jantlar var üstünde. 16"da kullanılabiliyor mu? çünkü yeni jant takımı bakıyorum ona göre büyütebilirim jant çapını. zira kaliper kapağı benim için önemli  :alfisti:
2002 156 SS

Murad

Ben de aynı stickerlardan yaptırdım güzel kardeşim. 15 TL ye yaptırdım diye yeminler etmene gerek yok. Bunun adet maliyeti 1 TL dir. Ben 50 adetini 50 TL ye yaptırdım.  >:(
Burası ticari bir alan değil, tam aksine herkesin birbirine yardım etmeye çalıştığı bir alan. 1 tl lik stickerı 15 liraya satmak da hiç yakışıklı bir durum değil.

wolkanw

Sırf yardımlaşma amaçlı birçok ürünün karşılıksız ihtiyaç sahiplerine dağıtılan bir yerde, böylesine ticari bir amaç güdülmesi çok yanlış. Ayrıca bu arkadaşın ilk ürünleride bunlar değil...

wolkanw

Ben de aynı stickerlardan yaptırdım güzel kardeşim. 15 TL ye yaptırdım diye yeminler etmene gerek yok. Bunun adet maliyeti 1 TL dir. Ben 50 adetini 50 TL ye yaptırdım.  >:(
Burası ticari bir alan değil, tam aksine herkesin birbirine yardım etmeye çalıştığı bir alan. 1 tl lik stickerı 15 liraya satmak da hiç yakışıklı bir durum değil.

+1  :asagi-ok:

Murad

Murad bey merhaba, bu kırmızı kaliper kapağını nerden temin ettiniz? Sanırım stickerı sonradan yapıştırdınız. yani boş olsa bile sorun yok stickerı ben halledebilirim. Montajı basit mi? Klasik 156 MK1 15" e uyum sağlayabilir mi?

15" ile kullanamazsınız. Sığmayacaktır.

Pardon arkadaşlar 15 değil 16". Şu an SS jantlar var üstünde. 16"da kullanılabiliyor mu? çünkü yeni jant takımı bakıyorum ona göre büyütebilirim jant çapını. zira kaliper kapağı benim için önemli  :alfisti:
Selamlar,

16'' jantta da sanırım sorun olacaktır. Şahsen benim 17'' lerde bile çok zor uydu. Tabi bu jantın şekliyle de biraz alakalı. Fakat 16 lara da uymayacağı görüşündeyim. Belki deneyen arkadaşlar varsa onlar daha net cevap vereceklerdir.

oguzhansek

Hiç macera aramayayım ben en iyisi zaten jant alacağım çapını büyüteyim olsun bitsin  ;)
2002 156 SS

Murad

Hiç macera aramayayım ben en iyisi zaten jant alacağım çapını büyüteyim olsun bitsin  ;)
15'' den 16'' e geçmek sizi tatmin etmeyecektir. 147 ve 156 lar için 17'' jant idealdir. Sorun yaşamazsınız.

oguzhansek

15'' den 16'' e geçmek sizi tatmin etmeyecektir. 147 ve 156 lar için 17'' jant idealdir. Sorun yaşamazsınız.

15 değil zaten şu anda 16 üzerindekiler.. 17 mi 18 mi ona karar veremedim.
2002 156 SS

Murad

15 değil zaten şu anda 16 üzerindekiler.. 17 mi 18 mi ona karar veremedim.
Aracınız 156 sanırım. 18'' bence hem aracı biraz daha yorar hemde konfordan kaybedersiniz. 17 bence idealdir. Tabi bu benim fikrim.

oguzhansek

muhtemelen 17" olacak. bu arada 5x98 yerine 5x100 kullanılabildiğini duydum, bu doğru mudur, kullanan var mıdır?
2002 156 SS

Murad

muhtemelen 17" olacak. bu arada 5x98 yerine 5x100 kullanılabildiğini duydum, bu doğru mudur, kullanan var mıdır?
Valla bu teknik bir konu. Yanlış yönlendirmek istemem. Benim fikrim orjinal ölçüsü neyse odur.

tfnsmsk

156'nın orijinal lastik/jant ebadının 205.60.15 olduğunu,
Lastik/jant değişimde, toplam %3 lük çap artış veya azalışının normal kabul edilebildiğini ele alırsak;
Aşağıdaki programda, 205.60.15 in çapına en yakın bileşimlerin,
215.45.17 veya 215.40.18 olduğunu tespit ediyoruz.
...
İlla değişim istiyorsanız,
Görsellik ve fonksiyonelliği teraziye alacaksınız. Karar sizin.
...
Örnek lastik dönüşüm hesabı:
sportif ruh.

oguzhansek

156'nın orijinal lastik/jant ebadının 205.60.15 olduğunu,
Lastik/jant değişimde, toplam %3 lük çap artış veya azalışının normal kabul edilebildiğini ele alırsak;
Aşağıdaki programda, 205.60.15 in çapına en yakın bileşimlerin,
215.45.17 veya 215.40.18 olduğunu tespit ediyoruz.
...
İlla değişim istiyorsanız,
Görsellik ve fonksiyonelliği teraziye alacaksınız. Karar sizin.
...
Örnek lastik dönüşüm hesabı:

Cevap ve Hesaplama tablosu için teşekkürler. Yalnız benim SS üzerindeki orjinal ölçü: 205x55x16 5*98. Ancak 5*98 bijona alternatif jantlar bulmak çok zor. Bir de buradaki hesap tablosuna göre 18'e çıkmam 1,5'lik bir yüzde veriyor. Yani mantıklı..
2002 156 SS

oguzhansek

Bu arada bu tabloda %3'ten büyük veya küçük diyor onu anlamadım. %3 ten mi, yoksa %0'dan mı küçük olmamalı?
2002 156 SS