Arkadaşlar selam...
Biliyorsunuz uzun süredir Ankara'da yetkili ALFA ROMEO ve LANCIA bayisi yoktu. Bugün Eskişehir yolu Mesa Koru tarafından geçerken AKOTA-ALFA ROMEO-LANCIA yazılarını gördüm.
Yeni bir plaza yapmışlar Eskişehir gidiş yönünde, MESA KORU/Köksal Toptan Lisesi karşısına ve bizim amblemler duruyordu.
Hatta servisi açılmış bile... fakat araçlar cmt günü gelecekmiş. Muhtemelen hafta sonu da açılış varmış.
İçeri girip satış elemanları ile selamlaştım ve duyurusunu sitemizde yapabileceğimi söyledim.
Servis olarak hepimizin gittiği yerler belli fakat satış noktası olarak modelleri görebileceğimiz bir yerin olmasını da istiyorduk.Alfa almaya niyeti olanların gidecek showroom bulamama durumu da sona ermiş olacak.
Galiba kokteyl tarzı bir açılış yapacaklarmış. Görevliler tel no ve isim aldı. Bilgilendirme yapacaklar.
Buradan aldığım bilgileri sizle paylaşabilirim. Bayram öncesi belki bir açılışta Ankaralı Alfa tayfası olarak görüşürüz.
Evet bende konusunu açacaktım, pazartesi işe giderken gördüm Akoto'yu.
Hayırlı uğurlu olur inşallah...
Bu güzel haber için teşekkürler Arda, tam da Tofaşa bununla ilgili ağır sitemlerimizi bildirmek üzere idik .. Bu büyük ayıp ortadan kalkmış oldu.
Ankarada müsait olan üyelerimiz toplu bir ziyaret gerçekleştirerek bu güzel harekete destek verebilirler.
Ankara için hayırlı olsun
Hepimize hayırlı olsun... Nihayet ankara bu ayıptan kurtuldu.. Yalnız yetkili serviste çalıştıracakları personeli merak ediyorum ben

hadi hayırlısı diyelim
Cumartesi kaçta..??? Gelirim ben de.
Hala bir davetiye atmıyorlar la..gıcık oluyorum..!!!
Bugün gene mercedesten aradılar.. Test sürüşü yapmıştık bir arkadaşım ile.. 2 ay önce..
c180 kompresor amg donanım 46.000 euro..
yeni kasap açıldı desenize:))))
Malasef cumartesi yola çıkacağım memlekete doğru. Ama erken olursa gelirim.
Saatini buradan takipteyim
ankaraya hayırlı ugurlu olsun....
yeni kasapmı...:-))) koptum abicim yaa..alemsin valla..
"Alfa Romeo Türkiye" sonunda bu işi çözdü desenize.. Ama kimseye haber vermedi, bu konuda çok ilgili olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.
Önceki aracım Peugeot 206 idi hala ABC otomotivden mesajlar geliyor. Yok yeni araçlar için test sürüşü mekanik işçilikte şu kadar indirim.
Geçenlerde bir arkadaşın aracı kazaya karıştı benim telefonumla "Tanoto"yu aradık adamlar hala bilgi mesajı atıyorlar.
Bizim alfa romeo Türkiye geçen bir mesaj atmış "TCT şanzumanlı Giulietta'lar artık Türkiye'de Showroomlarımaza bekliyoruz" Diye bende aradım Ankara'da hangi showrooma gidelim diye biraz bozuldular:)) Olsun biz sizi tamir ederiz diyecektim ama neyse..
Edited by - may-alfa on 03/11/2011 11:39:50
Edited by - may-alfa on 03/11/2011 11:42:32
quote:
Evet bende konusunu açacaktım, pazartesi işe giderken gördüm Akoto'yu.
Hayırlı uğurlu olur inşallah...
"Akoto" değilmiş "akota" imiş:))
Söylemesi bile zor..
Bu iyi haber, Alfa Romeo sever olarak bir Giulietta test sürüşü bile yapamamış olmak can sıkıcıydı. Aslında bu duruma ankarada üzülen alfa sahipleride olacaktır. Çünkü ankaralılar öncesinde üstün otomotivin yaptığı bu işi son yıllarda yapan olmadığı için Beyaz Giulietta'larıyla tek olmanın mutluluğunu yaşıyorlardı. Şimdi satışlar artacak, piştiler çoğalacak :)
Resmi olarak açılmamış bir servisin reklamını yapmıyor olmalarını yadırgamamak gerek.
