Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

buluşma ankara 21/12/2008 opetkafes ve cococabaret

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tarkan156

28 aralık bana zor gibi,bu cumartesi aksamüstü olabilir

gok_han08

bu cumartesı olabılır benım ıcınde kucuk bır bulusma yapalım
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

serdar_ileri

Bu cumartesi bana da uyar. katılım olursa düzenleyebiliriz.

147TI

şaka gibi yaa cuma istanbula gidiyorum ama belki cumartesi dönerim o zamn bende katılmayı istiyorum gelişmeleri buradan takip ederim...

gok_han08

ozaman en uygun umarım herkeze bu pazar  bulusalım opet kafeste ufak bı toplantı yapalım .anlaştıkmı .saat için fıkrım yok  cogunluga katılırım ögleden sonra herhangıbı saatde . 13.00 uygunsa herkez ıcın görüşelim. çekirdek kadro artık uzun zaman oldu görüşmeyeli. anlaştıkmı ))))
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

serdar_ileri

Kimler geliyor bir liste ile görebilir miyiz? Ben büyük ihtimalle gelebilirim.

Alkan

tamamdır. görüşmek üzere

gok_han08

sanırım bı kac yenı arkadasda gelecek tanısmak ıcın  . lıste sevmıyorum ugursuzluk getırıyo suprız olsun . )))))
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

147BLACK

Pazar günü saat 14.00'de Gençlerbirliği-Sivasspor maçı var ve her zaman olduğu gibi bir saat önceden tribündeki yerimi alacağım.

12.00'ye çekseniz de buluşmayı en azından bir saat oturabilsem. Veya cmt akşamüstü gibi de ilgin. olabilir.
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

gok_han08

herkeze pazar gunu saat 13.00 dıye mesaj attım  ondan arda cogu o saat uygun oldugu ıcın gelıyo. ömrümüzü yedin bu gençlerbirligi fanatıklıgın den )))  yılbaşından sonra hıne toplanırız bu sefer saatı sen belırlıcen ona gore  )  bu seferlık bizi affet olurmu ) mactan sonra beklerız gelebılırsen .haber verırsın nerde oldugumuzu soylerız.
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

147BLACK

Gökhan o zaman bana özelden tel nonu göndersene. Ben maç çıkışı halen muhabbetteyseniz ararım.
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

tarkan156

Ben gelırım cok buyuk ıhtımalle,bensız olmaz zaten

ee1122

ben de gelmeye çalışacağım,kısmetse ilk buluşmam olacak...
eskişehir yoluda armadayı geçince ki opetten bahsediyoruz değil mi?

tarkan156

quote:

ben de gelmeye çalışacağım,kısmetse ilk buluşmam olacak...
eskişehir yoluda armadayı geçince ki opetten bahsediyoruz değil mi?

Evet eskısehır yolundakı opet armadayı gecınce

gok_han08

evet tarkan bu yola beraber baş koyduk cekırdek kadroyla )))) bugun bı beyaz mıto onumden gectı baktım hayranlıkla sadece )))
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

gurcell

Biz belki 75'ler ile geliriz.

gok_han08

bekliyoruz ))incelemek isterız senın 75 i ,) herkesı beklıyoruz görüşmek üzere yarın tekrar )))
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

gurcell

şimdi kimler geliyor?

gok_han08

puslu güzel bir hava var. tekrar opet kafeste görüşmek üzere . birde ordayım
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

cem meric

ben kafesi kaçırdım ama cabarete yetiştim cektıım dertlerı alfıstıler bılıyor cok guzel bı gun oldu en kısa zamanda tekrar gorusmek uzere

onr

İzmir ve Ankara eş zamanlı bir buluşma yaptı ne güzel yahu.

gok_han08

ilk basta gelen herkeze cok tesekkur ederım. bugunku arkadaslar tarkan hariç ilk defa katılan arkadaşlardı . hepsi mükemmel insanlardı ayrıca gürselin olagan üstü mekanik bilgilerine hayran kaldım . ve aracıyla bize alfa 75 'iyle yaptıgı şovuna ))) .  bıdahakıne 600 beygırlık subarusunu görmek ısterız )) . nese kafesten cıktıktan sonra dagıldık bı kac arkadaşla park caddesı cococabarete gıttık . bundan sonrakı buluşmalarımızı orda yapacaz . mekanın sahibı çağrı beye cok tesekkur bızımle gercekten yakından ılgılendı . ordada baya oturduk muhabbet ettık. resımlerde gorundugu gıbı. herhalde en şanslı alfacılar olarak böyle bır mekana sahibiz )))))  gittikce aileyi genişletıyoruz ) sevgiler herkeze . ayrıca tarkan cektıgın vıdeoyu sabırsızlıkla beklıyorum ))
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

gok_han08

Register or Login" border=0>
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

gok_han08

Register or Login" border=0>
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

gok_han08

ya fotoğraf makınanın tarıhını ayarlamayı unutmusum sory )))
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı