Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfistiturkey Alfa Romeo Tanitim Videolari

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Murad

You are not allowed to view links. Register or Login
Demo için gayet iyi.. İyi birşeyler yapılabileceği anlaşılmış oldu böylece ;)  :yukari-ok:
Geçen buluşmada da aklımızda bir sürü şey vardı ama en öndeki araca kamerayı takıp hiç birşey çekememek gibi bir şey uygulandı :D Pardon 2. araba olarak Alper'in GTV'nin Polonezköy'e gidişi çekildi :)

Biraz konsantrasyonla cok zevkli ve zor olmayan bir calisma aslinda...Ben suan sabirsizlaniyorum mesela bir daha ciksam ve cok daha guzel bir  yerde cekimler yapsam diye :D

edit:Hafta ici var mi bulusabilecek?Hafta ici yaparsak yollar daha bos olur ve daha sakin bir ortamda calismis oluruz aslinda..
Pazar sabah 8 diyorum :)

Yildiz Korusu mu peki?
Fark etmez... Bana heryer uyar. Ama deneme maksatlı hem görmen için olabilir. seçim senin. Farklı yer dersen o da olabilir.

Yildiz Korusunu biliyorum ama hic girmedim iceri..Uzun yollar var mi iceride?En azindan bir 100 metrelik cekim yapilabilecek yol olmasi lazim.
Tabiki. zaten yıldız korusunun cadde tarafından içine girince bile yukarı doğru yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 300-400 mtre tırmanış var yanlış hatırlamıyorsam. Üstelik içeride de baya viraj var ancak hızlanmaya pek müsait değil yolları. Asfaltı çok güzel fakat dar. 1 araba geçecek yerden 2 araç geçiyor. Sabah o satte çok boş olacaktır muhtemelen. her tarafını gezmedim içeride belki farklı yolalrda vardır. Ama tarih desen, doğa desen, burada fazlasıyla var. çok iyi resim veren bir mekan. Olmadı girip gezeriz heryerini arabayla ne varki. sonuçta giriş 5 tl. denemiş olmaktan birşey çıkmaz.

Tamam super o zaman..Pazar gunu bir aksilik cikmazsa sabah 8'de bulusalim orada..Cok dikkat etmemiz gereken bir husus video cekimi sirasinda kadraja baska bir aracin girmeyecek olmasi..Yani Alfa Romeo tanitiminda yandan bir Hyundai gecerse hic hos olmaz :D O yuzden ne kadar sakin o kadar iyi..

Edit:Aslinda mk2 147'si olan bir arkadas daha bulabilirsek, en  azindan ayni modellerin farkli kasa cekimleri ayni yerde yapilmis olur.Diger turlu mk1 bir yerde mk2 farkli bir yerde olursa hos bir goruntu olusmayacaktir diye dusunuyorum.
Sitede mk2 si olan birçok arkadaş var. Bir zahmet popoları kaldırıp gelsinler Alfaları için :) üstelik pazar sabah 8 de bomboş yolalrda Alfa ile başbaşa olmak güzel oalcaktır. Hemde bir kahvaltı ederiz birlikte sabah sabah sıcak poğaçalar benden. :)

senati

Sitede mk2 si olan birçok arkadaş var. Bir zahmet popoları kaldırıp gelsinler Alfaları için :) üstelik pazar sabah 8 de bomboş yolalrda Alfa ile başbaşa olmak güzel oalcaktır. Hemde bir kahvaltı ederiz birlikte sabah sabah sıcak poğaçalar benden. :)

Ne guzel seyler yaziyorsunuz ya :D Tamam hadi bakalim katilimlari bekliyoruz.Farkli modeller de gelebilir.Ugur Abi, Volkan Abi, Mehmet Bey(ar.159) bekliyoruz katilimlarinizi..Ugur Abi bak daha hafta basindan haber veriyoruz gelirsin artik  :p

Veloce

BU video yu Kaş ile Kalkan yolu arasında çekeceksin ki tam olsun. Manzara desen var,viraj desen var, ne desen var :)

