Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Auto Show 10-19 Ekim 2008

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BARLAS

Bir de Murat Beyciim iletmemi istedi,Çinliler dikkat çekebilmek için cayı cayır müzik çalıyorlarmış, dönüp bakan olmuyormuş..

admin

hey yaa olaya bak.:)) Yokmuydu Alfa stand fotosu, gittin fiatı toyotayı koydun. Öpecem muratı.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

omeroguz

Karşıdan geleceklere bir alternatif de ben yazayım.
Metrobüs zincirlikuyu ve mecidiyeköy'den geçiyor. Vapur veya karşıdan toplanıp birkaç arabaya doluşup bu noktalardan metrobüs yaparsanız, sonra şirinevler - ataköy'den metro ile fuar alanına geçebilirsiniz.

BARLAS

quote:

hey yaa olaya bak.:)) Yokmuydu Alfa stand fotosu, gittin fiatı toyotayı koydun. Öpecem muratı.

Alfa standını manken açısından sönük bulmuş Murat beyciimiz, hatta ben 8C spiderı çek gönder demiştim de, mankenler nedeniyle o kadar soğumuşki markadan "işim olmaz Alfa standıyla" dedi (!!)

agucba

Kardeşim Mini standında olacak, Mini JCW.

///////////////

admin

Register or Login" border=0>

nagash

Vay vay vay...AROC çalisiyir yaw...

BARLAS

Mito'nun listedeki en düşük fiyatı 19.000 ?, en pahalısı 23.600 ? imiş.

BARLAS

Cem

Toyota auris ile aynı fiyat aralığı o halde,beklediğimden pahalıymış. Barlas abi benim kredi işi vardı,bi 20.000EUR yeterli

admin

İlk planda gelen 1.6 dizel ve 1.4 155hp lik versiyolara göre normal fiyatlar bence.

BARLAS

19.000 ? olan ==> 1.4 Junior 78 Hp
23.600 ? olan ==> 1.6 JTDM 120 Hp

admin

1.4 tb için 155 lik versiyonun geleceğini söylüyorlardı. İlginç.

BARLAS

Bunlar listedeki en ucuz ve en pahalı Mitolar.. 155 hp olan bu fiyatların arasında ve muhtemelen 22-22,5 bin ? civarındadır diye tahmin ediyorum.

Edited by - BARLAS on 09/10/2008  16:23:54

Borracho

biraz önce autoshowdan döndüm...kisaca soyle bir ozet geceyim: cok sayida marka katilimi dolu doul hissettiriyor bu seneki showu ve en az 3 saat kadar bir zaman ayirmak gerekiyor tüm salonlari gezebilmek icin... genel olarak cogu marka ole cok büyük stand yatirimlari yapmamis. bu acidan biraz sonük diyebiliriz. biraz ekonomi yapmislar yani... ALFA Standi bu senenin en iyi , en "cool" standlarindan biriyidi. Mito sevimli ve gelecegi olan bir araba beyaz ve kirmizi renkleri sergilenmis. ALFA 8 C Spyder ise resmen yakıyor. Jantlarindan , logonun yerlesimine gercekten müthis bir alet. Bir onceki Showda Standin genelinde siyah arabalar hakimken bu sene tamamen Alfa Kirmizisina dönülmüs.
Diger markalara gelirsek, Mercedes bence hem stand hem yeni modeller olarak en büyük hayal kirikligi. oncelikle tüm arabalarin kaputunda kullanilan ekstra logo, gercekten bence bu araclari almamanin bir numaralai nedeni olabilir. yeni far tasarimlari ise belki de markayi 5 sene geri götürmüs... Fransizlarda avantgarde tasarim izleri devam..ama basari da var bence. Konsept arabada kullanilan ön kaput Renault logosunu seri üretim Renault Laguna Coupede görüyoruz ve bence hos bir yaklasim olmus. yakinda diger otomobil markalarinda da görürsek sasmayalim. Laguna Cupe bu arada cok şık. Peugeot 407 Coupe de nihayet Türkiyeye gelebildi, zarif ama biraz sıkıcı.
Beni en cok etkileyen arac volkswagen Scirocco oldu. Alfasever, tasarim ve spor seven herkesin de begenecegini tahmin ediyorum. 10 yas genc olsaydim almak isteyecegim araba bu olurdu tüm fuarda. Bu arada beyaz ve kiril beyaz renk kesinlikle geri donüs yasiyor. Cok sevmememe ragmen bazi modellerde gercekten cok iyi durdugunu soyleyebilirim. Mito, fiat 500, lancia delta, porsche carrera bunlardan birkaci. LandRover'ın yeni concept aracı gercekten güzel. bugun üretseler satin alinacak kivamda. Bugun biraz şov günüydü medya orada oldugu icin..ama sovlar arasinda yenilikci diyebilecegimiz birsey yoktu. 3 araba sec, eve götür deseler  cabrio olarak  8C Spyder, coupe olarak  Brera ve mini sehir arabasi olarak fiat 500'ü alirdim. aile arabasi olarak ne de olsa Sportwagon duruyor :) ...Bu arada Nissan GTR'a da sapka cikartiyorum huzurlarinizda :) insalah kendisini Türkiye yollarinda da görebiliriz. gercekten müthis etkileyici bir otomobil...ancak standini cok kötü yapmislar, aracin arkasin dogru dürüst göremiyorsunuz.bunu da bir not olarak ekliyeyim.

