Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Auto Show 2008, resimler, yorumlar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

147TI

Ben açıkcası Mito konusunda hayal kırıklığına uğradım önüne geçip geçip baktım hiç bir şey hissettirmedi bana, sonra hangi Alfanın başına gitsem hah dedim işte bu  Alfa ya!

Edited by - 147TI on 22/10/2008  01:00:29

bado

quote:

quote:

volkan ben üsküdardan eminönü eminönü z.burnu metro-z.burnun'dan havaalanı metro ya bindim.1 saat 20 dk'da oradaydım..
1,80 tl ye mal oldu.. aktarmalarla..

bahadir o da çok uzun sürmüş yahu =)

ewt volkan biraz uzun sürdü ama rahat gittim..
bana sorarsan hafta içi git mesela cuma bin leonu'na kafana göre git
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

Yalın

quote:

Ben açıkcası Mito konusunda hayal kırıklığına uğradım önüne geçip geçip baktım hiç bir şey hissettirmedi bana, sonra hangi Alfanın başına gitsem hah dedim işte bu  Alfa ya! Allah 149u benzeri tasarımdan korusun :)

Kesinlikle katılıyorum , benim içinde tam bir hayal kırıklığı oldu. Ne ön tasarımı , ne de iç tasarım bana birşey hissettirmedi.

Dentist

quote:

quote:

Ben açıkcası Mito konusunda hayal kırıklığına uğradım önüne geçip geçip baktım hiç bir şey hissettirmedi bana, sonra hangi Alfanın başına gitsem hah dedim işte bu  Alfa ya! Allah 149u benzeri tasarımdan korusun :)

Kesinlikle katılıyorum , benim içinde tam bir hayal kırıklığı oldu. Ne ön tasarımı , ne de iç tasarım bana birşey hissettirmedi.

Ben de tamamen katılıyorum.Alışık olduğumuz o Alfa ruhunu bulamadım.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

cuneyt

Niye butun Alfalara binince hepsi ayni arabaymis hissi veriyor. Hic hazzetmedim bu dusuncemden

n/a

Beni şaşırtan Bektaş'ın dikkatimi çektiği sürüş pozisyonları oldu.O aile arabası diye düşündüğümüz 159 SW'nin sürücü koltuğuna ne yaptıysam sığamadım. GT'deki oturuş pozisyonunu da ilk seferde yadırgamıştım biraz..
156-147 sahipleri aracının değerini bilsin bu hususta...

cuneyt

1,78 boylu birisi olarak 159 un direksiyonu ile dizim bir turlu birbirinden ayrilmadi hemde arkada oturani rahatsiz edecek bicimde gerideyken koltuk.

Sercan Keklik

quote:

Beni şaşırtan Bektaş'ın dikkatimi çektiği sürüş pozisyonları oldu.O aile arabası diye düşündüğümüz 159 SW'nin sürücü koltuğuna ne yaptıysam sığamadım. GT'deki oturuş pozisyonunu da ilk seferde yadırgamıştım biraz..

eee abi her sferinde söylüyorum birde 159 la uzun yola gıdın neler cektıgımı anlıyacaksınız :)
159 alınmaz.. Alanada geçmiş olsun tekrar tekrar söylüyorum
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Dentist

Alalım da;gerekirse ön koltuğu iptal edip öyle kullanırız.Yeter ki bizim olsun.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Sercan Keklik

Fuardan Kareler..

Öncelikle murat abinin dedigi gibi bizim köy :)

Register or Login" border=0>

Standın Gözdesi Köyün Güzeli.. 8C Spider

Beklenen, Gözlenen, Umut edilen araç =)

Daha Önce Gözlemledigimiz araçlara fuarda vakıt ayırmadım cünkü hepsını çok yakından hepımız bılıyoruz..

Gelelim umudumuza =) Fuara 3 adet getirmişler fakat 2 farklı renk mevcuttu.. Ilgımızı çeken beyazı ele aldık :)

Önden büyüleyici tasarımı ile..

Yandan Gene büyüleyici güzelligi ile :)

Begenmedımı tekrar tekrar söyledigim fakat fuarda görünce fikrimin degiştigi arka cam gayet başarılıymış :) Arkadan genel bi görüntü

Konsol

Koltuklar (Fuara araba çıkartıyorlar koltuklar derı degıl.. Negatif bi yön bence)

155 Hp yi nası sıgdırmışlar :)

O Motora güç veren Sümüklüböcek
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Sercan Keklik

MiTo detaylar..

305x28 mm Brembo frenler özellikle alfanın artık frenlere önem vermesıne bayılıyorum :) Jantlarda çok hoş bir tasarım fakat bütün bu jantlarda bu kadar kurşun vardı 50-75 arası ciddi bir deger..

Farlar

Ledli Stoplar

Opak Kırmızı Mito

155hp den farklı olan dizel motor seçeneginde sunulan Egsoz ucu

Benım daha önce görmedigim Spider Selespeed Vites kolu bi tuaf geldi ama hoş duruyor

8c Spider Arkadan görünüş.. Izgarların ordaki Geri Vites Işıgı, yanındaki ise Arka Sis Farı

Tasarım harikası jantlar..

8c Ye yakışmamış :) o Delik nedir ya..

Her Fuara cıkan araçta tutup farları halogen projektör yaparsanız elbet kusur bulurlar bizde bulalım :)

Ayriyetten gözüme çarpan diger kısım..! Davlumbaz arasından bildigimiz sensör kabloları geçiyor ve su aldıgında olacakları düşünemiyorum..

Alfa Romeo Standından Son Fotoyu özellikle Büyük Koyuyorum..

Soldanmı başlasam sagdanmı bılemedım :) En ıyısı sol...
Soldaki Beyfendi bizi resmen dün azarladı.. 1 kalem bi poşet için alın poşette falan gibi bize fuardan katalog toplayan ınsan muamelesı yaptıgı için kınıyorum.. Alfa Romeo çalışanı ise bu ınsanın öncelikle bir terbiye edilmesi gerekiyor.. Dialogu aynen aktarıorm;

Cüneyt: Selam Biz Kalemde Alabilirmiyiz?
Beyfendi: Hayır kalem vermiyoruz
Cüneyt: Arkadaşlarımız almış fakat biz almadık rica etsem 1 adet alabilirmiyiz?
Beyfendi: Hayır onları club üyelerine veriyoruz.. Size veremeyiz..
Cüneyt: Tamam bende Club üyesiyim
Beyfendi:Telefonlamı geldınız?
Cüneyt: Evet..
Beyfendi: Ismınız? (Bu sırada o defterı eliyle kapatır sankı bakıp ordan söylicekmişiz gibi)
Cüneyt:Cüneyt Çolakbayraktar (Ve Aroc Kartını gösterır)
Beyfendi: Bir Özür bile dilemeden kalemi verir.. Sonra Afra Tafralar eder..

Ne luzumu vardıkı bı kalem ıcın bunları yapmaya anlayamadım...? daha önce aldık diyoruz fuarı ıncelıyoruz Geliyoruz bizi kapıdan alıyosunuz tamam belkı haberın yok ama nıye bıze orda yalancı muamelesı yapıp defterı kapatma trıplerı falan...? Bu sene fuarda ki ekip komple degişmiş eski tanıdıklardan kımse yoktu.. 2006 da görevliler çok daha iyi ve bilgili hatta satış rekorları kıran bır standdı ama bu sene tıs.. Finans bölümüne Kamutay abinin baktıgını bile hatırlatırım bazı kişilere :)

Sagdakine gelincee bir dahaki fuardada kendisini 4 gözle bekliyoruz =) Tanışan falan varsa pm ilee ulaşabilir bana
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Dentist

Bence de sen soldakini bırak ta,sağdakine gel Sercan.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Borracho

quote:

quote:

eee abi her sferinde söylüyorum birde 159 la uzun yola gıdın neler cektıgımı anlıyacaksınız :)
159 alınmaz.. Alanada geçmiş olsun tekrar tekrar söylüyorum

Çok ayıp!! :)

benim de boyum 1.78, aylardir rahat raht kullaniyorum 159 SW'u.
ne diz direksiyon iliskisi var, ne de arkaya sabitleyip koydugum bazali ana kucagi yüzünden on koltuklari ileri cekme durumu...
bu yorumla ilgili bir saskinligimda sudur, derlerki bu son gelen 159 lardaki arka koltuklar yeniden tasarlandigi icin birikicm. ekstradan yer bile kazanilmis.

neyse yine de ben 159'a laf ettirmem!! :) siddetle de tavsiye ederim...kullanilmamis deri koltuk sert gelmis olabilir, ya onu yumusatmak ya da hic rahat edelmiyorsa alfatex alinmali derim...
- ki benimki deri, coooooooook rahatim.. sercy, ilk alfisti bulusmasinda bir tanisalim, oturtacagim seni benim Sportwagon'a, bir de yorumunu orada alacagim....

Sercan Keklik

abi gerek yokki evımde 159 var o hatayı bende yaptım 50 bıne geldı bızım 159 bınıyoruz bu araca yanı ıcı rahat degıl bu sadece benım görüşüm degil ki... Dün C serisinede bindik arkası dar her arabanın bı kusuru var ama ben o aracı kullanıcaksam ve rahat edemıyorsam o aracı almam.. Almışsamda hata yapmısımdır.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

admin

159'un sürücü koltuğunun hemen önünde anlamsız bir tümseklik var. Bilmeyen biri bunu araba alttan kaldırıma çıkmış ve yükselti olmuş sanır, öyle tarif edelim.

Bu bağlamda koltuğu ne kadar ayarlasakta yani beşik hareketi yaptırıp o yüksekliği biraz olsun bertaraf etmiş olsakta olmuyor. Bacaklar ilerideyken, koltuğa yaptırılan bu hareket yüzünden baldıra fazla yük biniyor. Ve sol ayağımızı kendimize cekip, bir nevi dizimizi kırıp oturmaya kalktığımızda da eğreti bir duruş pozisyonu oluşuyor.

Bu durum belki yeni kullanıcılar için problem değildir ama bizler gibi uzun yıllardır bu markayı kullanan kişiler, bu rahatsız edici detaydan hoşlanmıyor.