Bir kaç güne kadar zaten bir bildirim yapılacaktır muhtemelen.
quote:
Resmi olarak açılmamış bir servisin reklamını yapmıyor olmalarını yadırgamamak gerek.
Bir kaç güne kadar zaten bir bildirim yapılacaktır muhtemelen.
Sizce Alfa Romeo Türkiye internet sitesinde Servis kısmında, açılan ya da açılacak olan servisin belirtilmesi resmi değil midir?
Link: http://servis.alfaromeo.com.tr/
site de gözüküyor zaten...
mehmetin dedigi gibi...
quote:
quote:
Resmi olarak açılmamış bir servisin reklamını yapmıyor olmalarını yadırgamamak gerek.
Bir kaç güne kadar zaten bir bildirim yapılacaktır muhtemelen.
Sizce Alfa Romeo Türkiye internet sitesinde Servis kısmında, açılan ya da açılacak olan servisin belirtilmesi resmi değil midir?
Link: http://servis.alfaromeo.com.tr/
İnternet sitesinde yayınlamak farklı, "Alfa Romeo Ankara Satış Mağazamız ve Yetkili Servisimiz açılmıştır" şeklinde yazılı beyanda bulunmak farklı şeyler.
Bu hoş bir şey mi? Değil. Ama ne yazık ki internet siteleri ile ilgili böyle gerçekler var. Şirket istediği kadar kurumsal olsun.
Tamam Serkan Bey ama Alfa Romeo Türkiye'ye böyle şeyler yakışmıyor. Bunları bildirmek lazım. Neyse bu konu çok tartışıldı bir seviyeye gelemediler. Umarım en kısa zamanda bilgilendirirler.
Ankara'ya ve bize hayırlı olsun.
Cumartesi izin alabilirsem bende gelmeyi düşünüyorum.
Haklısınız Mehmet Bey, Alfa Romeo Türkiye'ye yakışmıyor ama malesef kendilerinde pek bir ilerleme yok. Ya da çok yavaş oluşuyor bazı şeyler.
Bakalım, Alfa Romeo'dan gelecek cevabı bekleyelim.
quote:
yeni kasapmı...:-))) koptum abicim yaa..alemsin valla..
valla abi bugüne kadar ki tecrübelerim böyle olduğunu söylüyor:)))
adamlar tam kasap kurban bayramında al götür kurbanını kessinler:))
Çok merak ediyorum kadroları mekanikerleri nasıl nerden buldular..
1-Kasap espirisine ben de çok güldüm... Yetkili servislerin kasaplıkları nam saldı.
2-Akoto değil, AKOTA... :-) Çünkü bu adamlar halihazırda Ankara'nın en büyük 1-2 TOYOTA bayisinden birisi. Eskişehir yolunda kocaman bir Toyota plazaları var. Akota benzetmesi oradan ileri geliyor.
3-Acaba Üstün'ün Alfa-fiat ustalarını mı transfer ettiler yoksa Toyota'dan devşirdikleri ustalarla mı servis verecekler ben de merak içindeyim.
4-Cumartesi günü olması muhtemel açılışla ilgili halen bir mesaj ya da arama yok. Yarın sitelerine bir göz gezdireceğim. Cumartesi açmayabilirler plazayı, arife günü. Açsalar da haber vermeyebilirler. Aramızdan birileri daha tüyo kapmaya çalışsa iyi olabilir.
5-Bizim YGT 14'ün sahibi (156 MKII SS) Yiğit, bu adamların alacağını Alfa Romeo'yu çok önceden öğrenmişti. "Çok düzgün adamlar, iyi olacak almaları" vs dediğini hatırlıyorum. Umarım bu iyi niyet dilekleri gerçek olur.
Telefonlar sürekli meşgul. Ama servis kısmındaki Brera ve Gtv güzel duruyor.
Resimlerin linki: http://www.akota.com.tr/servis.html
bayramdan sonraya ertelesinler, ararlarsa söyleyin:)
Ana sayfadaki her marka model aracınıza servis hizmeti ifadesini okudum ve şoka girdim.. Skoda favoritle gitmek lazım buraya
uğrayan varmı acaba ??
quote:
Ana sayfadaki her marka model aracınıza servis hizmeti ifadesini okudum ve şoka girdim.. Skoda favoritle gitmek lazım buraya 
akota hakkındada bilgi aldım. sadece kaporta ve boya olacakmış başka markalara. devasa bir servis yeri varmış z.kuyu birmot'un fiat ve alfa romeo kısmınının tamamından büyükmüş. ve şuan ankarada 8 bin araca kış lastiği hizmet veriyormuş. o yüzden başka marka araçalrın girip çıkması doğal bu durumda.