Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 mk2 icin aux usb cevirici

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

156vs

bu gün kargo geldi ürünü taktım , çok basit ,yanlız önce yandaki soketi sökmelisiniz(yeşil) cihaz soketi takıldıktan sonra (mavi)diger soketi takın , ses kalitesi normal yazma cd ile karşılaştırıldıgında farkedilemeyecek kadar iyi bu kadar beklemiyordum,geçişler  gayet hızlı hatta cd den daha hızlı sardırma mevcut kontak kapatıldıgında kaldıgı yerden devam ediyor velhasıl fiyat belki biraz pahalı ama sundugu avantajlar çok iyi aklında soru işareti olanlar hiç düşünmesin  :clover:

wolkanw

bu ürünler mk 1,5'a da olurmu? kullanan var mı?

TRSemih

Aynı ünite, olur Volkan.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

wolkanw

You are not allowed to view links. Register or Login
Aynı ünite, olur Volkan.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Sağol Semih abi bende alayım bundan birtane...

wolkanw

Bu kablolar nereye takılıyor? birbirine bağlanıyor?

156vs

siyah olanlar boş da, üreticinin açıklamasına göre changer ile kullanıldıgında parazit oluşursa şaşe leri birleştirmek için yazıyor  :clover:

Kibitzer

Bu cihazı yaklaşık bir senedir kullanıyorum. Gayet memnunum.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

wolkanw

siyah olanlar boş da, üreticinin açıklamasına göre changer ile kullanıldıgında parazit oluşursa şaşe leri birleştirmek için yazıyor  :clover:
Teşekkürler...

wolkanw

You are not allowed to view links. Register or Login Aparatı ilk bağladığında ki usb okumama problemini nasıl çözdün aynısı bende de var? birde aux ile bağlandığımda teyip yada direksiyonda ki tuşlar çalışmıyor sizde de öyle mi_?

Kibitzer

You are not allowed to view links. Register or Login Aparatı ilk bağladığında ki usb okumama problemini nasıl çözdün aynısı bende de var? birde aux ile bağlandığımda teyip yada direksiyonda ki tuşlar çalışmıyor sizde de öyle mi_?

Baştan öyle bir problem olmuştu evet. Sonradan kendi kendine düzeldi. Birkaç değişik USB taktım, bir iki gün içinde çözülmüştü, sanırım sistem komple kapandıktan sonra tekrar açılınca algılaması gerekiyor.

Aux üzerinden sadece ses alışı oluyor. Aux üzerinden bağlanan cihaz üzerinden kontrol etmek lazım. O sistem zaten aux girişi olan tüm cihazlarda öyledir. Sesi arttırıp azaltabiliyorsanız problem yoktur, bazen onu bile aux ile bağlanan kaynaktan yaparsınız. Dediğim gibi aux sadece ses girişidir, şarkı değiştirme vs gibi kontrol özellikleri yoktur.
2013 BMW 1.16i

wolkanw

Baştan öyle bir problem olmuştu evet. Sonradan kendi kendine düzeldi. Birkaç değişik USB taktım, bir iki gün içinde çözülmüştü, sanırım sistem komple kapandıktan sonra tekrar açılınca algılaması gerekiyor.

Aux üzerinden sadece ses alışı oluyor. Aux üzerinden bağlanan cihaz üzerinden kontrol etmek lazım. O sistem zaten aux girişi olan tüm cihazlarda öyledir. Sesi arttırıp azaltabiliyorsanız problem yoktur, bazen onu bile aux ile bağlanan kaynaktan yaparsınız. Dediğim gibi aux sadece ses girişidir, şarkı değiştirme vs gibi kontrol özellikleri yoktur.

Teşekkür ederim. Bende cihazı bağladım okuduğum problemlerle karşılaşınca sorayım dedim...

wolkanw

Arkadaş çalıştıramadim bunu :duvar:

ugursahin90

Arkadaş çalıştıramadim bunu :duvar:

Hocam bende yaklaşık 6 aydır kullanıyorum müthiş bir alet ben sadece sd kart takıp kullanıyorum ama bir kaç denememde şunu fark ettim kart takılıyken aux yada usb çalışmıyor kart ı sökmek lazım ya da tam tersi usb takılıyken kart ve aux çalışmıyor buna benzer bir durum mu var yoksa hiç mi çalışmadı.

ugursahin90

CD changer kısmına giren soketi biraz zorlayarak takmak gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam aletin üstünde kırmızı ışık yanıyor mu?

wolkanw

sd kart hiç takmadım. aux takınca çalışıyor. usb birtürlü çalışmıyor...

ugursahin90

sd kart hiç takmadım. aux takınca çalışıyor. usb birtürlü çalışmıyor...
ben usb den iphone bağlamıştım çaldı geçenlerde de flash bellek taktım çalıştı bence flash ı değiştirip yeniden deneyin ya da satın aldığınız firmayla iletişime geçin derim.

wolkanw

Kibitzer

İlk denemelerde öyle yapıyor bu alet. Bir kere teyp ile anlaştıktan sonra problem yok ama tanışıp kaynaşana kadar biraz sinir ediyor. Hayırlı olsun  :)) :nazar: :alfisti:
2013 BMW 1.16i

wolkanw

İlk denemelerde öyle yapıyor bu alet. Bir kere teyp ile anlaştıktan sonra problem yok ama tanışıp kaynaşana kadar biraz sinir ediyor. Hayırlı olsun  :)) :nazar: :alfisti:
Aynen öyle. vereceği rahatlığı bildiği için önce rahatsız ediyor  :)) :haydi: