Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yurtdışı - İnternetten Alışveriş

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ykilinc

You are not allowed to view links. Register or Login
bu ürünü getirtemezsiniz takılır. takılmazsa bile ek vergi yükü biner + kargo fiyatı ile burdaki ile hemen hemen aynı fiyata gelir.

bende 156 için bi yay arayışındayım ama yok :(
Ben gtv icin eicbah prokit yay, wiechers kule gergisi ve spacer getirttim. Kapiya kadar geldi. Kapida vergiyi ödüyorsun sadece... DHL + PTT isterseniz 10-20 gün arasinda gelir...

halil

Kaç para yapıyorlar montu..??
Ne kadar bir indirimden bahsediyoruz..?

indirim %10.

kargo dahil 48,5 € 'ya geliyor.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

ku2

Kaç para yapıyorlar montu..??
Ne kadar bir indirimden bahsediyoruz..?

indirim %10.

kargo dahil 48,5 € 'ya geliyor.

Teşekkürler.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

halil

Mont nihayet geldi.polar.nakış ve işlemeleri çok güzel yapmışlar[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

rain man

Senin neden uzun sürdüğünü öğrenebildin mi abi :)

Hayırlı olsun.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

halil

bizim paket bir yerlerde takılmış.ptt ye sorduğumda yılbaşı yoğunluğundan olabileceğini söylediler.neyse sağlam vaziyette geldi.sanada hayırlı olsun.güle güle giy.

rain man

Sağ salim gelmesine sevindim. Vesile olduğun için teşekkürler abi sağolasın :)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Fatihob

Almanyadan kargolanan bir siparişimde ilk defa bu kadar gecikme gördüm. 21gün oldu, daha benden bunun KDV'sini isteyecek birime bile ulaşmadı.

1    04/12/2015    16:51:00    Gonderi musteriden alinmistir    Receive item from customer (Otb)    -    -    Germany (Yurt Disi)
2    04/12/2015    23:07:00    Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi    Receive item at office of exchange (Otb)    -    -    Germany (Yurt Disi)
3    07/12/2015    05:39:00    Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden)    The item was forwarded to the destination country (Otb)    -    -    Germany (Yurt Disi)
4    19/12/2015    10:43:11    Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi    Receive item at office of exchange (Inb)    -    -    Turkey
5    19/12/2015    13:01:19    Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen)    Send item to customs (Inb)    -    -    Turkey
6    19/12/2015    13:01:19    PTT İşyerine Girdi    Gümrüğe Sevk Edildi    İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM    BAŞAKŞEHİR    İSTANBUL(AVR)
7    22/12/2015    10:21:55       PTT İşyerinde Bekliyor    İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM    BAŞAKŞEHİR    İSTANBUL(AVR)
8    22/12/2015    10:23:13       Depodan Gönderi Çıkartıldı    İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM    BAŞAKŞEHİR    İSTANBUL(AVR)
9    25/12/2015    09:25:32    PTT İşyerinden Çıktı    PTT İşyerine Sevk Edildi    İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM    BAŞAKŞEHİR    İSTANBUL(AVR)
10    25/12/2015    10:21:53    PTT İşyerine Girdi    Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi    İSTANBUL KİM/İSTANBUL KİM    ARNAVUTKÖY    İSTANBUL(AVR)
11    25/12/2015    10:33:24       Torba Geliş Kaydı Yapıldı    İSTANBUL KİM/İSTANBUL KİM    ARNAVUTKÖY    İSTANBUL(AVR)
..

cgokce

Pazartesi veya salı teslim edilir.

LT25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cgokce

Alfisti shoptan h&r yay aldım, 19 günde teslim edildi.

LT25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

milano 75

alttaki ürün coil değil anladığım kadarıyla,ayarlanabilir diyor.bu ayar sertlik ayarımı,yükseklik ayarımıdır.alttaki sitede 380 ama 310 euroya buldum en düşük.vergi yüzde kaç alınıyor yurtdışı ürünlere
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

E.Ç.M. (MiTongin)

alttaki ürün coil değil anladığım kadarıyla,ayarlanabilir diyor.bu ayar sertlik ayarımı,yükseklik ayarımıdır.alttaki sitede 380 ama 310 euroya buldum en düşük.vergi yüzde kaç alınıyor yurtdışı ürünlere
sertlik ayaridir
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

ssg

Bildiğim kadarıyla Avrupa'dan gelenlerden %18 Amerika'dan gelen ürünlerden %20 vergi alınıyor.
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

milano 75

sertlik ayaridir
yükseklik ayrlılar coilover geçiyor değilmi? alttaki sitede nakliye dahil 380 euro ya geliyor.sadece yay alsak en uygun 80-90 bandında.böyle takım alıp bugün yarın koyverecek amortisörlerinde değişmesi daha mantıklı sanırım.

milano 75

Bildiğim kadarıyla Avrupa'dan gelenlerden %18 Amerika'dan gelen ürünlerden %20 vergi alınıyor.
1500 tl yi orlıycak o zaman totalde

E.Ç.M. (MiTongin)

sertlik ayaridir
yükseklik ayrlılar coilover geçiyor değilmi? alttaki sitede nakliye dahil 380 euro ya geliyor.sadece yay alsak en uygun 80-90 bandında.böyle takım alıp bugün yarın koyverecek amortisörlerinde değişmesi daha mantıklı sanırım.
yükseklik olduğu kesinde belki sertlikte dahil olunca coilover diye geçiyor olabilir tam anlamıyla. bu arada çok eskiden nam amortisör coilover yapardı ne oldu acaba :) bende yaptırmıştım 8 sene önce ordan biliyorum :)
*Smiles per gallon*

milano 75

şimdi ordan ayrılan ustalar revaçta,şakir,başaran falan ama bugün öyle bi baktım tturkey forumda  sadece önlere 500 gibi rakamlar diyorlar,kendi amortisörlerini veriyosun.benim derdim sadece 17 jant takrsam leylek kalıcağı için 3-4 cm düşürmek,arkalar sadece yayla düşer ama 20 yaşında araba,amortisörlerde değişim ister zamanla.önler yaysız 75 in,torsiyondan düşürülüyor,öne gerek yok aslında ama ortalama hesapla bu kit sanayide yaptırılcak işten mantıklı geliyor.koni 4 amortisör birde eibach yay alsam bu fiyatları buluyor hemen hemen.bazende diyorum şimdi yaya,jant,lastik uğraşçağına bunu sat biraz düşüğe,birde temiz bi q4 bulup onunla uğraş 2-3 sene ama 75 işte mevzu,ararım diye korkuyorum

burak_unsal

Yurtdışı Ebay üzerinden alışverişte yeni bir detay bilgi öğrendim arkadaşlar, bir kısım forum üyemiz biliyorsa bile bilmeyenler için paylaşmanın yararlı olacağını düşündüm.

İkinci el çıkma bir parçaya ihtiyaç olduğunda Ebay üzerinden arama kısmına aracınızın modelini ve yanına da "breaking for spares" yazarsanız eğer; pert kayıtlı, kazalı ya da arızalı vs. araçları yedek parça olarak kullandıkları ilanları görüntülüyorsunuz (bir nevi çıkmacı ilanları). İlan sahibi firmaya mesaj atmak yoluyla aradığınız spesifik parçanın stok durumu ve fiyatı hakkında bilgi alabilir, daha sonra size özel açılacak ilan üzerinden ürünün alımını gerçekleştirebilirsiniz.

Herkese iyi forumlar :)
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

francobaresi

Yurtdışı Ebay üzerinden alışverişte yeni bir detay bilgi öğrendim arkadaşlar, bir kısım forum üyemiz biliyorsa bile bilmeyenler için paylaşmanın yararlı olacağını düşündüm.

İkinci el çıkma bir parçaya ihtiyaç olduğunda Ebay üzerinden arama kısmına aracınızın modelini ve yanına da "breaking for spares" yazarsanız eğer; pert kayıtlı, kazalı ya da arızalı vs. araçları yedek parça olarak kullandıkları ilanları görüntülüyorsunuz (bir nevi çıkmacı ilanları). İlan sahibi firmaya mesaj atmak yoluyla aradığınız spesifik parçanın stok durumu ve fiyatı hakkında bilgi alabilir, daha sonra size özel açılacak ilan üzerinden ürünün alımını gerçekleştirebilirsiniz.

Herkese iyi forumlar :)
sagolun ben bilmiyordum, guzel bi bilgi oldu

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

E.Ç.M. (MiTongin)

Arkadaşlar You are not allowed to view links. Register or Login kurdu olmuş form biz daha ne yaptığımızı bilmiyoruz :) şu aşamada hangisini tıklamamız gerekiyor?

*Smiles per gallon*

ku2

You are not allowed to view links. Register or Login Coil'i bırak ilk önce 18 tak :)
--

E.Ç.M. (MiTongin)

You are not allowed to view links. Register or Login Coil'i bırak ilk önce 18 tak :)
yok abi ya. Hanim kullaniyor biliyorsun. 18 bozar bizi. Coil ide hafta sonlari leylek gibi gezmeyip birde normal kullanimda da konforu arttırmak adina düşünmüştüm.
*Smiles per gallon*

ku2

--

E.Ç.M. (MiTongin)

18 ve coil :)) Hmmm :) nefis
dur abi girme kanımıza. Direksiyon işi var daha. Yurt dışından siparişini verdik önümüzdeki hafta gelicek inşallah. 2 bin civarı oraya gidicek nerdeyse. Sorunsuz bir hale gelsinde sonra bakıcaz artık ne yapacağımıza  :D
*Smiles per gallon*

milano 75

beyler daha önce You are not allowed to view links. Register or Login siteden alışveriş eden oldumu,motor kulağı alıyorum,kargo teklifi 57 eoro için 19 ero.3-5 gün içinde gelir diyor,dhl sanırım ,burdaki deneyimlerden hatırladığım kadarıyla dhl ile gelenler gümrüğe takılıyo direk.nasıl bi yol izlememi önerirsiniz.gebze adresli isteyeceğim ürün gümrüğe takılırsa nereye gider.motor sağ sol kulaklar 57 ero +15 ero ön arka krank keçesi.toplam kargo hariç 73 gibi.buralarda yok bu malzemekler malesf,en uygun fiyat bu sitede,onun dışında ebay ve başka sitelerde en düşük fiyat adet 45 ero. You are not allowed to view links. Register or Login aksarayda bulamadım bunları,burda bulma şansımız varmıdır yoksada en kolay nasıl getirim bunu sence