Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yurtdışı - İnternetten Alışveriş

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anıl

Paypal hesabınızda sanal kart kullanın derim,limitini siz belirlediğinizden bir dolandırıcılıkta olsa ancak limit kadar parayı çekebilirler, diğer türlü sizin kredi kartı limitiniz kadar :S
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Alfadanadam

Satışı ebay üzerinden mi yapacaksınız? Yoksa sahibinden'de mi görmüş. O kısmını anlamadım ben.
Ayrıca sahip olduğunuz bu boyuttaki bir ürünü kargoya teslim etmeniz yeterli mi yoksa kendi çapında ihracat mı oluyor? Bence bunları da araştırın.
Paypal'daki sıkıntı kendi kurundan çevirir parayı ve büyük meblağlarda çok zarar edersiniz. Paypal'a gelen parayı kendi TL hesabınıza aktarma hususunda varsa komisyon bilgileri paypal'ın kendi sayfasında mevcuttur. Bilginin güncel olması gerekliliği sebebiyle başka kaynaklardan (google ile araştırma örneğin) bunu araştırmayın, hataya düşme olasılığı var. Dönem dönem değişiyor çünkü şartlar.

Anıl

You are not allowed to view links. Register or Login
Herkese selamlar. İkinci el bölümünde de konusunu açtığım piyano için yurt dışından bir arkadaşla fiyatta anlaştık. Ödemeyi paypal üzerinden yapacak ancak benim ne hesabım var ne de bu işlerin nasıl yürüdüğü hakkında bilgim... Tek bildiğim, son derece güvenli bir sistem olduğu. Paypal hakkında bilgi ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok ama çok makbule geçecek. Bana gelen mail ise şu şekilde:

Thanks for your reply, i am okay with the condition and I Agree with
price ,Send the pictures of the item, Am making the payment through
secure and reliable means, PayPal payment service,if you don't have a
paypal account i will advice you to register for a PayPal account at
{www.paypal.com.tr} its very simple,secure and fast so as soon as you
get back to me with the paypal payment :
<><> PayPal email account ,
Full name,
Address and phone number,
Total Cost of the item .

i will then contact my shipping company (pick up agent) for the
picking up of the item from your home after making the payment .
Thanks

Sakkkkkkkkkııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın alışveriş yapmayın bu dolandırıcı, sizin bilgilerinizi alacak ve kullanacak. Benimde başıma geldi,internetten arayın ne dediğimi anlarsınız,internet olmasa oltaya gelecektim!!!!!!!!!!!!!!!11

1998 GTV V6 TB

Yiğit Doğukan

Satışı ebay üzerinden mi yapacaksınız? Yoksa sahibinden'de mi görmüş. O kısmını anlamadım ben.
Ayrıca sahip olduğunuz bu boyuttaki bir ürünü kargoya teslim etmeniz yeterli mi yoksa kendi çapında ihracat mı oluyor? Bence bunları da araştırın.
Paypal'daki sıkıntı kendi kurundan çevirir parayı ve büyük meblağlarda çok zarar edersiniz. Paypal'a gelen parayı kendi TL hesabınıza aktarma hususunda varsa komisyon bilgileri paypal'ın kendi sayfasında mevcuttur. Bilginin güncel olması gerekliliği sebebiyle başka kaynaklardan (google ile araştırma örneğin) bunu araştırmayın, hataya düşme olasılığı var. Dönem dönem değişiyor çünkü şartlar.
İlanı You are not allowed to view links. Register or Login'da görmüş. Heralde ihracata girmez. Çünkü gümrük kanununda bunun için düzenlemeler var.
O komisyon bilgilerini okudum ve PayPal net bir komisyon belirlememiş. %2-%3 diyor ancak kur farklılıklarından doğan değişimler için ekstralar olabilirmiş. Sürprizlere açık olun diyor yani.

