Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Kısıklıda yeniden...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AlfistiKerem

quote:

Arkadaşlar sercan gelemeyeceğini bildirdi ne yazıık ki....Artık biriniz şu foto işini ciddi ciddi ele alması zlazım galiba.... !!!!
Kerem: ben saat 09.50'de kaçcğım, geleceksen benim evin önünde buluşalım !!!

YILIN SON BOMBASINA 12 SAAT KALDIIIIII

Edited by - Jakomo on 29/12/2007  22:36:37

Tamam Cemal abi.Yarın sabah 9.50 de senin ordayım.Aşağıya gelince görürsün ok?Ara gaz verdim mi,anlarsın zatenSabah süprizini ilk ben görecem yani,vayyy beSabah görüşürüz abi.

Edited by - AlfistiKerem on 29/12/2007  23:45:03

n/a

quote:

Fotoğraf kolay sıkmayın canınızı.. eğer yine makineyi unutmazsam tabi :)

aman erhanım geçenki buluşmada ki gibi fotosuz kalırız..Hazır kısıklıda bütün araçlar yarım ay şeklinde dizilicekken unutma sakın... :)

AlfistiKerem

Katılan herkese teşekkürler.Havanın soğuk olmasına rağmen gene de herşey çok güzeldi.Özlem giderdik.

murat

Yine çok güzel bir buluşma oldu.Gelemeyenlerin yokluğunu hissetsek de yeni arkadaşlarla tanışmak da o kadar güzeldi.Cemal'in bombası gerçekten müthiş..Resimler eklenir bilahare zaten.Bektaş'ın SS ile birlikte ilgi odağı oldular..Bu mekan buluşmalar için gidilen en ideal yer diye düşünüyorum.O kadar güzel geçti ki benim için erken kaçmak filan yalan oldu
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

cuneyt

evet cok guzel bi bulusma oldu bencede. ozelliklede ilk defa bu kadar cok alfistle beraber olmak benim icin guzel bi baslangicti. umarim bundan sonraki bulusmalarada gelebilirim. kendi adima herkesle tanistigima cok memnun oldum.

estephan

evet
en erken ben geldım en erken ben gıttım (dokuzda karfurdaydım alısverısede gırdıgımden dolayı cıktıgımdada her kez oradaydı) :) ve cok uzuldum ama mecbur kahvaltı harıkaydı heelkı sohpet ve kahkahalar bambaska  bır kere daha alfıstı oldugum ıcın gurur duydum benı sızlerle tanısmaya vesısıle eden alfama ve degerlı sıte admınlerıne cok tessekkur eder en kısa zamanda tekrar dıyorum .... herkeze sımdıden hayırlı nıce mutlu yıllara dıyorum ıyıkı varsın alfaromeoooooooo

admin

You are not allowed to view links. Register or Login devam edelim arkadaşlar.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.