Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2 Temmuz Istanbul Buluşma Resimleri

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

işte taze taze buluşma fotolari...

You are not allowed to view links. Register or Login

n/a

elinde resim olanlar ekleyecek olursa buradan eklemeye devam edelim..gereksiz topic açilmasin..

Onur

Baya Alfa gözüküyor ama sahipleri yok :) geldikçe ekler herkez. belliki güzel buluşma olmuş

Sercan Keklik

beyler ricam elinde büyük resimleri olan özelikkle dergi için lazım:) bende var fakat daha pcye atmadım belki yakalamadıgım kareleri icinizden biri yakalamıştır hepsini rapid veya imageshacks e atarsak sevinirim veya msn yoluyla bana gönderebilirsiniz.
sercy1907@hotmail.com
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

n/a

sercy benim koyduklarimda beğendiğin foto warsa söyle büyüklerini yolliym...msn den ekledim..

n/a

ha bu arada yine off-topic olacak ama msnde herkesi görmek isterim... You are not allowed to view links. Register or Login  ten ekleyebilrsiniz... (allahım sen beni bu off topiccilikten kurtar,yoksa yakinda off-the site olcam admin tarafindan :D zuaha )

agucba

quote:

ha bu arada yine off-topic olacak ama msnde herkesi görmek isterim... You are not allowed to view links. Register or Login  ten ekleyebilrsiniz... (allahım sen beni bu off topiccilikten kurtar,yoksa yakinda off-the site olcam admin tarafindan :D zuaha )

MSN adresim; You are not allowed to view links. Register or Login, beni  de ekleyebilirsiniz.

Şu anda kuzenimin tel ile çektiği resimleri pc ye aktarmaya başladım. İmage'e aktarana kadar MSN'den resim gönderebilirim.

///////////////

Tufan

Sevgili Arkadaşlar,
Çektiğim tüm resimleri orijinal boyutlarıyla zipleyip rapidshare'e koyacağım. Toplamda 75 mb tutuyor. O yüzden birkaç örnek önceden buraya koyuyorum. Yalnız ilk olarak bugün çektiğim en güzel resmi paylaşmak isterim:
Register or Login" border=0>

n/a

ben bu resimleri açamadım !!!
linkin üstüne tıkladım , resim falan göremedim . niye ?

Onur

önce dosya halinde bilgisayarınıza indirmeniz gerekiyor

n/a

abi linki tikla..orda açilan sitede hafif aşşaği dooru in...FREE tuşuna bas
orda bi kaç saniye sayicak ondan sonra indirmek için izin vericek...sizin arabanin da güsel bi resmi war arkadan..bu arada nickiniz hakkaten kimliğinizle uyuşmuş =) ...bu arada kiz arkadaşim kizinizi çok sewdi..arkadaşim o benim diyo..ehehe =)

Tufan

Onur

pankart çok güzel olmuş

Tufan

Edited by - neanderthal on 02/07/2006  23:20:34

Tufan

n/a

sağol volkan , kızımın arkadaşına da ayrıca teşekkürler :)

agucba

Umarım işe yararlar;

Devamı gelecek.

Edited by - Alfadanadam on 03/07/2006  14:12:26

///////////////

Tufan

agucba

///////////////

agucba

///////////////

Tufan

çektiğim resimlerin tümü :
dikkat 75 mb!!

n/a

tufan abi noldu senin cam çiziği....uğraştin mi...aklima bişi daha geldi...cami iyice yikadiktan sonra orayi kolonyayla falan bi sil...üstüne yağli bi yer kalmasin ki sana verdiğim g3 türevi zimbirtiyla tam temas edebilsin...tertemiz olduğunda üstünde iyice bastirarark bi daha bi dene bakalim...bnce yine biraz farkedicek

Tufan

Sağol Volkancım, seni de uğraştırdım valla. Tekrar deneme fırsatım olmadı, müsait bir zamanımda tekrar deneyeceğim.

n/a

yok abi ne demek...bliosn ben uğraşmak istedim yani =)... sen onu müsait zamaninda bnce kaportaciya götür....pasta cila makinasiniyla güzelce o bölgeye yapilsn..bnce hiç bişi kalmicak =)....bu arada toplu çekilen bi resim wardi alfisiti logomuzun önünde...o kimde acaba?

admin

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.