Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfisti İstanbul buluşması Sonbahar 2017

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ONUR_156

Wolfshade1989

Herkese simdiden iyi eglenceler dilerim

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

agucba

Daha olup olmayacağı belli değil ki...

Gesendet von meinem Lenovo K53a48 mit Tapatalk

///////////////

kuti147

Bence forumun eskileri ya da adminler ön ayak olsa katılım ve ciddiyet artar.
Abant buluşmasında konuyu adminler sahiplenince asıl kadro eklenmisti katılımcı listesine..
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

KAKIRMAN

Eski kurtlar dokulun bakalım. Forumun omuriliği olan bu toplantılar artık eskisi gibi olamıyor... Hadi bakalım netlessin mevzu dünyadan gocmezsek, acil devlet işi vs olmazsa oradayım...

Sent from my HTC One max using Tapatalk

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

gokhankaradas

EscC

Organizasyon işlerinde çok zayıfız arkadaşlar...Bu başlık ne zaman açılacak  ne zaman harekete geçilecek ne bekleniyor doğrusu merak etmiyor değilim....yurtdışı alfa forumuna da üyeligim var kıçı kırık 5 milyonluk nüfusu olan Balkan Ülkeleri 2.3 ayda bir buluşma yapıyor ve orta çaplı buluşmalarında en az 50.80 arası katılım oluyor aynı ülke büyük buluşmalarında ise 150.200 arası araçla katılım oluyor.. biz büyük buluşma başlığı altında 80 milyonluk Türkiye olarak 50 aracı zar zor topluyoruz.... Nerede yanlış yapıyor sorusunu kendimize sorup..ilk buluşmada bu ayıbın altından yüksek ve rekor bi katılımla kalkmaliyiz...

Spider916

Evet arkadaşlar ;

Bayram tatili sona erdi.Havalar bozmadan artık buluşmayı gerçekleştirsek diyorum.

17 Eylül pazar günü kimler müsait ise lütfen buraya yazsın.Yazan arkadaşlar'dan mekan önerilerini de bekliyorum.Ben daha önceki forumlarda mekan önerisi yaptım ama dediğim gibi her türlü mekan önerisine açığım yeterki güzel bir buluşma olsun ve artık süreklilik sağlayacak bir hal alması için de o buluşmada gerekli şeyleri konuşalım.

Alfa Romeo sahipleri olarak bu markaya ve tarihine sahip çıkmak , insanları bilinçlendirmek ve bilinçli Alfa kullanıcıları ile karşılıklı fikir alışverişi yaparak birbirimize fayda sağlamak amacı ile bu buluşmaların verimli ve etkili bir bağ kurulmasına vesile olması bence güzel olacaktır.

İlk buluşma ufak ya da büyük olsun farketmez yeterki sonrası için düzenli hale gelecek bir başlangıç yapalım.

Değerli admin'de bu konu'da destek olur ise memnun olurum.

Haberlerinizi bekliyorum.

Saygılar
İlke 

96 Spider 916 2.0 TS 130 Rosso 🍀 🕷(2017-2020)
06 GT 2.0 JTS Jamara Black (2021-2022)

EscC

Uyar abi bi aksilik olmadığı sürece pazar buluşmaları uyar

qrkmtp

Hastalik olmadigi durumda tabikide oradayim :)

HUAWEI CRR-UL00 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jakomo

You are not allowed to view links. Register or Login
Eski kurtlar dokulun bakalım. Forumun omuriliği olan bu toplantılar artık eskisi gibi olamıyor... Hadi bakalım netlessin mevzu dünyadan gocmezsek, acil devlet işi vs olmazsa oradayım...

Sent from my HTC One max using Tapatalk
Bunu eskilerden biri olarak senin yazman da pek bir manidar sayın You are not allowed to view links. Register or Login
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

ilbey666

Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

kuti147

34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

mutilator

Evet arkadaşlar ;

Bayram tatili sona erdi.Havalar bozmadan artık buluşmayı gerçekleştirsek diyorum.

17 Eylül pazar günü kimler müsait ise lütfen buraya yazsın.Yazan arkadaşlar'dan mekan önerilerini de bekliyorum.Ben daha önceki forumlarda mekan önerisi yaptım ama dediğim gibi her türlü mekan önerisine açığım yeterki güzel bir buluşma olsun ve artık süreklilik sağlayacak bir hal alması için de o buluşmada gerekli şeyleri konuşalım.

