Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

1 Şubat 2009, Pazar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dentist

Cemal'imiz bir tanedir...
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Dentist

Bülent,Kamutay ve Sercan'ın söylediklerine tamamen katılıyorum.İlk kez gelecek olan arkadaşlar hiç çekinmeden ortama,muhabbetlee katılmalılar.Doğal olarak eskiden beri tanışan ve de daha sık görüşenler arasında daha ileri sohbetler olacaktır;ama unutmayınız ki onlar da bir zamanlar sizin konumunuzdaydılar.
Biz de şimdi 11 yaşında olan kızım ve eşimle ilk kez geçen  yıllarda Polonezköy'deki pikniğe geldiğimizde hiç kimseyi tanımıyorduk ve önce çekingendik,sonra yavaş yavaş önce sunuculuk yapan Cemal'in sıcak ve samimi yaklaşımıyla,sonra da sohbetlere katılarak diğer arkadaşların yanına yanaştık.
Şimdi ise hem sitede her gün forumu takip edip yazdığım için,hem de fırsat buldukça görüştüğümüz için arkadaşlarımızın bir kısmını daha da yakında tanıma olanağım oldu.
Diğer forumları bilmiyorum,ama bizimkinde gerçekten de hem üyelerimiz ,hem de aileleri eğitimli ve de kültürlü insanlar.Herkes birbirine karşı sevgi ve saygı ile davranıyor.(24 yıldır muayenehanemde çalıştığım için her türlü insan ile karşılaşıyorum doğal olarak;yani insanlar konusunda biraz deneyimim var diyelim.)
Uzun lafın kısası ben kendi hesabıma böyle insanların arasında olmaktan çok mutluyum.Siz de katıldıkça ve tanıdıkça eminim ki benim gibi düşüneceksiniz.
Bu arada Ece"Benimle arkadaşlık edebilecek başka çocuklar da var mı gelecek" diye soruyor.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

cuneyt

Ilk camlica kahvaltisindaki halim aklima geldi. Hatta o da yetmezmis gibi Polenezkoy'e giderken unuttugum gozlugum yuzunden cok yanliz kalmistim. Bulent abi iyi bilir :))) Bu sefer hic cekinmeden dalacagim muhabbetlerin icine

agucba

Çekindiğinden mi bana sprey boya hediye etmiştin. Yoksa bu hareketin sırf iletişim kurmak için miydi?

///////////////

AlfistiKerem

Valla ilk seneki kahvaltıya gelememiştim,geçen senekine geldim,gayet güzel bir buluşma oldu.Ama benim ilk dalışlarım 2007 pikniğinde olmuştu.

cuneyt

quote:

Çekindiğinden mi bana sprey boya hediye etmiştin. Yoksa bu hareketin sırf iletişim kurmak için miydi?

teessuf ederim zaten muhabbetimiz vardi ki ben icimden gelerek vermistim onu sana.

polenezkoye giderken maruz kaldigim ayrimciligin belgesidir, yeni gelecekleri gunes gozlugu konusunda uyariyorum :)))

Register or Login" border=0>

Borracho

valla ilk kez gelecegim ve burada yazilarini gödügüm kisilerle tanisacagim icin mutluyum. yanimda bir adet ekstra 2009 takvim getiriyorum, ilk isteyene verecegim o gün gelen...

siz beni zaten avatarda resmim oldugu icin az cok tahmin edebilirsiniz :)

saat kac gibi orda olmak gerekir, onceden bir yerde bulusanlar var mi bolgesel olarak? ornegin ben etiler'den gelecegim, yakinda olan alfistilerle pespese gitmeyi cok isterim...duyurulur :)

n/a

quote:

Toplanma yeri kozyatağı carrefour yapıyormuyuz.

Böyle bir toplanma olacak mı, yoksa herkes solo mu takılacak ?

cuneyt

bence toplanalim carrefour da.

kotchero

Bendeeee yauwwww

Punto'm la kabul ederseniz orada olmak istiyorum, hepinizi çok özledim...

BARLAS

quote:

Bendeeee yauwwww

Estağfurullah kabul etmek ne demek yaw? Ayrıca ben organizasyonlara Kia'ların girebildiğini duydum, Fiat'lar da kesin giriyordur herhalde..

murat

Körler sağırlar birbirini ağırlar diye bi laf duydunuz mu gençler siz
Neyse hadi gelin bakalım bu seferlik ama bi daha olmasın böyle

Edited by - murat on 28/01/2009  18:12:56
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

BARLAS

quote:

Körler sağırlar birbirini ağırlar diye bi laf duydunuz mu gençler siz
Neyse hadi gelin bakalım bu seferlik ama bi daha olmasın böyle

Edited by - murat on 28/01/2009  18:12:56

Oha diyorum yani..

n/a

quote:

quote:

Bendeeee yauwwww

Estağfurullah kabul etmek ne demek yaw? Ayrıca ben organizasyonlara Kia'ların girebildiğini duydum, Fiat'lar da kesin giriyordur herhalde..

seat leon giriyosa hepsi girer abi=) ne de olsa bas dusmaniniz=)

Dentist

Biz ona" rakibimiz"diyelim Volkan'cığım.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

n/a

quote:

Biz ona" rakibimiz"diyelim Volkan'cığım.

=) sınıf olarak rakipler tabi ki murat abi ama sitede çoğu insan düşman olarak görüyor =)

CAPTAIN

Şimdi bizim ilk olacağından ilk buluşma noktasında kaçta buluşulacak diye sorumu düzelteyim

Edited by - CAPTAIN on 28/01/2009  23:32:10

kotchero

Ayne ordayımm başka araç yoksa Ben Ömeroğuz kardeşimlede gelirim yanlız gelirse. illaki Alır beni biri yanına Bahçeşehir beylikdüzü tarafında olan.

admin

Şu an hidiv kasrı ile 50 kişilik bir sözleşme yapmş bulunuyorum. Gelmeyenin gözünün yaşına bakmam ona göre.

Saat 10.30 gibi Hidiv de olacak şekilde, 10.00 gibi Carrefour'dan çıkış yapılması gerekiyor. Buna göre 09.30-10.00 arası, her zamanki gibi carrefour otoparkının Boyner mağazalarının ön kısmında toplanalım ve saatinde hareket edelim.

Avrupa yakası ise, saati ayarlayabilirlerse, krokiden hareketle uygun bir noktada carfurdan gelenleri bekleyebilir ya da direkt Hidive geçebilirler.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

admin

Tekrar, Hidiv için tarif gerekirse diyerek;

quote:
Özel Aracınızla :
1. Çubuklu Korusu 'na ulaşmak için kullanabileceğiniz en ideal yol, Anadolu yakasından TEM otoyolundan Fatih Sultan Mehmer Köprüsü 'ne ilerlerken, köprüden önce son çıkış olan Kavacık Köprüsü 'nden Hıdiv Kasrı tabelalarını takip etmek olacaktır.
Eğer Avrupa yakasından Hıdiv Kasrı 'na ulaşmak isterseniz II. Köprü 'den hemen sonra ilk çıkıştan sonra tıpkı Anadolu yakasından gelen misafirlerimiz gibi, Hıdiv Kasrı tabelaları izlemeniz sizi ağırlama şansını bize verecektir.
2. Hıdiv Kasrı 'na ve Çubuklu Korusu 'na ulaşma için kullanabileceğiniz bir diğer yol da; Üsküdar-Beykoz sahil yoludur. Bu yolu takip ederek Kanlıca 'ya, Kanlıca 'dan sonra da tabelalarımızı izleyerek bize ulaşmanız mümkün.

Register or Login" border=0>

admin

01. Bektaş..............(+1)
02. Murat...............(+1)
03. Barlas..............(+1)
04. Wolkanku............(+1)
05. Captain.............(+1)
06. Yiğit Şahin.........(+1)
07. muratonsen..........(+1)
08. Babi................(+1)
09. Kamutay.............(+1)
10. Alfadanadam.........(+1)
11. AlfistiKerem........(+1)
12. Dentist.............(+1)
13. Cuneyt..............(+1)
14. ömeroğuz............(+1)
15. Cem.................(+1)
16. Mustafa TAHAN.......(+1)
17. Kızılırmak..........(+1)
18. Jakomo..............(+1)
19. Adnan Geyik
20. Tolga_Özhan
21. SerCy
22. KAKIRMAN
23. Bilal PARS
24. yusuf songur
25. Burak IŞIK
26. Kaptan_Swing
27. Hakan BAKAR
28. mutu
29. Selim ERDOĞAN
30. Bado
31. Tufan
32. Özer Meriç

BARLAS

quote:

Şimdi çamlıcadan geldim; yetkili arkadaş iyi güzelde siz 50 kişi geldikten sonra ben gelen normal müşterileri nereye sığdırıcam dedi. ee tabi haklı adam bize ancak yeter bu salon, diğer tarafta tadilatta olduğu için çamlıca yatmış durumda.

Hidiv kasrına gidicez bu durumda. İtiraz var mı gene aynı kişi sayısından yer ayarlımmi?

Vayy, ben daha yeni gördüm Hidiv değişikliğini.. Çok daha iyi bence..

Alfadanadam

Avrupa Yakasından gelecekler de saat 10:00 öncesi  2.Köprü gişeleri sonrası hemen sağ tarafında buluşurlarsa kısa bir mesafe de olsa konvoy şeklinde gelebilirler.

kotchero

quote:

01. Bektaş..............(+1)
02. Murat...............(+1)
03. Barlas..............(+1)
04. Wolkanku............(+1)
05. Captain.............(+1)
06. Yiğit Şahin.........(+1)
07. muratonsen..........(+1)
08. Babi................(+1)
09. Kamutay.............(+1)
10. Alfadanadam.........(+1)
11. AlfistiKerem........(+1)
12. Dentist.............(+1)
13. Cuneyt..............(+1)
14. ömeroğuz............(+1)
15. Cem.................(+1)
16. Mustafa TAHAN.......(+1)
17. Kızılırmak..........(+1)
18. Jakomo..............(+1)
19. Adnan Geyik
20. Tolga_Özhan
21. SerCy
22. KAKIRMAN
23. Bilal PARS
24. yusuf songur
25. Burak IŞIK
26. Kaptan_Swing
27. Hakan BAKAR
28. mutu
29. Selim ERDOĞAN
30. Bado
31. Tufan
32. Özer Meriç
33. C.Güngör (kotchero)

Listede ismimi göremedim ekledim. Yada biyere + olarak mı işlendim onuda bilmiyorum. Bektaş'ım ne diyorsun tamam mı böyle.

Tufan

quote:

Avrupa Yakasından gelecekler de saat 10:00 öncesi  2.Köprü gişeleri sonrası hemen sağ tarafında buluşurlarsa kısa bir mesafe de olsa konvoy şeklinde gelebilirler.

orada şöyle bir sorun var: polis sık sık gelip daha ne kadar bekleyeceksiniz tarzı konuşmalarla taciz ediyor. derim ki herkes doğrudan carrefour'a gitsin, tek ve büyük bir konvoy yapalım.