Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

HATAY'LI ALFİSTİLER

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dragut

Merhaba,

Alfa kullanıcıları olarak Türkiye'de ne kadar nadideysek sanırım Hatay'da da o kadar nadideyiz.Geçen gün Antakya'da beyaz bir Giulietta gördüğümde ne kadar sevinmiştim!

Hatay'lı Alfisti'ler olarak biz de küçük bir grup şeklinde toplansak hem birbirimizi yakından tanımış oluruz, hem de her konuda birbirimize yardımcı oluruz diye düşünüyorum.

"Alfa sevgisi"

Tolga033

Mersinliyim bende Alfam olsa gelirdim toplanırdık ne kadar hataylı veya çevre illi varsa tanışırdık .

alfistahakan

Bahadır bey ailem Hatay-İskenderun_Arsuzda yaşıyor.Yılda en az bir kez Alfamla oraya giderim.İsterseniz bir geldiğimde arar mini bir alfista buluşması yapabiliriz.
Hakan
Forever Alfa

dragut

Tabii ki çevre il-ilçelerden de bu buluşma desteklenebilir. Daha kalabalık ve de daha güzel olur.

Bu arada Hakan Bey aileniz çok güzel bir yerde yaşıyor. Benim hayalim emeklilik yıllarında Arsuz'da yaşamak:) Geldiğinizde Arsuz'da veya başka bir yerde küçük bir buluşma düzenleriz inşallah.
"Alfa sevgisi"

Alfadanadam

quote:

Bahadır bey ailem Hatay-İskenderun_Arsuzda yaşıyor.Yılda en az bir kez Alfamla oraya giderim.İsterseniz bir geldiğimde arar mini bir alfista buluşması yapabiliriz.

Güzel yerde yaşıyorlarmış, Allah uzun ömürler versin.
Zaman zaman kardeş fabrika İsdemir'e gidiyoruz görevli olarak. Hatay tarafına da geçiyoruz gezme maksatlı. Fırsatım olursa ararım artık geldiğim zaman :)

alfistahakan

Bülent fırsatım olursa sizin taraflaraada gelmek istiyorum.Artık kısmet olursa yeni arabamızla tabii.Bunun bi yere gideceği yok artık:)
Hakan
Forever Alfa

dragut

Sadece Hataylıları değil, bütün Alfistileri bekleriz o zaman:)
"Alfa sevgisi"

alfistahakan

Kardeş gelirim bi kağıt kebabı yerim bak:)
Hakan
Forever Alfa

evrenalpar

Askerliğimi Hatay'da Altınözü'ne bağlı Hacıpaşa köyünün karakolunda yaptım.

Merkezdeki künefeciler, tepsi kebabı, humus ve hatta tavuk döneri bile burnumda tütüyor. Boşuna orada 20 kg almadık!

Benim de tekrar gelmek istediğim yerlerden biri, hem artık direk uçak da var..
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

dragut

Bence Evren Bey buraya kendi uçağınızla, yani 170 hp Giulietta'nızla gelin
"Alfa sevgisi"

evrenalpar

Zaten direk uçak var derken onu demek istemiştim!?!
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

ismet

hatay-severleri görmek çok sevindirici.. güzel memlekettir hatay.. burnumda tütüyor
I am the master of my fate
I am the captain of my soul