Alfa Romeo sahipleri olarak bu markaya ve tarihine sahip çıkmak , insanları bilinçlendirmek ve bilinçli Alfa kullanıcıları ile karşılıklı fikir alışverişi yaparak birbirimize fayda sağlamak amacı ile bu buluşmaların verimli ve etkili bir bağ kurulmasına vesile olması bence güzel olacaktır.

İlk buluşma ufak ya da büyük olsun farketmez yeterki sonrası için düzenli hale gelecek bir başlangıç yapalım.

Saygılar
İlke

17 Eylül PAZAR Günü ABANT'ta  Nikah + Düğünüm var   :D
Tüm ALFİSTİ dostları o gün için JEST yapmaya ABANT'a buluşma organizasyonu düzenlenmesi  halinde bekliyorum...
39TJ911 Alfa GT ss

akaydoruk

Elbet vardır bu duraksamanın sebebi, belki yönetimin biz üyelerden yana bir sıkıntısı olabilir belki onlar kadar bizimde bu yüklerle uğraşmamız gerektiğini düşünebilirler, benim fikrim madem ki böyle bir platform var birlik olup atağı yönetimden beklemek yerine fikiri onlara sunup hep birlikte hazırlayıp onlarında bize destek çıkmaları gerektiğini düşünüyorum, umarım tekrar o eski ortamları geri döndürebiliriz,buluşmalarımızı belli bir kesim ile beraber değil eski-yeni tüm Alfistiler ile gerçekleştiririz...

:alfisti: :clover:
11' Mito Qv

34 VK 5478

Kaan

Ben de varım. En azından İstanbul'u bile toplasak en az 50 araba çıkarmamız lazım diye düşünüyorum. Sanırım herkes bir hareket bekliyor birilerinden. O zaman buluşmak, bir arada keyifli vakit geçirmek, paylaşmak vs. için en azından niyeti bile olanlar artık ben de varım der ise belki biraz daha hızlanır ve bir sonraki aşama olan buluşma yerini ve zamanını kararlaştırmaya geçebiliriz.
1 hayal
5 duyu
6.his

suqunet

Ben de varim mekan konusunda Berent in fikirlerini almak isterim :)

Sent from my MI 5 using Tapatalk

agucba

Biraz bekleme ricası ile...

Gesendet von meinem Lenovo K53a48 mit Tapatalk

///////////////

denozor

beylikdüzünden katılmayı isterim bende.
kaç zamandır her gördüğüm alfa'ya selam çakıp karşılığını alamamak moralimi bozdu.
şöyle toplucana bir selamlaşsak fena olmaz.

2014 giulietta 1.4 multiair distinctive tct 170bg

ekocatop

Evet arkadaşlar ;

Saygılar
İlke

Merhaba istanbul/eyüp te yasıyorum  bende katılabilirim çok da mutlu olurum :)

Spider916

Arkadaşlar ;

Eğer doğru saydıysam 17 Eylül Pazar için toplam 8-10 kişi olacağız.

Tavsiyem hazır konu açılmışken ve admin'de biraz sabırlı olun ricasında bulunuyor ise bence daha geniş katılımlı bir organizasyon için bekleyelim.

İstanbul dışından gelecek olan arkadaşlar için de hem o kadar yoldan geldiklerinde daha geniş katılımla daha güzel olur diye düşünüyorum.

Teşekkürler
İlke
96 Spider 916 2.0 TS 130 Rosso 🍀 🕷(2017-2020)
06 GT 2.0 JTS Jamara Black (2021-2022)

mustafa26

Bulunduğum bölgede böyle bir etkinlik planlanmış, belki katılıp bir Alfa Romeo köşesi oluşturmak isteyenler olabilir diye paylaşıyorum[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
156 1.6 1998
156 2.0 1999
156 SW SS 2003
145 QV 1997
156 2.0 1999

mhalgan

Mesajlardan anladığım bu etkinlik düzenlenememiş kısmen sevindim çünk, kaçırmamış oldum.

İstanbul civarında böyle bi etkinlik olursa seve seve aranızda bulunmak isterim.

whispertr

Arkadaşlar etkinlik olur ise bende geleceğim + bir arkadaş ile
2009 Alfa Romeo 147 Blackline (BEYAZ)
2008 Alfa Romeo 147 Blackline (KIRMIZI)
2011 Alfa Romeo Mito QV (SİYAH)
2013 Alfa Romeo Mito (KIRMIZI)
2015 Alfa Romeo Giulietta (8C KIRMIZI)

EscC

ALLAH nasip ederse 2023 e kadar olacak inşallah