Datça - Marmaris, devam edip Marmaris - Göcek... Türkiye'de tek geçerim ;)

Veloce

Ağva yolunda da birkaç nokta belirlenip çok iyi görüntüler alınabilir aslında... Biraz uzak kalır tabi nispeten.. :)

senati

Ağva yolunda da birkaç nokta belirlenip çok iyi görüntüler alınabilir aslında... Biraz uzak kalır tabi nispeten.. :)

Evet o taraflar aklima geldi aslinda..Beykoz, Polonezkoy ve ozellikle Agva'nin o dar virajli yollarinda cekim yapmak isterim.Fakat uzak olmasi katilimcilari cezbetmez diye yazmak istemedim.

Murad

BU video yu Kaş ile Kalkan yolu arasında çekeceksin ki tam olsun. Manzara desen var,viraj desen var, ne desen var :)

Datça - Marmaris, devam edip Marmaris - Göcek... Türkiye'de tek geçerim ;)
Her sene en az iki kere geçtiğim yol Göcek yolu. Gerçekten harika bir sürüş yolu.
Fakat kaş yolu biraz daha adrenalin dolu. :)

ar.159

bencede yıldız korusu şahane bir seçim hafta sonu proğramımı iptal edersem çekim için bu hafta sonuda gelebilirm hatta sabah 8 değil 7 yapıp boşluğu garanti yapmak lazım hatta pazar değil ctesi 7 olsa çok daha boş olur birde hava şartlarına mutlaka önceden bakmak lazım arabalar akşamdan iyice yıkanacak sabaha ufak bir yağmur maf eder herşeyi bu arada görüntü kalitesi açısından gün batımına yakın saatlerin çekimide güzel olur yani saat 5 gibi ışık daha homojen oluyor
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

senati

bencede yıldız korusu şahane bir seçim hafta sonu proğramımı iptal edersem çekim için bu hafta sonuda gelebilirm hatta sabah 8 değil 7 yapıp boşluğu garanti yapmak lazım hatta pazar değil ctesi 7 olsa çok daha boş olur birde hava şartlarına mutlaka önceden bakmak lazım arabalar akşamdan iyice yıkanacak sabaha ufak bir yağmur maf eder herşeyi bu arada görüntü kalitesi açısından gün batımına yakın saatlerin çekimide güzel olur yani saat 5 gibi ışık daha homojen oluyor

Aramizda gormekten gercekten  buyuk zevk duyarim.Soylediginiz detaylar kesinlikle uzerinde durulmasi gereken seyler.Cumartesi de olabilir ben hafta sonu bosum ve evet 7 daha garanti bir saat..

Murad

Aramizda gormekten gercekten  buyuk zevk duyarim.Soylediginiz detaylar kesinlikle uzerinde durulmasi gereken seyler.Cumartesi de olabilir ben hafta sonu bosum ve evet 7 daha garanti bir saat..
Ben cumartesi de pazar da boşum ama 7 çok erken :) 8 olsun bence. Bu arada saati 7-8 diyoruz ama umarım o saatlerde yıldız korusu açılıyordur. sonuçta giriş ücretli. Belki bir açılış saati olabilir. sonuçta içerde sosyal aktivite alanları restorantlar filan var.

Murad

Bu konu neden durdu?
Eğer çekim yapmayacaksak haber verin arkadaşlar, ona göre planımızı yapalım. Yapacaksak ta netleştirelim.

senati

Pazar Gunu diye anlasmistik o gunun gelmesini bekliyordum ben :D Katilacak arkadaslar net bir sekilde belirtirlerse daha iyi olur.

Murad

Pazar Gunu diye anlasmistik o gunun gelmesini bekliyordum ben :D Katilacak arkadaslar net bir sekilde belirtirlerse daha iyi olur.
Pazar günü 8 diye konuşmuştuk en son. Ok midir? Kimler geliyor?
Son bir toparlarsak iyi olur.

senati

aynen..Bir de hgs yok bende daha..Simdi hgs'siz gecis yaparsam sonra 1 hafta icinde cikarinca sorun olmuyor diye duydum ama bilginiz var mi ?

