Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Minik Karsiyaka bulusmasi...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

master

Onur'la konuştuk, kendisi dedi ki acaba ufak bir Karşıyaka buluşması yapsak nasıl olur? Tabii yanlış anlaşılmasın , biz sadece Karşıyakalılar olarak buluşacağız demiyoruz. Sadece Karşıyaka'daki üyelerin bu küçük yerde bir araya gelmesi kolay ve birbirlerini tanımaları için böyle bir buluşma yapalım dedik. Karşıyaka dışından gelecek katılımcıları da heyecanla bekliyoruz :) Büyük çaplı buluşma öncesi şöyle bi birbirimizi tanıyalım..

Gelenler?
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Onur

Ben!! evet biz karşıyaka dedik ama herkez değil 2-3 kişi bile gelcem dese ksk dışı başka biyerde de toplanabiliriz. karşıyakadan Berk (tabi çapkınlık turları dışında bize katılır mı bilmemRegister or Login" alt=""/>) Burak var. Müsait miyiz beyler?

n/a

wallla ben gelirim zaten böyle bir buluşma ii olur ama bütün izmir gelsin gelenler kız arkadaslarınıda getirsinler bu hafta sonu veya cuma olabilir kafeste buluşalım yada nedersiniz Register or Login" width="36" alt=""/>

Onur

haftanın bir aksilik olmazsa 3-4 günü kafesteyim bana uyar:) ztn ordayım yaniRegister or Login" alt=""/>

n/a

neden ben görmedim seni bende lacivert 147 varRegister or Login" alt=""/>

n/a

değerliarkadaşlar bu buluşma yatacak galiba

n/a

Dur daha konu dün açılmış : )  

Buluşmalarda benden size tavsiye, en önemli şey sabırdır. Register or Login" alt=""/>

Onur

quote:

apaçi wrote:

neden ben görmedim seni bende lacivert 147 varRegister or Login"/>
arabayı arkaya koyuyorum genelde lacivert 147 ise jantları değiştirdin mi? dün sanki öyle gördüm bu akşam gene orda olurum

n/a

ewet değiştirdim kardeş

master

Ortamcılıktan uzak bir insan olarak , üzülerek soruyorum , Kafes nerde acep :)
Mülayim biriyim.

1997 GTV V6 Turbo
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Onur

bostanlının ortasında:))  mavişehirden bostanlıya gelirken iç taraftan tabi altınkapı altın döner ora gibi restaurantların tam karşısında kalıyor. onları görmüşündür heralde.

n/a

eee buluşma nezaman

Onur

cuma akşamı buluşalım 3 kişiyiz...

n/a

burağı ve berkide çağırsanıza .cuma akşamı kafeste bayan ark lar geleceklermi

Onur

siteye girdiklerinde göreceklerdir Berke mail atıcam şimdi.bayanlar gelmesin bence bu tür toplantılarda ilk konu Alfa olacagı için sıkılabilirler.

n/a

walla benimkısı alışkın arabadan ii anlar .başka ark. larda gelsın benim bir kaç ark var clio rslı ne dersiniz beyler

Onur

benim için farketmez ama kimsedden ses yok. master akşam cvp yazar Berk ten de haber beklyorum.

n/a

bi toplanamadık çok garıp ya insan lar bukadarmı yoğun

Onur

Berk benden haber bekliyor Burakta % 90 gelir dedi eger herkez tamam diyorsa yrn akşam buluşabiliriz

n/a

kaç kişi olduk arkadaşlar

Onur

Burak ta gelirse 5

Edited by - Onur on 15/09/2005  15:05:24

n/a

5 alfa olduk.arttıran varmı

Alfadanadam

Kazık kadar adamlarsınız toplanamıyorsunuz beee.. Ben İstanbul'daki buluşmalara gitmek için taa Zonguldak'tan kalkıp gidiyorum.. İzmirli Alfistiler utanın...

Bakalım ne kadar gaza getirebilicem :) :)

Onur

ben gazım abi ztnRegister or Login" alt=""/>

master

Haa tamam , o mekanı biliorum , ama adına hiç bakmamıştım :) Bu arada Cuma akşamı ben gelemeyebilirim , %50 diyelim ihtimal olarak.
Mülayim biriyim.

1997 GTV V6 Turbo
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS