Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 100. yıl Kutlaması...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KAKIRMAN

Ve ilk resimleri atalım...
Register or Login" border=0>

Durmuş Abi yeni makinenin motorunu incelerken...

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

admin

You are not allowed to view links. Register or Login
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

frantic

Bencede güzel bir organizasyondu , bostancı toplanma kısmı ve konvoy gerçekten çok güzeldi , verilen hediyelerde sembolik olarak güzel en önemlisi okadar alfa nın içinde olmak hoş bir duygu. Ama şunuda belirtmeden geçemeyeceğim bostancı dan konvoyla reina ya kadar geldiğim halde reina kısmına katılmadım reinanın önünden döndüm hatta arkamdaki alfalardan şaşkın bakışlarlada karşılaştım dönerken sebebi ise reinanın kapısına geldigimde valeye bırakmak zorunda oldugum söylendi bende bırakmak istemedigimi kendim parkedeceğimi söyledim ve hemen yandaki otoparka yönlendirildim fakat otoparkın girişinde durduruldum ve aracı vermezseniz giremezsiniz dendi bende valeye veya herhangi birine alfamı vermeyeceğimi söylediğimdeyse aldığım yanıt gerçekten ilginçti 200-300metre ilerde otoparklar var aracı vermiyorsanız gidin oraya parkedin denerek otoparkın girişinden geri geri çıkartıldım ve buyüzden katılmadım. Bu olaya gerçekten kırıldım ve sinirlendim.
Lütfen şimdi kimse yanlış anlamasın organizasyondan genel olarak bir şikayetim yok yazımın başındada güzel olduğu belirttim ayrıca reinaya gitmenin guilettayı görmeninde benim için çok önemi yok benim için önemli olan 100 ün üzerinde alfa ve alfistayla beraber olmak sizlerle tanışmak ve konvoyda bulunmaktı onlarda gerçekleşti zaten oyüzden genel olarak şikayetim sorunum yok. Benim takıldığım nokta otoparka bırakmak da değil bırakılır sorun etmem ama ben alfamı valeye otopark görevlisine falan bırakmam bu benim prensibimdir ki burda daha konu başlar başlamaz bu konuşuldu ve settar nickli arkadaşımız  tarafından otopark sorunu olmadığı ayrıca valeye teslim etme zorunluluğu da olmadığı yazıldığı halde böyle olması. Baştan böyle söylenseydi bende güvenebiliceğim bir yer bulup parkederdim zaten. Çok katılım olduğu için böyle olduğunu da düşündüm ama bana pek mantıklı gelmiyor çünkü 200ün üzerinde katılımcı beklendiği söyleniyordu ve online olarak kayıtlar yapıldı beklenmedik birşey olduğunu düşünmüyorum.
Neyse biraz uzattım ve konuyu kirlettim kusura bakmayın sadece bozulduğum noktayı paylaşmak istedim son olarak tekrar belirtiyim organizasyondan veya kimseden şikayetçi değilim yazdıklarımda kesinlikle alfistiturkey ailesine karşı değildir yanlış anlaşılmasın.

Utku Çakmak

*MIT0 5
*147 Collezione
*156 2.0TS
*33 1.5
*156 1.6TS Dist.
*75 2.0TS