Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yurtdışı - İnternetten Alışveriş

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

DX hepsiburada gibidir.
Ama Türkiye'de bolca aynı fiyata bulursun. İşyerinden bir arkadaşıma almıştım en az 1 sene önce. Yanında klavyesi ile birlikte.
Sık kullanırım diyorsan Logitech'in çok güzel touchpad'li klavyesi var (K400), onunla kombinlersen daha verimli olacaktır.

Şimdi sanalpazarda gördüğüm bir ilan:
You are not allowed to view links. Register or Login

fatihmehmet

DX hepsiburada gibidir.
Ama Türkiye'de bolca aynı fiyata bulursun. İşyerinden bir arkadaşıma almıştım en az 1 sene önce. Yanında klavyesi ile birlikte.
Sık kullanırım diyorsan Logitech'in çok güzel touchpad'li klavyesi var (K400), onunla kombinlersen daha verimli olacaktır.

Şimdi sanalpazarda gördüğüm bir ilan:

Abi benim linkini paylaştığım ürün yok TR de. Dark diye bi firmanın var aynı özellikteki fakat o da 250 lira.

Senin linkini attığın makul ama özelliklerinde usbsi olan tv diyor. Bendeki LCD baya eski. 1080p ready. HDMI var USB yok :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Alfadanadam

Fatih'im ne usb'si. Bağlantı HDMI dikkatli bak resme :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

fatihmehmet

Abi giriş oyle de açıklama da tvnizde hem hdmi hem usb girişi olmalıdır yazıyor o sebeple söyledim :)
Ben sadece film izleyebilmek icin düşünüyorum bunu. Ha media player da alınabilir ama bu hem uygun hem çok amaçlı :) Dx'ten kargo ne kadar sürede gelir? Üzerinde 24 saat icinde kargo yaziyor uçak resmi ile beraber :))

Rotweiler

Ya ne dert ettiniz. Al bitane hdmi to usb converter kullan geç =)
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Alfadanadam

Abi giriş oyle de açıklama da tvnizde hem hdmi hem usb girişi olmalıdır yazıyor o sebeple söyledim :)
Ben sadece film izleyebilmek icin düşünüyorum bunu. Ha media player da alınabilir ama bu hem uygun hem çok amaçlı :) Dx'ten kargo ne kadar sürede gelir? Üzerinde 24 saat icinde kargo yaziyor uçak resmi ile beraber :))

Usb demesinin sebebi enerji almak. Aynı voltaj ve amperde basit bir adaptör yeterli olur. Git bir elektronikçiye versin sana. Voltj 5 volt belli zaten usb olmasından. Amperi de kolay.

Dx'den geliş 1 ayı rahat bulur ki yılbaşı dönemindeyiz 2 ay bile olabilir. Dx'tekinde ayrı adaptör mü var enerji için ?

fatihmehmet

Incelemesinde direk tv ye takıyordu ama arada bir aparatta olabilir belki. 2 Ayı bulacaksa burdan almak daha mantıklı tabi

master

Arkadaşlar şu GoPro çakması SJ4000 denen kameradan kullanan var mı? İnternette videolarını falan seyrettim, gayet  de GoPro kadar güzel video çekiyor. Şarjı az gidiyormuş sadece. Üstelik aksesuarlarını falan da yanında veriyorlar, GoPro gibi ek parayla alınmıyor. Acayip uygun fiyata da geliyormuş memlekete.

Var mıdır hiç alıp kullanan? Niyetlendim gibi duruyor.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

ozoozo

Arkadaşlar şu GoPro çakması SJ4000 denen kameradan kullanan var mı? İnternette videolarını falan seyrettim, gayet  de GoPro kadar güzel video çekiyor. Şarjı az gidiyormuş sadece. Üstelik aksesuarlarını falan da yanında veriyorlar, GoPro gibi ek parayla alınmıyor. Acayip uygun fiyata da geliyormuş memlekete.

Ayrıntılı link var mı abi ? İnceleyelim bir.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

max-ime

Ayrıntılı link var mı abi ? İnceleyelim bir.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Microsoft surface pro 2/3 de inceleyiniz Ozdemir bey.

