Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ankara 28 Ağustos Mini Buluşma

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hakan Tosun

tesekkür ettim, Oğuz Abi buluşmaya rahat rahat hazır olur arkadaş, daha tam detaylandırmadım, Özgün abi; birazdan konusuna ekleyeceğim resimlerini :)
06DG977 Sunflower Metallic Starlight

blackgear

Buna itailan mafia gider işte Doğa :)

Mustuaaa

Mini buluşma süpermiş özgün sana nazım geçio o yüzden protesto ediorum seni insan arar yahu :D ..
28 inde maalesef  ankara dışındayım ama bi sonrakine mutlaka geleceğiz.. bizimki kardeşlerini çok özlemiş  :alfisti:
well.. it goes like brrr

Gouki

28 inde yok musun reyiz :(

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

h.t

Aksilik çıkmaz ise bende gelirim  :)

antihero

145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

blackgear

Beyler, bulusmayi go kart turnuvasi ile biraz daha keyifli hale getirmeyi planliyoruz ;) maratona katilirim diyenler belirtsin ki, yarisi kosturacagimiz pisti, fiyati ve  maraton seklini belirleyelim.

antihero

145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

Hakan Tosun

En guzeli be abicim harikasiniz.

I'm in position  8)

Oğuz

Ben de geleyim bari :p

Sent from my iPhone using Tapatalk - You are not allowed to view links. Register or Login
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

tfnsmsk

non partire senza di me..
                                     meali: kanbersiz düğün olur mu :) yaz beni de Kadir paşam
sportif ruh.

Lbe

Engelliler için de parkur var mı? :D

tfnsmsk

You are not allowed to view links. Register or Login
Engelliler için de parkur var mı? :D

hepimiz engelliyiz ki ! :)
sportif ruh.

blackgear

Koltuğa oturur, direksiyonu çevirirm diyen herkese açık beyler maraton :D

15 kişilik bir rezervasyon yapayım ben

Maratonu da 20 şer dakikadan beşerli koşarız, her serinin ilk ikisi, altılı grup halinde final yarışını yapar.  :rock:

Eğer bu stil uygunsa, ben de bu yarışa uygun bir pist ayarlayacağım. Zira ares denen saçma yerin önünden bile geçmiyorum desem yeridir!... Ahlatlıbel ve Mühye' deki Ankara Go-kart için iyi söylemler duyuyorum, hoş bu sektörde al birini vur ötekine  >:(

Sizin öneriniz varsa bunları da değerlendiririz ;)

Kutay

Kadir kendine safety car bul :)
Bende yariscam.
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

Gouki

Ben safety car olurum bu sefer :p Bileğim çok ağrıyor karting arabasının gaz pedalı beni öldürür. Sizin zamanınızı falan da tutar takılırım oralarda. Bu arada Harun da gelebileceğini söyledi Kadir abi.

Hakan Tosun

Ozgun Abi heryerin gokart araci aries gibi degil, DSG li arabalar bile var ya baska yerlerde :) Kadir Abimin dedigi yerler kaliteli diye biliyorum boyle konularda

blackgear

Kadir kendine safety car bul :)
Bende yariscam.

:alkis: (Özgünüm a bu alkış emosuna bir el at da benim gözüm :) )

Bu arada geçmiş olsun, şu maç hadisesinden kalma sızılar devam mı ediyor? Doktora falan gösterdin mi?

Doğacım, açıkçası Ankara sınırları içerisinde go-kart pisti kalitesinden her zaman şüphe duyuyorum.  :asagi-ok: Keyfine turlayacaz bakalım :)

Erkay nerede? Erkay ses ver...

Gouki

Tamamdir Dogacim haklisin yine bakarim. Sana yetismek icin nasil basiyorsak o pedala.

Kadir abi evet ayni mevzu. Doktor 2 ay dedi, ben 1 ay olmaz mi dedim anlasamadik :) Erkay'i dun eskisehir yolundaki shellde gordum ayakustu lafladik "daha belirlenmeyen seyahat durumlari nedeniyle yazmadim uyarsa gelirim" dedi.

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

blackgear

Aman Özgünüm, herkesle pazarlığa otur, doktorla oturma, sağlık bu, şakaya gelmez.  :arkadasim:

ozoozo

Bilkentteki go kartıda tavsiye edebilirim,güzel(Dİ) ara sıra akşamları gidiyorduk :)

Erkay KAHYA

Selamlar,
Abilerim ablalarım ben herşeye varım merak etmeyin.
Sağolsun alfiş 2 gündür sanayi bağımlısı yaptı beni.
İşin garip yanı bir arkadaşa yeni araç aldık. sıfır araçla 2 gündür sanayideyiz. :)
Bende acaba resim çeksem mi diye düşünüyordum.
Ön takım komple+direksiyon kutusu yenilendi. Tekerin içinde ne var ne yok parıl parıl oldu.
Çarşamba akşamı görüşmek üzere hoşçakalın. :)

Qadesh

Go-Kart için İstanbul yolu üzerinde hipodromun yanındaki yeri tavsiye ederim, hem pisti oldukça büyük hemde çok kalabalık olmuyor.
Alfa Romeo 156 1.6 16V TS Distinctive - 2004 06 EV 5527

ismet

Go-Kart için İstanbul yolu üzerinde hipodromun yanındaki yeri tavsiye ederim, hem pisti oldukça büyük hemde çok kalabalık olmuyor.

kadir'in saydırdığı yer orası  :haydi:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Hakan Tosun

bize uzak olsunlar aman diyeyim... :)