Edited by - Borracho on 09/10/2008  16:32:04

murat

Eveet..Şu an döndüm ofise ve bir rüyadan çıkmış gibiyim.Aslında yenilik olarak çok da fazla şey yok.. Birkaç model dışında bildiğimiz modeller..Alfa'nın Mito'su, VW nin Golfü ,Scirocco'su, Seat 'ın İbiza'sı, Fiat'ın 500 'ü, Opel'in İnsignia'sı, Ford'un Fiesta'sı , BMW'nin 7 serisi görülmesi gereken yeni modeller...Ancak stand konusunda biraz duygusal yaklaşıp Alfa Romeo'nun en güzel standa sahip olduğunu söylemem gerekir.Kızlarımız genelde yabancı uyruklu bu yıl.Bilimum Alfa yetkilisi oradaydı.Tofaş CEO'su filan ordaydı, Sanayi Bakanı oralardaydı. Ama Mito'nun çok da başı kalabalık değildi. Yani üst düzey bir ilgi gördüğünü söyleyemem ilk gün için.En çok ilgiyi sanırım Opel'in İnsignia'sı gördü.Başı normal gün gibi kalabalıktı. Alfa 8C Spider'ı yakından görmek , içine oturmak You are not allowed to view links. Register or Login standındaki M3 ve Volvo standındaki özel yapım gri S80 'in renklerine bayılacaksınız. Mito'da kırmızı renginin güzelliğiyle dikkat çekiyor ..Aslında bu yıl genelde olduğu gibi Alfa standında kırmızı renkli araçlar çoğunlukta...İzzet-i ikram her standda 10 numara olmasına rağmen pek faydalanamadım koşturmaktan, Bektaş'ın kulaklarını çınlattım.Tüm bu güzellikleri şöförün fotoğraf makinasını arabada unutup arabayı da fizana parkedip gelmesi nedeniyle sadece benim telefon ile görüntüleyebilmek kötü oldu gerçekten.Ama zaten sizler bi ton resim çekip koyarsınız.Benim için fuarın 2 yıldızı vardı birincisi 8C Spider, diğeri de Audi RS6 Station ...

Ben şöyle bi kaç resmi koyayım ;

Büyüleyici Spider,

Ve Mito : Dış tasarımı gayet başarılı , hatta beklediğimden daha iyi bir etki bıraktı bende..İçinde ise tarifi zor bir zayıflık hissi verdi.Çözemedim.Eksikliği sadece Fiatımsı bir hava olarak tanımlayamam.Farklı bir eksiklik var ve malzeme kalitesini Alfa'ya göre düşük buldum, gene kanının You are not allowed to view links. Register or Login çok pahalı fiyatı, konuştuğum bazı otomobil muhabirinin görüşü de aynı bu konuda..

Bizim köye bakış

Son olarak bazı notlar iletip diğer markalardan aldığım bazı resimleri vereceğim..

Kızlar bu yıl olağanüstü..Çift olarak gidilmemesi önemle tavsiye edilir. Broşürleri taşımak için bir sırt çantası tavsiye edilir.
Gelelim beni çıldırtan noktaya..Telefonda Bülentle de paylaştım: Alfa Romeo dünyasını yansıtan güzel bir broşür yapılmış yine..Hatta Bülent'in ,Tufan 'la bizim WTCC'de pilatların arkasında verdikleri meşhur poza ,oraya giderken kurulan konvoyun resimlerine de yer verilmiş..Yanlı 2008 pikniğimiz AROC 2008 yaz şenliği olarak lanse edilmiş ve Alfistiturkey'in uzaktan yakından adı geçmiyor.Ben oradaki yetkililerden birkaçına gereken protestoyu sundum.Ancak her giden arkadaştan bunun tepkisini koymasını rica ediyorum.Çok sinirlendim gerçekten Site olarak da bir protesto maili filan yollamalıyız derim

Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

murat

580 Hp + konforun en üst noktası

Ya az daha unutuyordum eski tüfekleri

Edited by - murat147 on 09/10/2008  17:32:05
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

BARLAS

Golf'te ve çok yeni Insignia'da iç çizgiler hep aynı daha önceki modellerle, hiç değişmiyor Opel ve Golf'ün kendine has çizgileri...

Fatih_AurA

Sayın alfistiler. Resimler için başka bir topic yapsanız fena olmaz. Hala gitme planı kararlaştırılmış değil. Önce bunu kararlaştıralım. Avrupa yakasında 3 kişi alabilirim ben.

t_e_m

kapıdan bilet alınması mümkün mü acaba?

Cem

quote:

Bu sayfanın (6.sf) 5.mesajında bilet konusu açığa kavuşturuldu. ;)

Sercan Keklik

ben bır daha bu tür orglarda kimseye resim vermıyecegım.. Resmin telif hakkını vermıyor bişi vermiyor hem kullanıyor hemde bız yokuz arkadaş..

Ayriyetten: resimlerde gördügüm kadarıyla kızlar cok cırkın murat abı nası begendın ya :)

Edited by - SerCy on 09/10/2008  20:39:40
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

admin

Cumartesi sabah saat 10'da kozyatağı karfur çarşı önünde toplanmaya başlıyalım. Minimum araç sayısı ile yola çıkarız, gerekirse migrosta duraklayıp metro ile devam ederiz.

metabax

quote:

quote:

Bu sayfanın (6.sf) 5.mesajında bilet konusu açığa kavuşturuldu. ;)

Henüz aroc üyesi değil isek_?

Cem

Aroc üyesi olmayanlar, biletix gişelerinden bilet alacak, sanırım 17 YTL fiyatı biletlerin hafta sonu. Fuar alanında biletix gişesi yok,dışarıdan bilet temin edilip gidilmesi gerekli.

Edited by - Cem on 09/10/2008  22:09:33