AbesLang

Arkadaşlar şu GoPro çakması SJ4000 denen kameradan kullanan var mı?

Çok aktif kullanmasam da bende var, fiyat ve aksesuarları göz önüne alındığında gayet başarılı bir ürün. Yazın denizde çekim yapabilmek ayrı bir keyif vermişti. Siz neredesiniz bilmiyorum ama ben Pendikteyim, yakınsak ve incelemek isterseniz bilginiz olsun.

master

Arkadaşlar şu GoPro çakması SJ4000 denen kameradan kullanan var mı?

Çok aktif kullanmasam da bende var, fiyat ve aksesuarları göz önüne alındığında gayet başarılı bir ürün. Yazın denizde çekim yapabilmek ayrı bir keyif vermişti. Siz neredesiniz bilmiyorum ama ben Pendikteyim, yakınsak ve incelemek isterseniz bilginiz olsun.

Bilgilendirme için teşekkürler, İzmir'deyim maalesef :)

Özdemircim link aşağıda, +rep emeğe saygı.

Bu arada Çinliler kendilerini aşarak çakmanın çakmasını yapmışlar. Bir SJCAM SJ4000 var, bir de onun çakması olan sadece SJ4000 var :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Alfadanadam

Buvarada bana sorarsan bunların hiçbirine para kaptırma. Bilindik bir markanın medya oynatıcısını al senelerce kullan. Wd live media player var bende, tv'de usb oynatma var diye kullanmıyordum. Sonra boş bir odamız projeksiyon aldım ve media playerı ona bağladım. Değmeyin keyfime.

Önder'im ben de aldım sonra sattım. Görüntü kalitesi fiyatına göre ciddi iyi. Aklına gelebilecek tüm aksesuarlar pakete dahil. Ekstradan alman gereken 1 yada 2 ekstradan pil almak. Ayrıca almışen mutşaka wi-fi olanını al. Akıllı telefon ile eşleştirip online çekilen görüntüyü izleyebiliyorsun. Sjcam orjinal üreticisi.

francobaresi

selamlar, kaliper kapağı için ısıya dayanıklı çıkartma sipariş etmiştim.yanlış renk belirtmişim, tekrar sipariş etcem. Elimdekileri aldığım fiyata vericem, isteyen olursa linkteki stickeri almıştım. 20 tlye elime geçmişti ürün ben de ödediğim kadarına vericem almak isteyen olursa.
Cuore sportivo

wolkanku

selamlar, kaliper kapağı için ısıya dayanıklı çıkartma sipariş etmiştim.yanlış renk belirtmişim, tekrar sipariş etcem. Elimdekileri aldığım fiyata vericem, isteyen olursa linkteki stickeri almıştım. 20 tlye elime geçmişti ürün ben de ödediğim kadarına vericem almak isteyen olursa.

size gelen beyaz renk mi?
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

francobaresi

yok bende kırmızı var şuan. Beyazı sipariş etcem, kalitesi filan iyi duruyo.
Cuore sportivo

francobaresi

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Cuore sportivo

Gouki

İsterseniz ikinci el bölümünde konu açın.

wolkanku

yok bende kırmızı var şuan. Beyazı sipariş etcem, kalitesi filan iyi duruyo.

kırmızıyı ben kullanamam ancak beyaz giu'su olup, beyaz kaliper kullanan birinde çok güzel duracaktır.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

francobaresi

fazla başlık açıp kirlilik yapmayım dedim, yanlış başlık mı tercih ettim yoksa :)
Cuore sportivo

francobaresi

Cuore sportivo

a-y-k-u-t

arkadaşlar 147 için yay almak istiyorum fakat bu siteden alışveriş yapmadım hiç kargo ve ürün bana ne kadara gelir bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen ..
yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

iceberg156

Burada bahsedilmişti. Belki işinize yarar

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

a-y-k-u-t

Burada bahsedilmişti. Belki işinize yarar

:yukari-ok:
yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

mafemre

cok faydali bilgiler, ellerinize saglik