Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ferrari'nin 2015 F1 Aracındaki Alfa Romeo Logosu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

The Schuey

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login Schumi tek başına değildi. Onun yarıştığı yıllarda Mercedesten Hakkinen ile kapışmaları çok keyif verici ve zevkliydi... :)
Buyrun o zaman.

Ben de 98'de başlamıştım Formula 1'i izlemeye. İyi bildiğim hatırladığım sezonlar. McLaren taraftarı olduğumdan da Hakkinen'ciydim ama Schumacher'e her zaman saygım sonsuzdur.  Formula 1 izleyicilerinden de güzel bir  arkadaş çevrem var. Sürekli birlikte görüşürüz yarışları izleriz. Çok merak ettiğim eski sezonların da yarışlarını highlights videolarını falan indirdim. Yavaş yavaş onları izliyorum. Özellikle Senna, Prost zamanlarını.
98,99,00,07,08 sezonları da aynı şekilde.

Ben de bir video paylaşayım :) zaten SPA 00'ı bilmeyen yoktur :)

Schumacher fanatiklerinin (benim gibilerin) pek sevdiği bir video değil bu. Hakikaten cesaret isteyen bir geçiş.

Ben de 2006'dan beri izlerim. Schumi'ye hayranlığım 2006 Monaco'da başladı. Şaibeli sayılabilecek bir hareket sonucu ceza alıp son sıradan başlamasına rağmen 5. bitirmişti. Yarış içinde kameralar Schumacher'i gösterdiğinde hep atak yapıyordu.

2006 Brezilya'da Raikkonen'i müthiş bir şekilde geçmişti.

Ben o döneme denk gelemedim ama 1997 Belçika, 1998 Macaristan performansları efsane.

Ayrıca internette bulabilirsem 1996 Monaco'yu indireceğim. Sadece 4 araç finish görmüş..

Tapatalk Kullanılarak Gönderildi

Brabus

Schumacher fanatiklerinin (benim gibilerin) pek sevdiği bir video değil bu. Hakikaten cesaret isteyen bir geçiş.

Ben de 2006'dan beri izlerim. Schumi'ye hayranlığım 2006 Monaco'da başladı. Şaibeli sayılabilecek bir hareket sonucu ceza alıp son sıradan başlamasına rağmen 5. bitirmişti. Yarış içinde kameralar Schumacher'i gösterdiğinde hep atak yapıyordu.

Ben o döneme denk gelemedim ama 1997 Belçika, 1998 Macaristan performansları efsane.

Ayrıca internette bulabilirsem 1996 Monaco'yu indireceğim. Sadece 4 araç finish görmüş..

96 Monaco'yu bilmiyordum. Arşivimde de yok. Bu tip yarışları torrent sitelerinden veya açık forumlardan bulman çok zor. özel paylaşım yerleri var ben de arkadaşımın hesabından indirebiliyorum. Bulamazsan link gönderirim...

156 1.6. 05.10.04 - 05.10.09, 100K

The Schuey

96 Monaco'yu bilmiyordum. Arşivimde de yok. Bu tip yarışları torrent sitelerinden veya açık forumlardan bulman çok zor. özel paylaşım yerleri var ben de arkadaşımın hesabından indirebiliyorum. Bulamazsan link gönderirim...
Türkiye uyruklu bir F1 forumunda var. Ama dili Fransızca veya İtalyanca falandır herhalde. Olivier Panis'in ilk, tek ve dolayısıyla son zaferi. Ayrıca Panis'ten sonra başka bir Fransız yarış kazanamamış.

tolga_ozhan

Sene 91, pist Belçika Spa. Henüz 7 yaşındayım. Benden 4 yaş büyük kuzenim çağırdı beni "Tolga gel araba yarışı var, izleyelim" diye.
Yarış başlamak üzere. sunucu pilotların pole pozisyonlarını okuyor.  Kuzenim futbol takımı olarak Fenerbahçe'yi tutuyor. O dönem Fenerbahçe'nin kalecisi Schumacher. Bundan dolayı kuzenim ben Schumacher'i tutuyorum dedi. Bende o zaman tutuyorum dedim. İlk izlediğim formula 1 yarışıydı. Schumacher'in de ilk yarışıymış :) Yıllar sonra öğrendim bunu.
O yaşırı pole pozisyonunda başlayan Senna kazanmıştı. Başarılarından dolayı ve hep kazananı tutmanın kolay olduğu için tutmamıştım Schumacher'i. Harikalar yarattığını ve gelmiş geçmiş en iyi pilotlardan birisi olduğunu görmek ve onu izlemek büyük zevkti.

