Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

10.11.2012 - Ankara Kafes Fırın Buluşması

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdem1904

You are not allowed to view links. Register or Login
O zaman 24 Kasım Cumartesi akşam 17:00 nasıl olur. Yer olarak bana her yer olur, nasıl olsa navigasyonla gidicem neresi olursa olsun :)

Navigasyonla bulamazsın abi sen beni al ben seni götürürüm istediğin yere :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Mustuaaa

well.. it goes like brrr

Alfadanadam

uygundur :)

Mustafa Bey gitmişken akşam yemeğini de aradan çıkarabiliriz aslında, sizden iyi bir tavsiye gelir gibi bir his var içimde :)
Bütçe genele uyarsa daha iyi olur tabi :)

dragut

O tarihlerde benim de Ankara'da olma ihtimalim var. Bu güzel organizasyonda ben de bulunmak isterim.
"Alfa sevgisi"

Mustuaaa

O tarihlerde benim de Ankara'da olma ihtimalim var. Bu güzel organizasyonda ben de bulunmak isterim.
bu sözünüzle beni onurlandırdınız gururlandırdınız.. zevkinize göre alternatif sunmayı görev biliyorum
well.. it goes like brrr

dragut

Teşekkür ediyorum:) Gelebilirsem benim için bu ilk olacak. Alternatifleri de değerlendirmiş oluruz tabii ki:)
"Alfa sevgisi"

Mustuaaa

köfte sevenler ? döner kebap sevenler ? ciğer sevenler ? oltu sevenler ?
well.. it goes like brrr

Gouki

Geçenlerde Orman Bakanlığı'nın içerisinde olan Fevzi Hoca'ya gittik. Eyvallah balık, Akçaabat köfte güzel ama fiyatlar efsane. Bir de bahçede arılardan yemek yiyemedik. Üstün zekalı garson çabuk yememizi önerdi. İleride başka bir masanın aynı rahatsızılığı için de hiç erinmeden kahve yaktılar. Bir daha asla gitmeyeceğim restoranlar listesine 1. sıradan girdi.

Alfadanadam

köfte sevenler ? döner kebap sevenler ? ciğer sevenler ? oltu sevenler ?

Bu kadar alternatif sunarsanız işler karışır ama :)
Ben tipik kırmızı etçiyim, içinde kırmızı et olan herşey uyar :)

Mustuaaa

arkadaşlar bir referans fiyat aralığı belirleyelim ona göre alternatif sunalım derim..  bir de eğer isterseniz yeni konu da açılabilir
well.. it goes like brrr

Gouki