Yiğit Doğukan

Herkese selamlar. İkinci el bölümünde de konusunu açtığım piyano için yurt dışından bir arkadaşla fiyatta anlaştık. Ödemeyi paypal üzerinden yapacak ancak benim ne hesabım var ne de bu işlerin nasıl yürüdüğü hakkında bilgim... Tek bildiğim, son derece güvenli bir sistem olduğu. Paypal hakkında bilgi ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok ama çok makbule geçecek. Bana gelen mail ise şu şekilde:

Thanks for your reply, i am okay with the condition and I Agree with
price ,Send the pictures of the item, Am making the payment through
secure and reliable means, PayPal payment service,if you don't have a
paypal account i will advice you to register for a PayPal account at
{www.paypal.com.tr} its very simple,secure and fast so as soon as you
get back to me with the paypal payment :
<><> PayPal email account ,
Full name,
Address and phone number,
Total Cost of the item .

i will then contact my shipping company (pick up agent) for the
picking up of the item from your home after making the payment .
Thanks

Sakkkkkkkkkııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın alışveriş yapmayın bu dolandırıcı, sizin bilgilerinizi alacak ve kullanacak. Benimde başıma geldi,internetten arayın ne dediğimi anlarsınız,internet olmasa oltaya gelecektim!!!!!!!!!!!!!!!11
Zaten vazgeçtim. Çünkü hep kaçamak cevaplar veriyor. Neymişte sürekli seyahat ediyormuş, anlaşmalı olduğu kargo firmasına ürünü teslim edecekmişim onlar halledecekmiş. Yani ne kendi ismi ne de kendi PayPal'da tanımlı adresini işin içine katmıyor. Danışmanı diye bahsettiği kişi ilgilenecekmiş. Peh peh peh...

Anıl

Bu yeni dolandırıcılık yöntemi, ortadoğu ve uzakdoğu menşeli bir dolandırıcılık. Genelde İngiltere telefon numarasını kullanıp,size cepten mesaj atıyorlar. Sonra mail'den devam ediyorlar ve You are not allowed to view links. Register or Login gibi sitelerdeki ilanlara saldırıyorlar! Ben noter,imza vs deyince cevap gelmedi,sonrada güzel bir küfür ekledim gerisine :D

1998 GTV V6 TB

Yiğit Doğukan

Bu yeni dolandırıcılık yöntemi, ortadoğu ve uzakdoğu menşeli bir dolandırıcılık. Genelde İngiltere telefon numarasını kullanıp,size cepten mesaj atıyorlar. Sonra mail'den devam ediyorlar ve You are not allowed to view links. Register or Login gibi sitelerdeki ilanlara saldırıyorlar! Ben noter,imza vs deyince cevap gelmedi,sonrada güzel bir küfür ekledim gerisine :D

Aynen öyle oldu zaten. Önce mesaj sonra mail. Hatta mesajı Google Translate ile Türkçe'ye çevirip öyle yollamış. Artık internete ilan verirken daha dikkatli olmak lazım. Zira dolandırıcılar kol geziyor!! İnternetten alışverişten soğutacaklar insanı...

Rotweiler

Merhaba,

Abi zaten internetten alış-veriş için yeterli sayıda aracı kurum var.(Amazon, e-bay, dhgate, aliexpress).
Bunları aracı olarak da kullanabilirsiniz. Direk elden ödemenin ya da kimseyle bilginizi paylaşmanın gereği de yok, bunu duyduğunuz an direk cevabı yapıştırın zaten.

Böyle bir durumda aracı kurumu önerin, açsın ilanı/açın ilanı her şey kontrollü olsun. Uğraştığınıza deymez.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

tugrul

Anahtarının logosu silinmiş olan varsa bir bakıversin, ben 1 adet satın aldım henüz elime ulaşmadı ama linki paylaşayım dedim. :arkadasim:
Her zaman bulmak mümkün olmuyor.

2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

tugrul

Logo geldi:)
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS

AbesLang

Logo geldi:)

Kaç günde geldi acaba?

tugrul

1 haftada geldi aşağı yukarı, ancak küçük bir detay var, orjinal logonun altında biri vida yuvasına denk gelen iki çıkıntı var, gelen logoda bu çıkıntılar yok ve orjinale göre biraz daha ince yapısı. Bu yüzden yuvaya tam otursa da elledikçe orjinal logonun doldurduğu o boşluğa doğru içeri hareket ediyor. Altına biraz takviye yapmak lazım çift taraflı bant ile falan, yarın sağlamlaştıracağım onu. Eskisine göre görüntü süper ama:) yarın bu detayları fotoğraflamaya çalışırım. Her şekilde uydurulur yuvaya sağlam bir şekilde.
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS

ku2

Arkadaşlar..
Ürün ciddi indirimde..

Bence iPad mini almayı düşünen varsa kaçırmasın kampanyayı..

iPad Mini 64 GB Wifi+4G
799 TL

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

admin

İlginç bir haber. PayPal ile alışveriş yapanlara duyrulur.

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

takahara

1 haftada geldi aşağı yukarı, ancak küçük bir detay var, orjinal logonun altında biri vida yuvasına denk gelen iki çıkıntı var, gelen logoda bu çıkıntılar yok ve orjinale göre biraz daha ince yapısı. Bu yüzden yuvaya tam otursa da elledikçe orjinal logonun doldurduğu o boşluğa doğru içeri hareket ediyor. Altına biraz takviye yapmak lazım çift taraflı bant ile falan, yarın sağlamlaştıracağım onu. Eskisine göre görüntü süper ama:) yarın bu detayları fotoğraflamaya çalışırım. Her şekilde uydurulur yuvaya sağlam bir şekilde.

Eski logoyu kumanda kabından nasıl çıkarabiliriz. Ben yedek kumanda kabındaki logoyu çıkarıp takmayı düşünüyorum da :)
2006 147 1.6 distinictive

tugrul

Eski logoyu kumanda kabından nasıl çıkarabiliriz. Ben yedek kumanda kabındaki logoyu çıkarıp takmayı düşünüyorum da :)
[/quote]

En ufaklarından ince uçlu bir tornavida ile kasaya zarar vermeden tornavidayı kaçırmadan yavaş yavaş çıkartılabiliyor altında yapışkan var sadece.  :)
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS

halil

anahtardaki logolar alfa rozetleri ile aynı ölçüde.rozetlerin iğnesini çıkartırsanız rahat rahat kullanırsınız.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

klavyeci21

yurt dısından alışverişlerin gümrükte takıldıgını falan duymuştum bir ara protein tozu getirtecektim vazgeçtim :)

hobarahey

ebay dan ilanlara ve parçalara baktım aracın kendı 1750 dolarken bazı parçaları 500 dolar civarında :))

yedek parça alana kadar aracı yenile biraz garip geldi aceba ben mi yanlış yorumladım ilanları :)

milano 75

ebay dan ilanlara ve parçalara baktım aracın kendı 1750 dolarken bazı parçaları 500 dolar civarında :))

yedek parça alana kadar aracı yenile biraz garip geldi aceba ben mi yanlış yorumladım ilanları :)
avrpada 2.elin düşük olmasının sebeplerinden biride yüksek tamirat maaliyetleri.araca göre bazı parça fiyatları türkiyeyi 2 ye katlıyor  :D misal 75 in orjinal farı tr de sıfırı 200 tl ebayde çıkması 100 dolar ve üstü
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

hobarahey

birde bizde yedek parça pahalı derler aracın fiyatına oranla gayet makulmuş yedek parçalar :))

milano 75

bizde vergilerden dolayı araç pahalı,yedek parça öyle değil snırım.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Anıl

Yurtdışından alışveriş için çok çok faydalı ve her soruna cevap niteliği taşıyan bir link;

1998 GTV V6 TB

koroglubrk

Yurtdışından alışveriş için çok çok faydalı ve her soruna cevap niteliği taşıyan bir link;

Gayet bilgilendirici...
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

fatihmehmet

Eski usb'si olmayan lcd tv var evde. 2. tv de var ama oturma odasında. Film izlemek istediğimde olmuyor.(Absürt sahne çıkma ihtimali)

Bu sebeple tv'yi androide çeviren bir apart alacağım. İstediğim ürünün Türkiye'de olmadığını sanıyorum varsa fiyatı aşırı olan muadilleri var.

Dealextreme güvenilir diye biliyorum ama bu site hepsiburada gibi mi yoksa ebay gibi satıcılardan alışveriş şeklinde mi? Bir de ürün 50 dolar. 2 Adet alırsak gümrükte sıkıntı yaşar mıyım?
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)