Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ankara 11/01/2009 cococabaret buluşma -2

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tarkan156

Bilgısayarım tamırde oldugundan resımlerı koyamıyorum henuz ılk fırsatta koyucam

gok_han08

tarkan resimlerden telif hakkımı ıstıyon )))  meraktan ölduk yaw .
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

ismail

eskişehir-istanbul zaman açısından problem olabiliyor ama ankaraya komşuyuz.
sonraki buluşmalara nasip olursa bende katılmayı düşünüyorum...

tarkan156

Arkadaslar resımler gecıktı kusura bakmayın.Laptop um sızlere omur bu arada yenısını alır almazda ılk ısım resımlerı eklemek oldu.
Ben bu coco cabaret ı cok begendım,ayda bır kere orda toplanalım derım,mekanda cok sıcak sahıbıde,
Bu arada bızım eskı tayfa eskısı gıbı gelmıyo,ozledık yaww sızlerı
Register or Login" border=0>

Ben bu sekerlere bayıldım,süper olmuslar

Edited by - tarkan156 on 18/01/2009  19:10:17

babi

Sayın adminler istanbul olarak bu mekana bir baskın yapmak şart galiba.
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

Cem

Bu mekanın 4/1'i bile İstanbul'da olsa, hiç boş bırakmayız, ne güzel düşünülmüş detaylar var,bayıldım ben. Mekana ilişkin daha detay fotoğraf varsa, örnek teşkil etmesi için eklerseniz çok sevinirim arkadaşlar.

tarkan156

Nedendir bılmem bu sefer fazla fotograf cekmemısız,bıdahakı sefere daha cok cekerız,mekan gercekten cok guzel ama

Alfadanadam

Gerçekten ya. Bu nasıl muhteşem bir yerdir böyle. Hikayesi nedir CocoCabaret'in ?

gok_han08

))))  şanslıyız gururluyuz dıyelım böle bi mekanımız oldugu ıcın )).   eski adı mulenruj du fakar yenı adı coccabaret oldu  tam detaylar uzun olur. )  yenı ısımle mekan ıcı de degıstı ve çağrının (mekan sahıbı ) alfa aşkı oldugundan alfaromeo ıle gorusmus ne gıbı seyler yapılabılırdıye bolelıkle alfaromeo sponsor olmus mekana bu arada yan tarafdada bmw nın mekanı var ) . kısaca bole .her ay bu mekanda arkadaslarla bulusacaz zaten ama havalar bıraz ısınsın herkesın gelebılmesı acısından istanbul,izmir vs.... eglence seklınde guzelbır org.yapmayı dusunuyoruz mekanla. guzel süprızler eşlıgınde sanırım en guzelı mekanın danscı kızlarının bıze ozel dans gösterısı olacaktır ) nese .bunun gerceklese bılmesı ıcın ıyı bır koordınasyon yapılmalı sehirler arası. . mekanımız hazır gerısı bıze dusuyor. )ve herkez ıcın uygun bı zaman bulunması ) . hadı bakalım )))
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

Alfadanadam

Hımm.. Böyle bir organizasyon bana uyar :)

admin

Yalnız böyle bir mekan ve kapısında gri bir bir spider... Anlam veremiyorum.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

gok_han08

degiştiriyolar zamanla ))))  siz gelirken 8c competizione koydururuz )))
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

gurcell

eee yeni buluşma ne zaman? Bu buluşmaya gelemedik ama yenisine gelelim....

gok_han08

subatta her ay yapacaz dedık artık ) subatın ıkıncı haftası olabılır .
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı