merhaba arkadaşlar uzun zamandır aracımda asr devre dışı bırakmak için bir swich tarzı bırsey yapılabılır mı diye araştırıyorum fakat kimse ugrasmadıgına göre olmuyor galiba bu konuda bilgisi olan var mıdır?
aracı çok tutuyor uyuz oluyorum :D
megane 2 RS'ler falan bir şekilde iptal edebildiğine göre mito için de böyle birşey mümkündür sanıyorum. Ama kim yapar, nası yapar bilemiyorum
Bunun içi switch yapan Yunanlı birisinin videosunu görmüştüm.
Ben MiToyu satmadan son zamanlarında sol ön tekerin arkasından ABS kablosunu sökmüştüm.
Eğer Abs kablosu veya sigortasını sökerseniz, ASR,ESP (VDC), ABS, Hill Holder ve direksiyon düzenleme sistemi adı altında 5 sistem devre dışı kalıyor. ASR'yi tek kapatabilen bir kişiye hala rastlamadım. Mecbur bu 5 sistemi aynı anda kapatmak durmunda MiTo ve Giu sahipleri.
bilgi için teşekkürler geçenlerde abs kablosu kopmustu 1 hafta dedıgınız gıbı tüm hersey iptal gezdım fakat burada dna modları kullanamadıktan sonra bununda anlamı kalmıyor önemli olan dna açık pozisyonda yapmak lazım oda olmuyor.
Peki madem DNA kullanılamıyor, o zaman araç hangi modda ilerliyor? Kafasına göre mi takılıyor, yoksa son kaldığı modu mu tercih ediyor?
Ve ABS sigortasını sökünce DNA gerçekten devre dışı mı kalıyor?
N modda kalıyor araba.
evet normal modda kalıyor