Murad

aynen..Bir de hgs yok bende daha..Simdi hgs'siz gecis yaparsam sonra 1 hafta icinde cikarinca sorun olmuyor diye duydum ama bilginiz var mi ?
Bende Hgs yi 2 hafta önce aldım. Shell istasyonları satıyor. Ordan da temin edebilirsin istersen. 6 tl ücreti var içine de ilk seferde 30 tl yüklemek gerekiyormuş. Ruhsat yada noter satış evragıyla gitmen yeterli.
Geçiş konusunda da sanırım 7 gün içinde alınca cezayı oradan tahsil ediyorlar. Arayıp söylemek yeterli.
Bu arada gelebilecek olan tüm arkadaşları bekleriz. Mini bir buluşma gibi olabilir bu. Yıldız korusu pazar sabahı harikadır. Dediğim gibi Poğaçalar benden :)

ar.159

yani yanlış anlamayın ama avrupa yakası şuan yağmurlu cteside yağmurlu bence havaların düzelmesini bekleyelim her zaman yapılacak bir iş değil olmuşkende tüm şartlar olsun adam akıllı olsun bence...
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

senati

yani yanlış anlamayın ama avrupa yakası şuan yağmurlu cteside yağmurlu bence havaların düzelmesini bekleyelim her zaman yapılacak bir iş değil olmuşkende tüm şartlar olsun adam akıllı olsun bence...

Evet yagmuru hic dusunmedik aslinda..Bence cok dogru bir noktaya parmak bastiniz.Yagmurlu havada gerek goruntu kalitesi, gerekse cekim rahatligi acisindan cok zorluk cekeriz.

ar.159

Evet yagmuru hic dusunmedik aslinda..Bence cok dogru bir noktaya parmak bastiniz.Yagmurlu havada gerek goruntu kalitesi, gerekse cekim rahatligi acisindan cok zorluk cekeriz.
evet ayrıca aravbaları ctesi akşam yıkasan sabaha kadar kirlenecek yada yolda kirlenecek
birde bu pazar köprü maratondan dolayı kapalı trafik felç olacak
34 AV 0020 COMING SOON!!

Murad

ok. iptal diyelim o zaman. Gerçi yarın hava durumuna göre de karar verebiliriz.

senati

Arkadaslar bu hafta sonu Cumartesi sisli Pazar ise parcali bulutlu olarak gozukuyor.Eger bir degisiklik olmazsa ve Pazar gunu icin uygunsak Yildiz Korusu'na gidelim derim.

Murad

Arkadaslar bu hafta sonu Cumartesi sisli Pazar ise parcali bulutlu olarak gozukuyor.Eger bir degisiklik olmazsa ve Pazar gunu icin uygunsak Yildiz Korusu'na gidelim derim.
Geçen hafta yağmur olacak diye güzelim iki günü mundar ettik. :) hava da ne güzeldi.
bu hafta sonu benim ufaklık benle olacak ama gelmeye çalışırım fakat söz veremiyorum.

senati

Geçen hafta yağmur olacak diye güzelim iki günü mundar ettik. :) hava da ne güzeldi.
bu hafta sonu benim ufaklık benle olacak ama gelmeye çalışırım fakat söz veremiyorum.

Evet icim gitti benim de..Haber bekliyorum o zaman sizden ve diger katilimcilardan..

Murad

Evet icim gitti benim de..Haber bekliyorum o zaman sizden ve diger katilimcilardan..
Tamamdır.

ar.159

evet yağmur yağmadı o bakımdan yazık oldu ama pazar günü istanbul maratonu vardı ve yıldız parkına giden nerdeyse tüm yollar sabahın 6 sından itibaren kapanmıştı
34 AV 0020 COMING SOON!!

Murad

evet yağmur yağmadı o bakımdan yazık oldu ama pazar günü istanbul maratonu vardı ve yıldız parkına giden nerdeyse tüm yollar sabahın 6 sından itibaren kapanmıştı
Hmm doğru haklısınız.

ar.159

34 AV 0020 COMING SOON!!