Mesela kişisel olarak bakarsam, SS kullanıyorum ve aracın pedalının elektronk olmasından kaynaklı gaz yeme sorununu her dail dile getiriyorum. Fakat yeni olarak niteleyebileceğim bir çok kullanıcı bu durumu hissetmediği gibi tepkilerin mükemmel olduğunu vurguluyor.

Düşündürücü bir durumdur bu!.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

n/a

O soldaki beyefendinin !!! yaka kartında isim falan yazmaz mı ? Necidir kendisi ? İyi ki biz gezerken yoktu da misafirperverliğinden faydalanamadık. Birim pozisyon vs. alsaydın Sercan, protesto için bize verdiği kalemleri geri yollayabiliriz..

Sağdaki hanıma gelince; detaylı çekmemişsin ki tanıdık mı değil mi bilelim

babi

quote:

O soldaki beyefendinin !!! yaka kartında isim falan yazmaz mı ? Necidir kendisi ? İyi ki biz gezerken yoktu da misafirperverliğinden faydalanamadık. Birim pozisyon vs. alsaydın Sercan, protesto için bize verdiği kalemleri geri yollayabiliriz..

O beyfendi biz gezerkende vardı stand da kamutay ama o gün hostes kızlara bu kalemleri sizlere dağıtıyorum fuar sonu toplayacağım talimatı vermekle meşguldü bizzat kendim duydum.amcam kraldan çok kralcı yani.
sağdakine gelince bizi karşılayan değilmi o sercan zaten sen onun için gitmedin mi ikinci defa.

Edited by - babi on 16/10/2008  16:56:18
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

Sercan Keklik

haha her gün gıdebılırım onun ıcın adamın yaka kartı vs yoktu ama ultra terbıyesız bı ınsan bu tur kısılerı koymıcaksın fuara..

benım arkadasımda calısıyo fuarda dün soru soruyorlar;
Merhaba bu araç satıldımı?
ARakdaşım: ne demek şimdi bu?
araç satıldımı? kaç tane satıldı
Arkadaşım: 10 tane satıldı buda ama ne deme bu sımdı neden bahsedıyosunuz anlamadım ki Allahım yarabbim ya...

Kız sarısın degıl esmer :) ama işi bilmeyenı oraya oturtursan böyle olur.. Halbuki olay cok basıt 60 yaşındakı amcam gelmiş soruyor bu araçtan satıldımı hıc dıye merak edıyor kıza sarkması yok bışeyı yok ztn 60 yaşında :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

murat

Şimdi bi 159 olsa da hiç koltuğu olmasa , tabureyle kullansam eski kaportacılar gibi
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

n/a

quote:

quote:

O beyfendi biz gezerkende vardı stand da kamutay ama o gün hostes kızlara bu kalemleri sizlere dağıtıyorum fuar sonu toplayacağım talimatı vermekle meşguldü bizzat kendim duydum.amcam kraldan çok kralcı yani.
sağdakine gelince bizi karşılayan değilmi o sercan zaten sen onun için gitmedin mi ikinci defa..

Valla farketmemişim abi sağı solu kesmekten :P

Eğer duysaydım iş inada binerdi, bizzat kendisinden alırdım kalemi..

cuneyt

O amcayi ben ise almak istiyorum mal satmak istemedigim musterilerin karsisina cikaricam. eminim cok basarili olur. rastlayan goren olursa soylesin bir arkadas seni ise alcakmis diye. alfayi seviyoruz ve markayi bu amcadan kurtarmak istiyoruz

ayrica su an havalanindayim. dis hatlar terminali ust katta Prime Class hizmeti veren Lounge 'a Aroc kartimiz sayesinde bugune kadar girebiliyorduk. iceride cok ahim sahim birsey yoktu ( HSBC ve Maximum Lounge'a nazaran cok daha alt bir hizmetti ) ama Alfa Romeo logosu olan bir yerde vakit gecirmek guzeldi. Fakat ogrendigime gore Alfa Romeo Turkiye buradan hizmet alabilmek icin grekli olan ucreti odememis ve sozlesmesi feshedilmis. yazik olmus yani. Fuarda gecti Lounge kapandi AROC kartlar cope gidebilir

murat

Yuh diyorum yuh
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Sercan Keklik

Feci Bi tasarımmm

Insan işi degil.. 399x36mm :S

Who are u? cık dışarı cıkkkk

Mobil Türkan Hizmette sınır tanımıyor artık =)

Şaka bi yana çok kullanışlı birşey..

Fuarda Ilk Insanı gördüm.. Mert Salleen yani bizim formun üyesi

En ılginç araçlardan biri C5

Olduda 4lü yakıcaksınız bırakın sız yorulmayın artık hanım yaksın.. Bu ne ya?

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Salleen

ulan =) ahahahah koyucak başka fotomuz mu kalmadı oluuuum =)

147TI

uff mu? off mu? öff mü? vayy mı?
bu nedir arkadaşlar?

You are not allowed to view links. Register or Login

Edited by - 147TI on 22/10/2008  01:04:01