Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

30-31 mart İzmir Selçuk buluşması

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sp4rc0

ben daha farklı birşey bekliyordum :)
4 alfayı hondanın arkasına dizdim gibi birşey :)
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

Anıl

Hacı Kemal sen demedin mi,Alfalar değerli yazık olmasın o yollara gelmez,benimki Honda nasıl olsa! Ben götürürüm sizi diyen :p
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

blackeyekenan

You are not allowed to view links. Register or Login
Çok keyifli ve güzel bir organizasyon oldu, başta Kemal'e ve Ümit,Ahmet,Eyüp'e teşekkür ederim. Bir daha ki sefere diğer arkadaşları da bekliyoruz artık ;) Bir organizasyon daha düşündük, havalar iyice ısınsın tekne kiralayıp balık tutmaya gidecez!
Balık varsa bende geliyooomm:))

Sent from my iPad using Tapatalk HD

ALFA 156 1.6 DISTINCTIVE (2005)

Anıl

Ben balığı akvaryumda değil tavada severim.Beni sabah bırakın balığa akşam alın, o derecede hastasıyım :) Valla balığı kaptan bulacak,biz yakalıycaz.

1998 GTV V6 TB

mahoretti

Benimde oltada 5 kilo garantim vardır..... ama honda'ya binmem.......

blackeyekenan

Arkadaslar bu alfacılar aynı zamanda balık hastası ya, demekki alfacı ruhu ayrı bısey ki ortak noktalar bile hep aynııı,,

Sent from my iPad using Tapatalk HD

ALFA 156 1.6 DISTINCTIVE (2005)

fevkalbeser12

Mahmut abi bazen bazı şeyler kaçınılmaz oluyor Honda gibi:)
Ben balığı akvaryumda değil tavada severim.Beni sabah bırakın balığa akşam alın, o derecede hastasıyım :) Valla balığı kaptan bulacak,biz yakalıycaz.
Balık olayı mükemmel olur bakalım ne zaman yaparız, artık ben honda balığı tutarım. Anılın yatla açılalım bence, Anıl kaptan bizi nereye götürürse oraya gideriz:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Anıl

Mahmut abi bazen bazı şeyler kaçınılmaz oluyor Honda gibi:)
Balık olayı mükemmel olur bakalım ne zaman yaparız, artık ben honda balığı tutarım. Anılın yatla açılalım bence, Anıl kaptan bizi nereye götürürse oraya gideriz:)
Benim yatın kapasitesi az 4 kişilik, birde ben balığı tam denk getiremiyorum,kimi zaman güzel vuruyor,kimi zaman tık bile yok,yerini tam bilmek lazım! Amatör bis sonarım var ama daha kullanmadım,onu kullanıp kendime yerler yaratınca 5'er kilo hepinize garanti ;) Ha derseniz ben Afrodit gibi bronzlaşacam,balık hikaye onun için benim yat tam senlik,1saatte istakoz olursun,bizim orada rüzgardan tente açılmıyor.
Esas Ahmet var oğlum,adam pınar'da zaten,havuza çıkarız oradan atarız ;)
Bu arada Ata da balıkçıdır,nasıl olsa Çeşmeli,tekne olayını daha iyi bilir belkide!

1998 GTV V6 TB

Sportivo

ya 3-5 sene öncesinden bir çeşmedeki alfisti buluşmasından kalma bir fotoğraf aklıma geldi şimdi, 8-10 alfisti bir bota doluşmuştu diye hatırlıyorum yunan adalarına doğru açılmak üzere Ata, Önder falan vardı hatırladığım kadarıyla, fotoğraf kimdeyse koysun yine biraz keyiflenelim :)
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Anıl

Ben hatırlıyorum o fotoğrafı, eski forumda görmüştüm!

1998 GTV V6 TB

Alfadanadam

O fotoğraftaki sitemizin kurucusu Tolga'nın minyatür botuydu :)
İstanbul'dan giden arkadaşlar ile İzmir'li arkadaşların yatılı buluşmasından bir kare idi.

Gouki

Sportivo

eline sağlık Özgün, 8-10 kişi yokmuş ama botun hakkını vermiş arkadaşlar :)

Anıl bizi Sakız adasına götür!!!!  (pascal bizi diskoya götür gibi oldu bu :) )
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Anıl

Valla bot altlarında kaybolmuş,sağlam binmişler 5 kişi :o Benim kotra 2. fotoğraftaki kadar ama 9.8 iki zamanlı motor var,tekne 90kg olunca denizde ses hızını geçiyorum :p Gidilir mi sakıza,götürürüm ama Yunan Sahil Güvenliği hepimizi :-*

1998 GTV V6 TB

kaos

fisherman tarzı bişi sanırım seninki kişi sayısına göre tercih yapılır, 5-10 kişi arası olursa trol kiralanır  :rock:

Anıl

fisherman tarzı bişi sanırım seninki kişi sayısına göre tercih yapılır, 5-10 kişi arası olursa trol kiralanır  :rock:
Benimki Rota Fisherman değil, tarzı o şekilde Safter marka resimdekinin birebir aynısı sayılır,fotoğraftaki dere tazrı durgun suda 5,dalgalı havada 4 kişi hertürlü gideriz ama bundan fazlası ile batarız:) Kiralık tekneler 5-12 kişi arası değişiyor,bu organizasyon bence Mayıs başı olabilir,Nisan' da havanın sağı solu belli olmuyor.

1998 GTV V6 TB

sp4rc0

Kiralık tekne ile daha iyi olur bence. polyester teknenin motoru bozulunca benim bir Yunanistan açıkları maceram olmuştu :)
fotoğraftaki tekne, balık sırasında 4 kişiye bile dar geliyor. Bu boyda tekne ile en rahat 3 kişi çıkılıyor. .

garanti iş yapalım kiralık tekne ile çıkalım  :))

Burak

Çeki demirli araba varsa benim Bot var 3,80 4-5 kişi binilir.
1997 Gtv V6 TB

Anıl

Ümit 4 kişi dedik ama put gibi duracak, ana o ne deyip sağdan sola geçerse hepimiz balık oluruz,ben giderken kürek bile almıyorum,motor yeni,açılmıyorum bizim orada heryer ada,adalar arası takılıyorum :D Burak senin botla,benimkini bağlayalım7-8 kişi alırız ;)
Şaka bir yana, en güzeli paşa paşa tekne kiralıycaz,rahatça oturacaz,yemeğimizi yiyecez,muhabbet edecez,Alfa muhabbetinden de kaptan bizi denize atacak :) Mayıs gibi ayarlarız,ben Ildırı tarafında sorarım,Ata sorar,Kemal sorar,başka tanıdık birileri varsa onlara da sorarız biryere kaçarız :)

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Vay vay tekne olayı baya heyecanlı olucak gibi ya:) şimdiden heyecanlandım en büyük balığı tutana hediye verelim o zaman:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Anıl

En büyük balığı yakalayana,Kemal'den fotoğraftaki Osmanlı tabağı hediye,bozdurun bir 156 alırsınız :D Tamam ödülde hazır,şimdi bende heyecanlandım bak...

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Beni otomatik olarak sponsor oldum bu durumda:) Suçum neydi benim honda almak mı?:)
                         jeremy clarkson

alfist_3548

abı ya tabletten alfa logosu yapan tek honda kullanıcısısındır :D
alfist_3548

35 KZS 18 (2001-2015)
35 NCC 97 (2015-      )

[url="http://i.hizliresim.com/GoPn4y.jpg"]http://i.hizliresim.com/GoPn4y.jpg[/url]

mahoretti

Trol makinesi size kurban... kiralariz.... tutar yeriz.... ese dosta dagitiriz...... sponsorda sağlam....

sp4rc0