The Schuey

Sene 91, pist Belçika Spa. Henüz 7 yaşındayım. Benden 4 yaş büyük kuzenim çağırdı beni "Tolga gel araba yarışı var, izleyelim" diye.
Yarış başlamak üzere. sunucu pilotların pole pozisyonlarını okuyor.  Kuzenim futbol takımı olarak Fenerbahçe'yi tutuyor. O dönem Fenerbahçe'nin kalecisi Schumacher. Bundan dolayı kuzenim ben Schumacher'i tutuyorum dedi. Bende o zaman tutuyorum dedim. İlk izlediğim formula 1 yarışıydı. Schumacher'in de ilk yarışıymış :) Yıllar sonra öğrendim bunu.
O yaşırı pole pozisyonunda başlayan Senna kazanmıştı. Başarılarından dolayı ve hep kazananı tutmanın kolay olduğu için tutmamıştım Schumacher'i. Harikalar yarattığını ve gelmiş geçmiş en iyi pilotlardan birisi olduğunu görmek ve onu izlemek büyük zevkti.
Schumacher bu yarışa gelmeden önce Jordan ile Silverstone pistinde test yapıyor. Takım patronu Eddie Jordan Schumacher'e "bu motor ve şasiyi Spa'da kullanacaksın, çok zorlama diye uyarıyor"

Spa'da sırlama turlarında 7 cebi elde ediyor. Bu Jordan takımının o zamana kadarki en iyi sıralama derecesi. Schumacher ilk yarışında 9 yıllık F1 pilotu Andrea de Cesairs'i mağlup ediyor bile.

mythos

Fiat Group sonucta Alfanin da Ferrarinin de sahibi... Bu sene alfa markasinin reklami icin secmis olabilirler...
2017 Nissan Navara 4x4 Platinium 2017-...
2016 BMW 320i ED 40th Year Edition 2016-...
2015 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TCT 2015-2017
2009 Infiniti FX50s 2015-2016
2010 Dodge Charger 5.7 Police Edition 2014-2015
2010 Fiat Bravo 1.6 Multijet 2010-2015
2005 Fiat Panda 1.2 Duologic 2005-2010
2001 Fiat Marea 2.0 HLX 2001-2011
1993 Fiat Tempra 2.0 ie 1993-2001

Brabus

Çok güzel bir anı. Umarım Schumacher ve Bianchi'yi tekrar eskisi gibi görebiliriz...
156 1.6. 05.10.04 - 05.10.09, 100K

tfnsmsk

F1 2016 sabah 7'de Avustralya'da başlıyor.
Ferrari, bu sezon da Alfa Romeo logosu taşıyor.
İlk dört:
   1   Lewis Hamilton    Mercedes   1:23.837   
   2   Nico Rosberg      Mercedes   1:24.197   
   3   Sebastian Vettel  Ferrari        1:24.675   
   4   Kimi Raikkonen   Ferrari        1:25.033   
...
Yarışı D-Smart yayımlayacak, detay bilgi:
sportif ruh.

salimulas

Ferrari fiat grubunda, ancak  markanin son sampiyonlugunu 2007 de kazanmasi, yillardir ikincilikten oteye gidememesi, Sergio Marchione yi iyice cileden cikartmis durumda. Gecen sezonun ortalarindan itibaren Alfa Romeo F1 de olmali diyerek  Ferrariye ciddi goz daği veriyor.
  Haa M,Schumacher demisken, benetton ile yasadigi sampiyonluklarin kural disi oldugunu, 99 sezonunda Irvine nin sampiyonluguna direk mani oldugunu da unutmamak gerek. (3 teker mevzusunu hatirlayanlar vardir)

salimulas

Ayrica Ferrari bu pilot kadrosu ile, en iyi takimdan 0.200 hizli olsa bile, pilotlar sampiyonlugunu baskalarina kaptirir.

Gkt94

İnşallah alfa adına güzel seylerin başlangıcı olur
La Meccanica Delle Emozioni

tfnsmsk

F1 2017
Yarış 4, Rusya GP.
30.04.2017 15.00 Digi 87/ Dsmart

Geçmiğimiz on yılı domine eden Mercedes'e, Ferrari bu sezon dur diyor!
...
İlk üç yarışta gelen iki birincilik,
Rusya'da kazanılan 1 ve 2. cepler,
Tifosiler başta olmak üzere, hepimizin umutlarını yeşertti,
"On yıl, bu yıl" slogan oldu.
Dile kolay,
2007' den bu yana şampiyonluk,
2008'den buyana gridte ilk iki gelmemişti..
...
Sonu kestirmek için çok erken olsa da,
Keyifli ve çekişmeli bir sezon başlangıcı olduğu kesin,
Yarış izlemeye değer.
...
Makinenin motor arkasında,
Pilotların sol kolunda QV logosu taşıyan Scuderia'ya umarız böyle devam eder.
...
Ne diyelim..
Ferrari döndü. Darısı bize  :)
Sevgiler
sportif ruh.

salimulas